Glucometru Healthy Line SHL-G800

Am modificat articolul ultima data pe: 25.01.20

1.2 Glucometru Healthy Line SHL-G800

 

Avantaje

Genereaza rezultate rapide si prezinta un sistem sigur.

Este prevazut cu un ecran mare.

Stocheaza 300 de valori masurate.

Solicita cea mai mica proba de sange.

 

Dezavantaje

Faptul ca in farmacii nu se gasesc stripere (teste) poate reprezenta un dezavantaj. Acesta nu este major din moment ce accesoriile pot fi comandate online de pe HealthyLine.ro.

 

Intra aici si cumpara produsul la un pret redus

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Un glucometru Healthy Line SHL-G800 este un aparat util, cu ajutorul caruia poti sa masori glicemia, adica nivelul de zahar din sange. Este important sa detii un astfel de dispozitiv pentru a vedea cand apar starile de hipoglicemie sau de hiperglicemie. Aceste masuratori se pot realiza intr-un cabinet profesionist, cat si la domiciliu, de catre pacient. Cele mai bune glucometre au instructiuni foarte clare si intuitive de utilizare care le fac extrem de usor de folosit. Modelul Healthy Line SHL-G800 este prevazut cu un sistem sigur, avand in vedere rezultatele exacte pe care le ofera. Totodata, integreaza si masuri de precautie bine puse la punct. In momentul in care glucometrul ramane deschis si nu este folosit, se opreste automat dupa 10 minute, economisind din bateria de litiu de 3V inclusa in pachet.

1.1 Glucometru Healthy Line SHL-G800

Aparatul poate fi folosit de catre toate persoanele, indiferent de varsta. Un avantaj in acest sens il constituie marimea ecranului cu care este prevazut. Acesta afiseaza clar datele obtinute, astfel incat poate fi dat in utilizarea bunicilor sau rudelor mai in varsta. Este mult mai comod, mai simplu si mai precaut sa poti obtine aceste rezultate in incinta caminului tau oricand ai nevoie. Este o metoda rapida de a depista anumite stari. De exemplu, nivelul glicemic scazut conduce la stari de ameteala, chiar de pieredere a constiintei. Glucometrul iti da posibilitatea sa vezi care este cauza simptomelor tale.

 

Cel mai bun glucometru trebuie sa aiba si o capacitate mare de stocare pentru a-ti permite compararea rezultatelor obtinute in diferite intervale de timp. Asa iti vei da seama in ce directie a evoluat starea ta. Glucometru Healthy Line SHL-G800 incorporeaza o memorie de stocare de 300 valori masurate, cu data si ora, pe care le poti vizualiza in orice moment. Daca aparatul va fi folosit de catre persoane in varsta, care asteapta o analiza si o parere din partea ta, vei putea verifica datele intregistrate pe perioade mai lungi de timp in momentul cand le vizitezi.

 

Un aparat de masurat glicemia de la Healthy Line ieftin si bun este simplu de folosit, are o viteza mare si solicita cea mai mica proba de sange de numai 0.5 µl. Este unul dintre cele mai performante modele care iti indica glicemia in doi pasi simpli. Tot ce trebuie sa faci e sa introduci banda de test in aparat si sa furnizezi proba de sange. In 5 secunde, pe ecran, iti vor aparea rezultatele.

 

Concluzie

Raportat la pret si calitate, glucometrul Healthy Line SHL-G800 reprezinta o varianta avantajoasa. Este o metoda de incredere pe care o poti folosi de acasa in momentul in care vrei sa-ti verifici nivelul de glicemie. Pachetul include o husa, glucometrul plus o baterie, 10 ace, 10 testere, un dispozitiv de intepat si un manual de folosire.

 

Click aici pentru a cumpara acest glucometru la un pret accesibil

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status