Cel mai bun lac de unghii rezistent

Am modificat articolul ultima data pe: 07.07.20

 

Cum aleg cele mai bune lacuri de unghii rezistente

 

Mainile sunt o carte de vizita pentru orice femeie, iar aspectul ingrijit oferit de o manichiura realizata cu un lac de unghii de calitate poate intregi cu succes orice tinuta, fie ca este una de tip office sau casual. Daca nu dispui de foarte mult timp liber, atunci in mod cert preferi sa apelezi la un lac rezistent, care sa nu necesite refacerea mai devreme de 2 saptamani.

Nu doar culoarea este un factor de selectie in momentul in care cauti unde gasesc lac de unghii rezistent la un pret bun doamnele si domnisoarele, ci mai exista cateva detalii care ar trebui sa fie luate in seama.

 

 

Rezistenta unei manichiuri este in directa relatie cu produsele folosite dar si cu modul de aplicare a acestora. Lacurile semipermanente persista pana la 2 – 4 saptamani, iar variantele permanente pot rezista peste 6 saptamani la nivelul unghiilor. Acestea din urma vor necesita, insa, uscarea cu o lampa UV si reaplicari periodice a gelului la baza unghiei, pe masura ce aceasta creste.

In functie de rolul lor, lacurile de unghii pot fi clasificate in lacuri de baza – ce acopera micile fisuri si niveleaza suprafata unghiei, protejand-o de actiunea agresiva a pigmentilor de culoare, oja colorata – ce ofera culoarea vie a manichiurii, si lac de suprafata, de regula transparent, utilizat pentru protectia fata de zgarieturi si ciobituri. Acesta din urma poate creste gradul de rigiditate al unghiei si poate oferi un finisaj lucios, mat sau satinat. Pentru o utilizare indelungata, recomandam respectarea tuturor celor 3 pasi/etape la aplicare(pregatire, colorare, fixare).

Timpul si tipul de uscare poate varia, existand lacuri cu uscare rapida, 30 secunde pana la cateva minute, – mai ales cele din categoria de suprafata, de tip top coat, clasica (2 – 20 minute), sau ce necesita expunerea la lampa UV pentru intarire, timp de 5 minute – lacurile de tip gel.

Multe pareri despre cele mai bune lacuri de unghii rezistente indica faptul ca o manichiura va rezista mai mult atunci cand timpul desemnat uscarii va fi mai mare, aspect ce poate fi inconvenient atunci cand stii ca nu dispui de foarte mult timp liber.

Acum ca stii cateva detalii in functie de care poti alege cel mai bun lac de unghii rezistent pentru tine, poti arunca o privire pe oferta existenta in magazine. Un detaliu asupra caruia ar trebui sa iti atrag atentia e faptul ca in magazinele online poti gasi o varietate mai mare de culori, fiindu-ti astfel mai usor sa gasesti varianta cea mai potrivita pentru tine.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Cupio To Go Gel Lac Thermo 

 

Cupio To Go Gel Lac Thermo este un lac de unghii rezistent ce poate fi incadrat in categoria ojelor permanente profesionale, rezistand la nivelul unghiilor pana la 4 saptamani. Concentratia crescuta de pigment asigura o culoare intensa, cu o buna acoperire atat pe unghiile naturale cat si pe cele artificiale. Finisajul este puternic lucios, oferind un aspect elegant si atragator.

Datorita formulei inovatoare, se usuca rapid dupa aplicare – in cazul utilizarii unei lampi LED, in 30 de secunde, iar la lampa UV, in doar 2 minute. Este recomandat pentru uz profesional, in saloane, dar si acasa, atunci cand dispui de o lampa pentru uscare.

Pot fi utilizate pe toata unghia sau doar pentru a trasa modele, oferindu-ti astfel posibilitatea obtinerii unui efect nou cu fiecare aplicare. Pigmentii de culoare, formati din microcapsule, pot fi influentati reversibil de temperaturile ambientale. Nuanta initiala incepe sa se modifice cand unghia ajunge la o temperatura cuprinsa intre 30 – 31 de grade Celsius.

 

 

 

 

 

Sally Hansen Insta Dry Top Coat 

 

Sally Hansen Insta Dry Top Coat este un lac din seria celor destinate protectiei manichiurii. Multe pareri ale utilizatoarelor il descriu ca pe un produs de calitate, ce asigura o uscare rapida a ojei aplicate in prealabil. Utilizatoarele atrag atentia asupra timpului de uscare in profunzime, ce poate fi ceva mai lung, in functie de numarul de straturi aplicate. Aparitia zgarieturilor poate fi prevenita prin evitarea manipularii nasturilor sau fermoarelor pentru cateva minute pana la uscarea completa.

Protejeaza impotriva ingalbenirii unghiilor si asigura un efect proaspat chiar si in cazul lacurilor aplicate de cateva zile. Asigura un efect de nivelare la suprafata, reducand riscul aparitiei fisurilor de suprafata si crescand rata de rezistenta fata de socurile mecanice.

Utilizatoarele au descris acest produs ca avand un miros discret, neavand o aroma intepatoare sau iritanta, ca majoritatea produselor bazate pe acetona. Finisajul este de tip lucios, oferind un aspect elegant si rafinat mainilor.

 

 

 

 

 

Cupio in the City 

 

Daca inca nu ai gasit un lac de unghii rezistent ieftin si bun, potrivit gusturilor tale, Cupio in the City poate fi o varianta demna de luat in seama. Inclus in gama de produse profesionale, este disponibil intr-un numar mare de nuante, dintre care vei putea alege culoarea cea mai potrivita pentru tine. Culorile oferite de pigmentii utilizati sunt intense si stralucitoare, asigurand un aspect al manichiurii ce va iesi in evidenta.

Timpul de uscare este redus, asigurand un timp minim necesar obtinerii unei manichiuri cu aspect profesional. Pensula speciala asigura o aplicare rapida si uniforma, reducand sansele aparitiei golurilor sau zonelor cu acoperire mai slaba.

Tendinta de nivelare a suprafetei dupa aplicare creste durabilitatea manichiurii si reduce riscul ciobirii sau fisurarii in timp. Finisajul este de tip lucios, asigurand obtinerea unei manichiuri elegante si cu aspect rafinat.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status