Tensiometru electronic Beurer BM 44

Am modificat articolul ultima data pe: 18.01.20

 1.2 Tensiometru Beurer BM44Avantaje

Este un dispozitiv certificat OMS. Constituie un produs eficient. Este adaptabil si portabil. Ofera calitate la un pret avantajos.

 

Dezavantaje

Ca mai toate modelele de tensiometre digitale cu alimentare pe baza de acumulatori, aceasta varianta de dispozitiv va putea fi utilizata optim doar in timpul autonomiei de functionare a bateriilor. In cazul epuizarii acestora, aparatul nu va mai putea citi corect datele pulsului arterial.

De asemeni, alimentarea la priza nu este posibila, deoarece nu este configurat cu un transformator specific. Asadar, desi are o portabilitate extinsa, va fi dependent mereu de starea bateriilor. Acest inconvenient nu este unul major, pentru ca utilizatorii isi pot face provizii de acumulatori in cazul calatoriilor sau al altor situatii in care au nevoie de un tensiometru.

button 5

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

 

Tensiometrul Beurer BM44 constituie un model automat, digital, care permite masurarea si citirea parametrilor pulsului arterial la nivelul bratului. Provenienta si calitatea produsului sunt certificate prin intermediul standardelor de calitate care il situeaza printre produsele aprobate de Organizatia Mondiala a Sanatatii. Daca pana acum utilizatorii ar fi fost tentati sa achizitioneze un astfel de dispozitiv doar din magazinele de specialitate, pentru a avea certitudinea randamentului optim, prezentul aparat este insotit de o garantie care asigura cumparatorul de o testare clinica minutioasa. 1.1 Tensiometru Beurer BM44 Este bine-stiut faptul ca, cele mai bune tensiometre efectueaza masuratorile la nivelul bratului si sunt mult mai eficiente decat alte tipologii. Asadar, acesta este si cazul produsului BM44, deoarece, pe langa acest avantaj, mai prezinta si o serie de functii care-l fac performant. In primul rand, trebuie mentionat sistemul de detectie al aritmiei cardiace, functie special gandita pentru a semnaliza utilizatorului eventualele tulburari care pot interveni la nivelul pulsului arterial. De asemeni, produsul este echipat cu un display LCD care permite citirea facila a rezultatelor. Nu in ultimul rand, din rationamente practice, tensiometrul semnaleaza si nivelul bateriei, pentru a evita situatiile neplacute in care aceasta se epuizeaza inopinat.

 

Produsul concureaza pentru titlul de cel mai bun tensiometru portabil si datorita particularitatilor care il fac usor de manevrat si de utilizat. Manseta are dimensiuni medii, putand fi adaptata pentru circumferinte ale bratului cu marimi cuprinse intre 22 si 30 cm, iar alimentarea pe baza de baterii permite utilizarea acestuia oriunde si oricand. Husa speciala pentru transport il protejeaza, pentru a putea fi luat cu succes in calatorii si folosit ca atare.

 

Alaturi de toate aceste avantaje, produsul poate fi considerat un tensiometru de la Beurer ieftin si bun. Aceasta se datoreaza pretului accesibil pentru toate buzunarele, raportat la eficienta de care da dovada dispozitivul. Din acest punct de vedere, el poate concura cu modele mult mai costisitoare, insa cu performanta similara. Faptul ca este usor  si intuitiv de utilizat constituie un argument in plus.

 

Concluzie

Modelul BM44 reprezinta alegerea ideala pentru cei care doresc sa-si monitorizeze starea sanatatii cardiace la domiciliu, fara a necesita ajutor profesional si fara alte complicatii. Faptul ca are o eficienta garantata, fiind testat clinic, nu face decat sa incurajeze achizitia acestuia, alaturi de promisiunea unei portabilitati sporite. Poate ca cel mai important avantaj il reprezinta pretul de achizitie redus, care il face accesibil oricarui buget stabilit si oricarui utilizator.

button 6

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (38 voturi, media: 4.76 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status