Tensiometru Healthy Line shl-868za

Am modificat articolul ultima data pe: 09.07.20

1Avantaje

Tensiometru de brat, cu umflare automata a mansetei Fiabil, precis, simplu de folosit Scala coloristica indica daca valoarea masurata se incadreaza in parametrii normali Detecteaza bataile neregulate ale inimii Memoreaza cate 40 de date pentru 3 utilizatori diferiti Permite achizitionarea mansettei extra-large, de pana la 43 cm

 

Dezavantaje

Faptul ca tensiometrul nu are prevazuta posibilitatea de incarcare la priza, poate fi privit ca un dezavantaj de anumiti utilizatori. Aparatul functioneaza pe baza de baterii, aspect ce asigura usurinta in utilizare si transport. Nefiind conditionat de prezenta unei surse de energie electrica, dispozitivul poate fi purtat in geanta, pentru masurarea tensiunii arteriale in orice loc si la orice ora. Singura conditie este sa aveti mereu la indemana o baterie de schimb. In general, durata de viata a unei baterii este de cateva luni.

 

Intra aici si vezi la ce pret poti achizitiona produsul

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

 

Pe langa functia de baza, de masurare a tensiunii arteriale, utilizarea unui tensiometru Healthy Line shl-868za genereaza o serie de avantaje suplimentare. Este un aparat performant, incorporat cu o serie de functii ce permit o analiza amanuntita a starii de sanatate si a evolutiei acesteia. Fiind un tensiometru electronic, este mult mai simplu de utilizat iar rezultatele sunt mai usor de interpretat, in comparatie cu modelul mecanic. Este complet automat, ceea ce inseamna ca manseta se umfla si se dezumfla rapid, prin simpla apasare a unui buton. Datorita acestor caracteristici, masurarea tensiunii arteriale necesita un efort scazut din partea oricarui utilizator si o solicitare minima a vaselor de sange. Dispozitivul se pozitioneaza pe brat, aspect ce ofera fiabilitate si acuratete deosebita in interpretarea valorilor masurate. 2 Este absolut necesar ca cele mai bune tensiometre sa ofere informatii precise, usor de citit si de interpretat. Modelul Healthy Line shl-868za indica nivelul de tensiune si stabileste daca valoarea masurata se incadreaza in parametrii normali. Astfel, prin pozitionarea cursorului in dreptul scalei de culoare, de la verde la rosu, tensiometrul va spune daca este cazul sa va faceti griji in privinta nivelului de tensiune si sa mergeti de urgenta la un control specializat. Folosind o metoda de masurare oscilometrica, aparatul se ghideaza dupa clasificarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii pentru a incadra tensiunea masurata ca fiind normala (verde), usor crescuta (galben), mediu crescuta (portocaliu) sau foarte inalta (rosu).

 

FiInd catalogat drept cel mai bun tensiometru de pe piata, modelul Healthy Line shl-868za are incorporat un senzor care detecteaza pulsul neregulat. In cazul in care, datele masurate indica batai neregulate ale inimii, pe ecranul aparatul apare un indicator special, care va avertizeaza asupra acestui aspect.   Acest tensiometru electronic este prevazut cu functia de memorare a masuratorilor. Pentru monitorizarea evolutiei tensiunii pe parcursul unei zile, saptamanal sau pe o perioada mai lunga de timp, aparatul permite stocarea a cate 40 de date, pentru 3 utilizatori diferiti. Astfel, dispozitivul poate memora, in total, 120 de date complete. Stocarea datelor se face prin simpla apasare a butonului MEMORY.

 

Manseta are dimensiunea standard si adapteaza oricarui utilizator. Insa, pentru persoanele a caror circumferinta a bratului este mult mai mare, acest aparat permite montarea unei mansete extralarge, cu dimensiunea cuprinsa intre 33 si 44 cm. Acest accesoriu poate fi achizitionat optional.

 

Concluzie

Pretul accesibil, functiile de baza si cele suplimentare, precizia si modul simplu de utilizare, toate acestea ne determina sa recomandam acest model drept un tensiometru de la Healthy Line ieftin si bun.

Click aici sa cumperi acest produs la un pret convenabil!

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status