Tensiometru Beurer BM35

Am modificat articolul ultima data pe: 05.12.20

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

1.1 Tensiometru Beurer BM35Avantaje

Este un model de tensiometru automat. Are o dotare corespunzatoare in ceea ce priveste functiile. Se adapteaza facil, fiind ergonomic. Ofera un raport convenabil pret/calitate.

 

Dezavantaje

Fiind un dispozitiv electronic, necesita alimentarea cu energie electrica pentru a functiona corespunzator. De aceea, sursa de energie este una importanta, tensiometrul functionand pe baza de baterii. Totusi, acestea nu pot oferi intotdeauna pachetul energetic necesar unei functionari optime, mai ales daca sunt aproape epuizate. Totodata, modelul respectiv nu poate fi adaptat pentru a functiona la priza, particularitate care il face dependent de acumulatori.

 

Acest produs nu mai e in stoc. Pentru a alege alt tensiometru Beurer, click aici!

 

AVANTAJE EXPLICATE

 

Tensiometrul Beurer BM35 este un model ce face parte din categoria tensiometrelor automate portabile. Este bine de stiut ca exista doua tipuri majore de dispozitive destinate masurarii tensiunii arteriale: dispozitivele semi-automate si cele automate. Prima categorie este mai greu de utilizat, deoarece necesita pomparea manuala prealabila de aer in manseta, pentru a cuantifica indicatorii specifici. Modelele automate prezinta avantajul ca realizeaza masuratorile facil, printr-o simpla apasare de buton, ceea ce inseamna ca pot fi utilizate si de catre persoane nespecializate medical. De accea, produsul BM35 este un model usor de folosit de catre orice tip de utilizator. 1.2 Tensiometru Beurer BM35 Ca functionalitate, acest produs poate fi considerat unul dintre cele mai bune tensiometre automate de mici dimensiuni, care ofera o serie de facilitati, pe langa functiile de baza. In primul rand, el este un aparat medical ce masoara valorile tensiunii si pulsul arterial la nivelul bratului. Este dotat cu functie de memorie, ce permite pastrarea rezultatelor si afisarea progresiei acestora, avand un spatiu de stocare de 1 x 60 memorii. De asemeni, este echipat cu sistem de recunoastere si semnalizare a aritmiei cardiace, fiind certificat de Organizatia Mondiala a Sanatatii. Asadar, este prevazut cu sistem WHO, care permite clasificarea diferitelor stadii ale tensiunii arteriale.

 

Aparatul are portabilitate sporita si concureaza la aceasta categorie ca cel mai bun tensiometru Beurer de mici dimensiuni. Este usor de intrebuintat, deoarece poate fi securizat in jurul bratului de o manseta a carei circumferinta poate varia intre 22 cm si 30 cm. In plus, este echipat cu un display electronic de pe care datele afisate pot fi citite si interpretate facil. Mai mult decat atat, produsul este accesorizat cu o geanta de stocare, fiind insotit de o garantie extinsa de 36 de luni. Cu toate acestea, utilizatorii vor sti ca materialele ce intra in componenta tensiometrului sunt sensibile la socuri sau fluctuatii puternice de temperatura, drept pentru care vor acorda o atentie specifica mentenantei modelului.

 

Pe langa faptul ca reprezinta un dispozitiv util in orice gopodarie, aparatul se caracterizeaza ca fiind un tensiometru de la Beurer ieftin si bun, deoarece este prezent pe piata la un pret convenabil, accesibil pentru toate buzunarele. Asadar, raportul calitate/pret este unul care il recomanda, mai presus de multe modele similare de tensiometre, insa care sunt cotate chiar mai scump.  

 

Concluzie

Persoanele pentru care sanatatea este un capitol important, potentialii utilizatori cu probleme de tensiune arteriala, sau chiar cei pentru care sportul si miscarea fizica reprezinta o pasiune, vor descoperi in acest model de tensiometru automat un aliat fidel, ce le permite sa supravegheze indeaproape parametrii unui ritm cardiac normal si ai unui sistem circulator sanatos. Pe langa aceste facilitati, pretul foarte convenabil face din BM35 o alegere optima.

Click aici ca sa cumperi alt model Beurer de pe eMAG.ro!

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status