Trimmer facial Philips BT7085/15

Am modificat articolul ultima data pe: 14.07.20

2. Philips BT7085 15

 

Avantaje

Este ideal in calatorii, deoarece are un timp de autonomie ridicat: 75 de minute.

Manifesta versatilitate in tunderea parului facial, fiind accesorizat cu mai multe distantiere utile.

Are functionalitatea sporita, fiind prevazut cu optiune de aspirare.

Este durabil si rezistent, avand lamele confectionate din otel inoxidabil.

 

Dezavantaje

Asemeni tuturor trimmerelor faciale de inalta performanta, Philips BT7085/15 va necesita o investitie ceva mai considerabila pentru a fi achizitionat. Tinand cont de faptul ca, lista avantajelor pe care le ofera este foarte extinsa, dispozitivul isi recupereaza in timp cheltuielile prin durabilitate, eficienta si rezistenta. Totodata, utilizarea la priza se va face prin intermediul unui cablu de lungime moderata, 185 cm, care poate fi considerata mai putin ergonomica de catre unii utilizatori.

button 5

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Daca ati hotarat sa cautati si sa achizitionati unul dintre cele mai bune trimmere faciale de pe piata online la ora actuala, atunci Philips BT7085/15 va constitui o optiune mai mult decat inspirata. Aparatul face parte din gama celor foarte versatile, ca metoda de alimentare. El poate functiona cu acumulator si implicit autonom timp de 75 de minute in continuu, dupa o perioada de incarcare destul de redusa, de maxim 60 de minute. De asemeni, il puteti utiliza si la priza, cu ajutorul unui cablu de alimentare lung de 1.85m. Aceste aspecte demonstreaza clar ca este vorba despre un trimmer foarte bun de luat in calatorii, el adaptandu-se extrem de usor la oricare cerinta de functionare.

1. Philips BT7085 15

Ca performante de lucru, modelul concureaza pentru titlul de cel mai bun aparat de tuns facial de ja Philips, pentru ca include un sistem de taiere performant, iar pentru o tundere precisa si uniforma, va sta la dispozitie un pieptene ajutator flexibil, care se adapteaza eficient formei fetei, astfel incat sa lucreze nu numai cu cele mai bune rezultate, dar si in cel mai scurt timp. Lista accesoriilor mai include un pieptene special pentru aspect nebarbierit, creat pentru a va permite sa realizati contururi fine. La nevoie, puteti renunta la distantere, retezand firele de par doar cu ajutorul capului de taiere. Veti putea sa selectati si sa blocati lungimea preferata intr-un interval de lungimi posibile cuprins intre 1 – 18 mm.

 

Versatilitatea dispozitivului este demonstrata si printr-o serie de extra-optiuni foarte importante pentru orice utilizator. In primul rand, functia de aspirare garanteaza o utilizare care nu lasa in urma firele de par taiate, curatand in acelasi timp in care lucreaza. Optiunea Turbo permite reglajul de putere printr-o simpla actionare de buton. Displayul digital afiseaza setarea de lungime, iar indicatorul pentru acumulator va avertizeaza constant asupra starii de functionare a trimmerului.

 

Nu in ultimul rand, mentenanta este un capitol foarte laudat, in cazul trimmerului Philips BT7085/15. Fiind confectionat cu lame de taiere din otel inoxidabil, va lucra cu aceeasi eficienta si la standarde foarte inalte chiar si dupa o perioada de utilizare indelungata. Acest aspect se datoreaza si sistemului cu auto-ascutire, care mentine lamele in perfecta stare, fara a necesita chiar lubrifiere. O masura de siguranta suplimentara este optiunea de blocare pentru transport, care elimina riscul pornirii accidentale.

 

Conlcuzie

Daca sunteti interesati e o achizitie inspirata a unui trimmer facial de cea mai buna calitate, atunci Philips BT7085/15 isi va merita pe deplin investitia. Pe langa faptul ca va ofera eficienta testata, durabilitate si versatilitate in lucru, lucreaza rapid si poate fi folosit ergonomic in orice circumstante.

 

button 6

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status