Cea mai buna pila electrica profesionala

Am modificat articolul ultima data pe: 30.09.20

 

Cum aleg cele mai bune pile electrice profesionale

 

Ghidul cumparatorului

Fie ca iti doresti manichiura perfecta la domiciliu si esti indemanatica, sau vrei sa incepi o afacere in acest domeniu, vei avea nevoie de o pila electrica. Acestea sunt alimentate la priza sau cu acumulatori si dispun de un dispozitiv de tip stilou, la care se ataseaza diferite capete pentru prelucrarea unghiei si a cuticulelor.

Sunt utile si cand lucrezi cu unghia naturala sau oja clasica, dar absolut indispensabile cand ai de-a face cu gel sau acrilic. Majoritatea dispozitivelor pot fi folosite atat pentru manichiura, cat si pentru pedichiura. Desi sunt similare ca si constructie si functionalitate, multe pareri despre cele mai bune pile electrice profesionale, venite chiar de la specialistii in domeniu, ne spun ca exista un numar de caracteristici importante. Ti le-am rezumat in scurtul ghid ce urmeaza.

Desi exista si dispozitive fara fir, alimentate cu acumulatori, cele mai performante raman cele alimentate la priza. O unitate centrala incorporeaza de regula un motor puternic, dar exista si variante cu legare la un transformator, in cazul carora toate reglajele se fac direct de pe pila. Unele dispozitive beneficiaza si de o pedala de picior, care fie porneste/ opreste pila, fie poate ajusta viteza, eliberandu-ti o mana.

Lucrand cu diferite tipuri de unghii si pentru anumite operatiuni, vei avea nevoie de viteze de rotatie diferite. O plaja cat mai larga este un indicator al performantei, maximul fiind in jur de 30,000 rotatii pe minut. Cu toate acesetea, incepatoarele indemanatice pot profita si de pe urma unui dispozitiv cu viteza maxima mai scazuta.

Frezele sunt utilizate pentru prelucrarea unghiei si pot fi realizate din metal, cu varful diamantat, carbid sau silicon. Toate aceste accesorii trebuie sa se poata demonta si curata cu usurinta, tinand cont ca le vei folosi succesiv, intr-o singura sedinta. Pe langa acestea, pentru a slefui sau finisa unghia/ gelul, vei avea nevoie de cilindri abrazivi, care sunt ca un smirghel, cu granulatii variate. Acestia sunt de unica folosinta.

Ergonomia este foarte importanta, asa incat fii atenta la forma si materialul din care este fabricata pila, unde sunt plasate butoanele sau rotitele pentru reglaje, cum se depoziteaza toate ustensilele. Stim ca te intrebi “unde gasesc o pila electrica profesionala la un pret bun?”, asa ca iti prezentam dispozitive performante, pentru toate bugetele.  

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Danir Prest DM 202

 

Dispozitivul Danir Prest DM 202 nu a putut fi omis din aceasta lista, fiind numita cea mai buna pila electrica profesionala si apreciata si de catre specialistii in domeniu. Kitul include unitatea centrala, care se conecteaza la priza si la pila, mai multi elementi de prelucrare a unghiei, cat si o pedala pentru picior. In plus, acest pachet ofera si un set pentru stampilarea unghiilor, incat va fi mai usor sa realizezi designuri precise.

Capetele active includ 6 freze metalice, cu cap diamantat, de forme diferite, care vor asigura toate operatiunile principale desfasurate intr-o sedinta de manichiura. In plus, pentru finisare, sunt disponibile 6 cilindri abrazivi, de granulatii diferite.

Viteza este variabila, intre 0 si 30000 rotatii pe minut, valori demne de un dispozitiv cu utilizare profesionala. Ventilatoarele incorporate protejeaza unghia de supraincalzire, dar nu sunt zgomotoase. Forma pilei este adaptata anatomic, fiind usor de tinut in mana si fara sa alunece. Un alt detaliu de design pe care il apreciem este ca toate componentele se pot grupa in unitatea centrala, ceea ce va oferi un look ingrijit si profesionist.

 

 

 

 

 

Danir Prest Manicure Kit

 

Ti-ai dori un kit mai compact, pentru a-l lua cu tine in calatorii pentru uz personal sau sa mergi la domiciliul clientelor? Pentru asta iti recomandam modelul de fata, de la Danir Prest. Performantele sunt totusi demne de un produs profesionist, in ciuda dimensiunilor ceva mai reduse. Kitul include unitatea centrala si conectorii, pila si suportul sau, elementi de prelucrare a unghiei, cat si un set de stampilare a unghiilor.

Capetele active includ 6 freze metalice, cu varf ce include praf de diamant, cat si 6 benzi abrazive, de tip smirghel, cu granulatii variate. Reglajele se realizeaza de la nivelul unitatii centrale, viteza putand fi variata intre 0 si 24000 rotatii pe minut. Ventilatia dubla asigura protectia unghiei in timpul lucrului, esentiala mai ales la viteze mari.

Pila are subtiata catre baza, pentru a usura prinderea, dar nu include insertii cauciucate, pentru a preveni alunecarea in mediile calduroase. Oferim o performanta crescuta cu un design compact, o putem recomanda in egala masura amatoarelor indemanatice, cat si profesionistelor, putand fi utilizata atat pentru manichiura, cat si pentru pedichiura.

 

 

 

 

 

Shop-U Sina

 

Daca abia ai inceput sa lucrezi in domeniu sau doresti un produs pentru uzul propriu, probabil te vei orienta catre o pila electrica profesionala ieftina si buna, cum este si modelul de fata. Designul este unul compact, iar performantele medii-bune, satisfacand toate necesitatile de baza in cadrul unei sedinte de manichiura/ pedichiura.

Kitul include o unitate centrala de mici dimensiuni, conectorii, pila propriu-zisa, cat si un numar de atasamente pentru prelucrarea unghiilor si cuticulelor. Viteza maxima atinsa este de 14000 rotatii pe minut si poate fi folosita cu succes si de catre stangaci, incorporand o functie de inversare a directiei de rotatie.

Frezele incluse au capul diamantat, pentru o mai buna rezistenta in timp. Sunt in numar de 6, cu forme si utilizari diferite. In plus, kitul cuprinde si 6 cilindri de tip smirghel, pentru prelucrarea suprafetelor mari si finisare. Sistemul antivibratii asigura precizia cand lucrezi cu detalii ale unghiei, iar sistemul de reducere a zgomotului va creste confortul in timpul sedintei.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status