Cel mai bun incalzitor de ceara traditional cu decantor

Am modificat articolul ultima data pe: 30.09.20

 

Cum aleg cele mai bune incalzitoare de ceara traditionale cu decantor

 

Pentru doamnele si domnisoarele care sunt indemanatice si nu vor sa piarda timp si bani la cosmetica, achizitia unui incalzitor de ceara este un pas inteligent. Totodata, acestea sunt esentiale in saloanele care se ocupa si de epilat.

Desi modelele de tip roll-on sunt populare la domiciliu pentru siguranta si simplitatea in utilizare, vei obtine un raport calitate/ pret mai bun, folosind un aparat traditional, cu decantor. Acesta realizeaza atat topirea cerii, mentinerea ei la o temperatura constanta, cat si curatarea sa de impuritati. Deoarece exista mult variante pe piata, iata la ce ar trebui sa te uiti, inainte sa consulti pareri despre cele mai bune incalzitoare de ceara traditional, cu decantor.

 

 

Modelele disponibile se incadreaza in general in gama semi-profesionista sau profesionista, existand alte variante si mai accesibile, strict pentru amatori. Asadar, daca te descurci sa te epilezi in mod traditional, iti recomandam un model middle-level, deoarece nu are rost sa cheltui prea multi bani pe un produs cu performante destinate utilizarii intr-un salon de cosmetica.

Este esential ca incalzitorul de ceara sa aiba temperatura reglabila, preferabil intr-un interval cat mai larg, cat si un termostat care sa o mentina constanta, odata atins punctul dorit. Exista mai multe tipuri de ceara, cu puncte de topire variabile, cu un maxim necesar in jurul a 60 de grade. Totusi, este foarte util ca aparatul sa dispuna de o setare maxima ce depaseste cu mult aceasta valoare, deoarece poti realiza topirea rapida a unei cantitati mari, urmata de stabilizarea temperaturii la una acceptabila pentru piele.

Ca tipologie, decantoarele pot avea una sau doua cuve, uneori cu setari de temperatura diferentiate. Volumul variaza si el, intre circa 400 ml pentru un dispozitiv cu utilizare personala sau infrecventa si 2-3 litri pentru unul foarte solicitat, in cadrul profesional. Cuva de topire a cerii poate fi detasabila, pentru manipulare mai usoara si uneori decantorul include si o sita pentru strecurarea materiei prime utilizate.

Unde se gasesc incalzitoare de ceara traditionale, cu decantor, la un pret bun? Iti prezentam cateva produse din mediul virtual, urmand sa selectezi raportul performanta/ pret in functie de utilizarea personala sau profesionala.   

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

EVO 3L YM8424 

 

Produsul de fata a fost considerat de catre anumite utilizatoare drept cel mai bun incalzitor de ceara traditional, cu decantor, pentru mediul profesional. Un prin criteriu pentru care este in selectia produselor de top este volumul mare al cuvei, de 3 litri, mult peste orice sedinta de epilat individuala, dar suficient cand ai mai multe cliente programate.

Temperatura este reglabila intre 10 si 80 de grade celsius, ceea ce poate fi totusi un inconvenient daca ai nevoie sa topesti ceara rapid. Totusi, iti permite sa lucrezi cu toate tipurile de ceara si aparatul o va mentine la o temperatura constanta pe toata durata in care este pornit.

Se alimenteaza la o priza conventionala si indicatorul led iti indica atunci cand este pornit. Carcasa este fabricata din plastic solid, beneficiaza de doua manere pentru transport mai facil. Cuva este din aluminiu si are o toarta pentru extragerea mai usoara, cat si un capac suplimentar, pentru a minimaliza pierderile de caldura.  

 

 

 

 

 

Wax Warmer Pro 

 

Articolul Wax Warmer Pro se preteaza atat la uzul profesional, cat si pentru epilarea personala, la domiciliu. Cuva unica are un volum destul de redus, de 450 ml, ceea ce inseamna ca in cadrul saloanelor de cosmetica, se poate preta mai bine pentru utilizarea cu ceara refolosibila.

Aceasta este nu numai incalzita, dar si decantata, pentru a asigura siguranta clientului. Poate fi utilizata si cu ceara de unica folosinta, dar in acest caz, vei putea epila o singura zona de dimensiuni mari, pana sa fie necesar sa topesti un baton nou de ceara. Setarile de temperatura variaza intre 45 si 105 grade celsius, ceea ce asigura utilizarea cu ceara conventionala, dar si cu unele tipuri mai moderne, cu punct de topire mai scazut.

Recipientul de topire este fabricat din aluminiu si beneficiaza de un maner, pentru manipulare usoara. Se acopera cu un capac din inox, care mentine temperatura la nivelul setat din termostat. Corpul aparatului este fabricat din plastic rezistent, iar forma robusta il face perfect pentru utilizarea frecventa si indelungata.

 

 

 

 

 

Pro-Wax 100 

 

Exista, intr-adevar si un incalzitor de ceara traditional, cu decantor ieftin si bun, iar modelul de fata este dovada. Este destinat uzului personal sau a celui profesional, in saloanele care nu au foarte multe cereri pentru epilat sau sunt axate pe regiuni mai mici ale corpului.

Capacitatea de 600 ml asigura necesarul pentru o epilare a intregului corp, mai ales daca folosesti ceara reutilizabila. Este, insa, compatibil si cu cea de unica folosinta. Ce este cu adevarat impresionant este temperatura maxima atinsa, de 360 de grade Celsius, care determina topirea integrala a unui baton de 450 grame in doar 15 minute. Un dezavantaj il constituie, insa, gradarea temperaturii in trepte numerice, in locul valorilor in grade. Astfel, va trebui sa consulti manualul pentru a sti la ce treapta sa setezi termostatul pentru un anumit tip de ceara.

Exteriorul este realizat din plastic, cu un capac transparent, pentru a supraveghea procesul de topire. Recipientul de incalzire este metalic, detasabil si dispune de o toarta. Aparatul in sine nu dispune de manere, deci va trebui ceva atentie in mutarea sa, daca va fi necesara cand exista ceara topita in interior.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status