Cea mai buna pila electrica, pentru unghii cu gel

Am modificat articolul ultima data pe: 30.09.20

 

Cum aleg cele mai bune pile electrice, pentru unghii cu gel

 

Ghidul cumparatorului

Unghiile cu gel se afla in topul trendurilor de ingrijire, fiind o metoda la care apeleaza atat persoanele ce nu reusesc sa creasca unele naturale, cat si femeile ce doresc o manichiura spectaculoasa, de ocazie. Fie ca le pui singura sau lucrezi la un salon, ai nevoie si de o pila electrica, pentru remodelarea unghiilor. E pentru prima oara cand vrei sa folosesti una? Iti venim in ajutor cu cateva informatii esentiale.

Inainte de a te interesa unde gasesc pila electrica pentru unghii cu gel alte utilizatoare, trebuie sa stabilesti daca doresti un model pentru uz profesional sau personal. In cazul in care vrei un dispozitiv pentru tine, te poti orienta catre produsele simple, cu putine dotari. Insa, daca stii ca vei folosi pila in salon, pentru a subtia stratul de gel si a defini forma unghiei, e cazul sa te orientezi catre variantele mai performante.

In primul rand, iti recomandam un model cu alimentare la retea, iar nu cu acumulator, intrucat acest tip de manichiura necesita mai mult timp. Apoi, te vei orienta catre un aparat care permite reglarea vitezei de lucru, prin buton sau pedala, asa incat sa poti seta o valoare mai mare, atunci cand vei indeparta gelul vechi (unele pot functiona cu pana la  20000-30000 rpm). Pentru pregatirea unghiei naturale, vei utiliza o viteza mai scazuta, de aproximativ 5000 rpm, iar pentru finisarea gelului, sunt necesare in jur de 10000 rpm.

Pe langa pila, pachetele de livrare vor contine cel putin o unitate centrala, mai multe capete de lucru si freze pentru slefuire, asa incat sa poata fi folosite, pentru a da variate contururi, la maini si la picioare. Frezele pot avea forme diferite, de la cilindrice (se folosesc pe intreaga suprafata a unghiei naturale), la conice (pentru curatare sub unghie sau pentru cuticule) si chiar unele mai mari, pentru picioare.

Ai consultat destule pareri despre cele mai bune pile electrice pentru unghii cu gel? E cazul sa treci la cumparaturi. Poti incepe cu magazinele online, unde preturile sunt mai avantajoase.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

S&S Worldwide Gel Manicure Kit

 

Cea mai buna pila electrica pentru unghii cu gel trebuie sa se preteze atat pentru uz personal, cat si pentru utilizare la salon, asa cum e cazul produsului de fata. Acesta poate fi folosit pentru manichiura si pedichiura deopotriva, fiind perfect pentru remodelarea unghiei si subtierea stratului de gel aplicat.

Pachetul de livrare va contine pila, o unitate centrala de control, o pedala, 6 capete de lucru si 6 pentru slefuire, alaturi de un suport pentru dispozitiv. Va rezista la uz prelungit si la numeroase tipuri de manichiura, deoarece, prin intermediul butonului sau a pedalei de pe unitate, poate fi reglata viteza de functionare, la valori cuprinse intre 4000 – 30000 rpm. Indiferent cum o folosesti, vibratiile si zgomotul emise vor fi minime, asigurand confortul tau si al clientei.

Pila are un aspect modern si ergonomic, e usoara (217 g), iar capetele se schimba fara efort. Alimentarea se face la retea, la o tensiune de 220-240V, iar siguranta utilizarii e mentinuta de sistemul automat de protectie la suprasarcina.

 

 

 

 

 

EVO Pro Kit

 

EVO Pro Kit e o pila conceputa pentru persoanele care doresc sa-si puna singure unghii cu gel si care sunt interesate de un produs care prezinta un raport pret – calitate satisfacator. Trebuie spus ca setul de livrare e echipat doar cu accesorii ce-ti permit aranjarea unghiilor de la maini.

Este un model profesional, care e echipat cu o unitate centrala, unde gasesti sursa de alimentare si butoane de control, de unde vei putea regla turatia si sensul de rotatie al frezelor. De asemenea, freza din dotare are un mecanism de prindere cu diametrul de 2,4 mm, care se va bloca in momentul fixarii. Pachetul contine 6 freze, cu modele diferite, pentru mai multe tipuri de manichiura, precum si 6 inele abrazive, pentru pilire, alaturi de suporturi pentru acestea.

Viteza de lucru poate fi reglata pana la o valoare maxima de 20000 rpm, ideala pentru pasii necesari realizarii unei manichiuri cu gel.

 

 

 

 

 

S&S Worldwide Semiprofessional

 

S&S Worldwide pune la dispozitia doritoarelor o pila electrica pentru unghii cu gel, semi-profesionala, pe care iti recomandam sa o utilizezi pentru manichiura proprie. Desigur, o poti folosi pentru a aranja unghiile prietenelor, de exemplu, insa nu va face fata cerintelor unui salon.

Aceasta trebuie alimentata la retea, iar pe langa pila electrica, vei primi si 6 varfuri de lucru, 6 capete pentru slefuire, precum si un manual de instructiuni, care e in limba engleza. E conceputa pentru curatarea si remodelarea unghiilor, putand fi setata la o viteza scazuta, de 3000 rpm, sau la una mai mare, de pana la 20000 rpm.

Modul de utilizare e foarte simplu. Are o forma ergonomica, pentru o prindere optima, si este confortabil de tinut in mana, avand o greutate de doar 81 g, un diametru de 3 cm si o lungime de 15,5 cm. Pe suprafata sa vei gasi butonul de pornire/oprire, iar vibratiile emise sunt reduse.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status