Cel mai bun incalzitor de ceara profesional

Am modificat articolul ultima data pe: 21.10.17

 

Cum aleg cele mai bune incalzitoare de ceara profesionale

 

Fie ca lucrezi la un salon sau pe cont propriu, un incalzitor de ceara profesional reprezinta o piesa care iti permite sa iti faci treaba in siguranta si cu eficienta maxima. Alegerea unei piese noi nu este neaparat usoara, mai ales daca este prima oara cand achizitionezi un asemenea produs. Dar nici utilizatorii experimentati nu sunt scutiti de dileme si nelamuriri, caci si in acest domeniu tehnologia avanseaza rapid, iar pareri despre cele mai bune incalzitoare de ceara profesionale nu sunt chiar usor de identificat. Tocmai de aceea am redactat un scurt ghid care iti va prezenta cei mai importanti parametri de care sa tii cont si vo continua cu cateva oferte tentante din aceasta gama.

In primul rand, o piesa profesionala se deosebeste de variantele de uz casnic prin aceea ca este special conceput incat sa fie folosit in sistem intensiv. Cu ajutorul lui poti lucra cu mai multe tipuri de ceara, poti prelucra cantitati mai mari, poti face diverse setari de temperatura si timp, el fiind creat incat sa satisfaca nevoile unui salon de dimensiuni mari. Cea mai importanta functie este reprezentata de termostat, iar in cazul unei piese din aceasta categorie este important ca fiecare cuva sa aiba propriul termostat si sa permita propriile setari de temperatura.

Tipul de ceara prelucrat si cantitatea pe care o poate topi deodata este de asemenea importanta. Multe dintre variantele profesionale lucreaza cu rezerve de tip roll on, care se introduc ca atare in aparat. Unele functioneaza cu o singura rezerva, in timp ce altele pot accepta doua sau chiar trei rezerve simultan. In ceea ce priveste cantitatea, o piesa profesionala poate depasi 2000 – 3000 ml.

Daca a venit momentul sa te intrebi unde gasesc incalzitor de ceara profesional la un pret bun alti cumparatori, ne permitem sa iti prezentam cateva dintre cele mai apreciate modele ale momentului. Suntem siguri ca il vei identifica, printre ele, si pe cel mai bun pentru tine.

 

 

Modele recomandate in 2017

 

 

Cupio 2 in 1 

 

Cel mai bun incalzitor de ceara profesional din punct de vedere al raportului calitate / pret este modelul Cupio 2 in 1. Piesa este una alimentata electric, cu o capacitate de lucru mare, un consum energetic redus si o eficienta apreciata de catre utilizatorii experimentati.

Il poti folosi cu succes pentru incalzirea de ceara sau parafina, gratie celor doua compartimente cu capacitate mare, de 3000 ml fiecare. Avand in vedere ca fiecare compartiment are propriul buton de Pornit / Oprit, le poti folosi simultan sau individual, in functie de nevoile de moment.Termostatul reglabil permite realizarea setarilor adecvate de temperatura.

Pentru situatiile in care ceara este strecurata prin sita, compartimentele comunica printre ele, astfel incat acest aparat iti va fi de mare ajutor si castiga puncte bune la capitolul functionalitate. Puterea aparatului este de 400 W, ceea ce ii garanteaza o functionare rapida si eficienta. Dimensiunile sunt relativ reduse : 48 x 25 x 27.5 cm.

 

 

 

 

 

Cupio Parafin Wax Warmer 

 

Un incalzitor de ceara profesional ieftin si bun pe care ti-l propunem in cazul in care esti interesata de eficienta este modelul Cupio Parafin Wax Warmer. Este vorba despre un incalzitor metalic care va lucra cu parafina si cu ceara, dotat cu doua compartimente.

Compartimentele au fiecare o capacitate de 500 ml si poti alege sa le folosesti simultan, sau separat, in functie de nevoile de moment. Bolurile sunt confectionate din aluminiu, astfel ca se incalzesc rapid si topesc eficient continutul.

Fiecare dintre cuve are propriul buton de Pornit/ Oprit, led care indica starea de functionare si termostat reglabil. Datorita dimensiunilor reduse, de 30 x 18 x 16 cm, piesa este usor si practic de folosit si isi gaseste locul cu usurinta in decorul salonului in cre va fi folosit. Il recomandam utilizatorilor experimentati care doresc o piesa cu o capacitate nu foarte mare.

 

 

 

 

 

Wax Warmer Pro 

 

Daca esti adepta traditionalului, iti propunem un model clasic: Wax Warmer Pro. Este o piesa pe care o vei utiliza atat pentru topirea oricarui tip de ceara cat si pentru decantarea cerii refolosibile. Are o singura cuva, cu o capacitate de 450 ml.

Termostatul este reglabil pana la temperaturi de 80 grade Celsius. LED-ul inclus iti va arata starea de functionare a aparatului. Confectionat di aluminiu si detasabil, recipientul iti permite sa lucrezi usor, in propriul ritm, caci pastreaza caldura timp indelungat.

Vasul de incalzire are un diametru de 10.2 cm  si o adancime de 8 cm, fiind usor si practic de manevrat. Puterea este de 100 W, ceea ce inseamna un consum mediu de energie. Este perfect pentru utilizarea in spatii in care este necesara topirea rapida a unei cantitati mari de ceara. Eficienta produsului este verificata, el fiind ales de multi dintre specialisti.

 

 

 

 

 

Reply here

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4.67 out of 5)
Loading...