Glucometru iHealth BG5 IHEALTH00120

Glucometru iHealth BG5 IHEALTH00120

 

Avantaje

Ofera precizie si multiple posibilitati de folosire, pe baza benzilor intrebuintate si a functiilor.

Aparatul va fi de mare ajutor in deplasare, avand portabilitate excelenta.

Efectueaza toate masuratorile necesare extrem de rapid si e foarte simplu si intuitiv de folosit.

Fata de calitatea oferita, pretul este unul foarte bun.

 

Dezavantaje

Ca oricare dintre modelele de glucometre ultra-performante, si acesta este dependent de benzile speciale de masurare. Pe de o parte, faptul ca include aceste consumabile este un mare avantaj, care ii confera cea mai mare precizie, pe de alta parte, daca ti se termina rezerva de benzi, trebuie sa o refaci, ceea ce inseamna o cheltuiala suplimentara si periodica. Unde mai pui ca, intotdeauna trebuie sa ai la tine un numar suficient de mare de benzi cand calatoresti, pentru a avea certitudinea ca nu ramai fara asigurare.

button 5

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Este deja un lucru stabilit de specialisti de pretutindeni ca precizia cea mai mare la citire o ofera modelele cu benzi, perspectiva din care acest glucometru iHealth BG5 IHEALTH00120 se incadreaza perfect in cerintele utilizatorilor. Metoda de masurare nu lasa loc erorilor, caci intrebuinteaza tehnologie de tip amperometric, lucrand cu o enzima ce catalizeaza oxidarea moleculelor de glucoza cu acid gluconic. Pe scurt, este vorba de metoda cu glucozoxidaza, acceptata de medici de pretutindeni ca fiind caracterizata de cea mai mare acuratete

2. Glucometru iHealth BG5 IHEALTH00120

Intregul kit se numara printre cele mai bune glucometre pentru deplasari, deoarece are componete portabile si se utilizeaza si cu conexiune prin bluetooth, wireless. Nu trebuie decat sa ai optiunea respectiva activata direct pe telefonul mobil. Toate datele citite si evaluate pot fi partajate instant cu familia si cu medicul, astfel incat cel care te monitorizeaza sa aiba afisata constant situatia glicemiei, chiar si cand nu poti face o vizita in scop medical. Totodata, dispozitivul principal masoara doar 9 x 3.45 x 1.9cm, fiind facil de purtat chiar si in servieta sau in geanta.

 

Trebuie sa spunem ca acest glucometru iHealth ieftin si bun este recunoscut si pentru rapiditatea cu care actioneaza, oferind citire perfecta in doar 5 secunde. Intreaga metoda de masurare este certificata si sigura, caci aparatul poate tine evidenta valabilitatii testerelor in timp, astfel incat rezultatele nu vor putea iesi niciodata alterate. In plus, functia ce include un logbook iti permite sa-ti memorezi si sa monitorizezi personal modul in care evolueaza glicemia ta in timp, descoperind patternurile metabolice de comportament ale organismului. Ai o singura aplicatie principala pe care o vei utiliza, iHealth MyVitals, care iti cumuleaza diverse statistici pentru organismul tau, pe care le poti lua ca repere. In plus, citirea datelor si setarile se fac uimitor de facil, pe baza unui display de tip LED foarte facil de citit si a compatibilitatii cu iPhone, iPad si 3GS.

 

Pentru persoanele interesate de un aparat de masurat glicemia la un pret bun, acesta este un exemplu foarte concludent. Spunem asta pentru ca poate fi cumparat relativ ieftin, in raport calitativ  si comparativ cu unele alte dispozitive similare de pe piata. Multi utilizatori apreciaza ca investitia isi merita pana la utlimul banut.

 

Concluzie

Cand ai nevoie de precizie, masuratori rapide, functionalitate optima si ti le doresti pe toate la un pret convenabil, acest model de glucometru va fi aliatul tau numarul 1.

 

button 6

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
4 Comments
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Inline Feedbacks
View all comments
Iulian Plesa
Iulian Plesa
February 20, 2018 5:49 am

Într-adevăr sunt bune! Dar nu găsesc pe piață testere glicemice ihealth bg5! Poate mă puteri ajuta!

Maria
Maria
March 6, 2018 11:07 pm
Reply to  Team Clovis.ro

buna, daca as putea sa plasez si comanda, ar fi perfect…

DMCA.com Protection Status