Tensiometru Healthy Line SHL-888GA

Am modificat articolul ultima data pe: 18.01.20

  2.1 Tensiometru Healthy Line SHL-888GAAvantaje

Constituie un model de tensiometru facil de intrebuintat, deoarece este automat. Poate fi utilizat oricand si oriunde, manifestand portabilitate. Este imbunatatit cu o functie de memorie complexa. Prezinta adaptabilitate si este ajustabil.

 

Dezavantaje

Spre deosebire de alte modele mai complexe de tensiometre, acest produs este echipat numai cu functiile si indicatorii de baza, permitand masurarea optima a 2 parametri. Este bine de retinut ca nu este prevazut cu functie de semnalizare a aritmiei cardiace sau cu sistem de gradare OMS, specifice dispozitivelor din acesta categorie. Totusi, aceste mentiuni nu pot fi considerate indeajuns de dezavantajoase, deoarece chiar si asa, el este echipat cu tot ceea ce-i trebuie unui tensiometru portabil de calitate.

button 5

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

 

Acest model de tensiometru Healthy Line SHL-888GA constituie un exemplu edificator pentru tipologia modelelor automate, care permit masurarea tensiunii arteriale si a pulsului cu minimum de efort. Dupa ce este fixat pe brat, utilizatorul nu trebuie sa apese decat un buton, pentru ca produsul sa inceapa citirea si stocarea datelor. Este vorba despre o solutie mult mai convenabila decat modelele clasice de tensiometre semi-automate, care trebuie actionate manual cu o pompa, pentru a putea analiza corect datele. De asemeni, la intrebuintarea corecta, nu exista riscul stocarii de date corupte sau eronate. 2.2 Tensiometru Healthy Line SHL-888GA Categorisindu-se printre cele mai bune tensiometre automate cu alimentare adaptabila, acest produs reuseste sa functioneze optim in orice circumstante. Modelul nu manifesta doar portabilitate sporita, fiind alimentat pe baza de acumulatori care il fac autonom, ci poate fi si utilizat cu un adaptor special pentru priza, care-i permite conectarea directa la reteaua electrica si alimentarea cu energie in orice situatie. Daca puterea bateriilor este prea slaba si nu permite citirea corecta a datelor, utilizatorii pot oricand  folosi aceasta trasatura in avantajul lor, pentru a determina dispozitivul sa functioneze optim in orice conditii. Se poate spune ca, din acest punct de vedere, modelul este unul economic.

 

De asemeni, produsul poate fi categorisit drept cel mai bun tensiometru automat cu functii standard de la Healthy Line, deoarece prezinta o functie simpla de citire a parametrilor pulsului, implicit a tensiunii arteriale, insa este echipat si cu o functie de memorie, foarte avantajoasa pentru multipli utilizatori. Astfel, dupa masurare, datele vor fi stocate usor, aparatul dispunand de nu mai putin de 90 de intrari de memorie pentru 3 persoane diferite. Din acest motiv, tensiometrul va putea fi folosit cu usurinta de aproape intreaga familie, permitand realizarea de jurnale diferite de evolutie pentru fiecare dintre cei 3 potentiali utilizatori. Pe langa valorile standard, produsul memoreaza ora si data efectuarii testului de verificare si este dotat cu un display mare, pe care valorile masurate pot fi citite facil.

 

Daca va numarati printre persoanele ce doresc sa gaseasca un tensiometru de la Healthy Line ieftin si bun, este bine sa stiti ca portabilitatea si functionarea in conditii de alimentare universale vin si ele cu pretul lor. Chiar daca nu este vorba despre cel mai ieftin model de tensiometru automat, produsul in cauza ofera destule facilitati si usureaza considerabil calcului evolutiei unor parametri importanti pentru sanatate, astfel incat sa merite fiecare banut. Se ajusteaza facil, cu ajutorul mansetei de dimensiuni medii, 23 – 33 cm, care poate fi inlocuita la cerere cu una de dimensiuni mai mari.

 

Concluzie

Deoarece constituie un model automat de tensiometru si permite masurarea si memorarea mai multor seturi de valori, putand realiza si un raport evolutiv cu privire la modul de functionare al sistemului circulator al utilizatorilor, produsul SHL-888GA va constitui o alegere excelenta pentru orice familie, economisind atat bani, cat si timp sau energie.

button 6

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (50 voturi, media: 4.67 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status