Glucometru Beurer GL 44 

Am modificat articolul ultima data pe: 28.07.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

2.1 Glucometru Beurer GL 44

 

Avantaje

Confera siguranta prin faptul ca este testat clinic.

Este rapid si usor de folosit.

Are la baza o tehnologie avansata.

Integreaza un afisaj XXL cu lumina albastra.

 

Dezavantaje

Acest model de glucometru vine la pachet cu un set de accesorii, printre care 10 ace si 10 benzi de test Etui. Faptul ca acestea se gasesc mai rar in farmacii poate reprezenta un mic dezavantaj. In schimb, ele pot fi comandate online oricand.

button 5

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Un glucometru Beurer GL 44 este o alegere potrivita in momentul in care cauti sa obtii rezultate sigure. Sanatatea ta este cea mai importanta, iar masurarea periodica a glicemiei te poate ajuta sa previi anumite situatii sau macar sa iti explici anumite stari. Poti face acest lucru atat intr-un cabinet specializat, cat si acasa. Testat clinic, modelul Beurer verifica in primul rand doza de sange, masurarea fiind posibila doar in cazul unui probe suficiente. Cu ajutorul lui vei putea marca valorile masurate, astfel incat sa ai un management optim al diabetului.

2.2 Glucometru Beurer GL 44

Cele mai bune glucometre sunt rapid si usor de folosit, pentru a face experienta de utilizare cat mai placuta. Durata de masurare a glucometrului Beurer atinge circa 5 secunde, iar accesoriile care vin la pachet cu acesta te ajuta sa finalizezi procesul fara batai de cap. De exemplu, benzile de test extralate sunt elemente care contribuie considerabil la o utilizare usoara. Un aport impresionant il au si display-ul mare iluminat, slotul iluminat si benzile suplimentare largi de testare.

 

Tehnologia avansata pe baza careia functioneaza acest glucometu il pozitioneaza printre cele mai bune aparate de acest tip de pe piata. In primul rand, este prevazut cu o interfata pentru PC care cuprinde statie de andocare, cablu si software GlucoMemory, disponibile separat. Este compatibil cu Diabass si SiDiary, ceea ce inseamna ca vei putea sa tii evidenta si sa-ti analizezi rezultatele intr-un mod foarte confortabil. Aceasta metoda poate fi integrata si intr-o forma de tratament sau terapie pe care o stabilesti cu doctorul tau. Poate conduce la imbunatatiri considerabile, eliminand posibilitatea agravarii anumitor stari. Cel mai bun glucometru integreaza setari extra. Modelul de la Beurer, spre exemplu, poate fi calibrat pentru plasma. De asemenea, include doua baterii de litiu.

 

Un glucometru de la Beurer ieftin si bun integreaza, in primul rand, un afisaj mare si clar, ce poate fi folosit cu usurinta si incredere, inclusiv de catre persoanele mai in varsta. Pe langa acest lucru, ecranul incorporeaza si o lumina albastra care accentueaza contrastul, generand date extrem de lizibile. Rezultatele obtinute sunt stocate in memoria dispozitivului, atingand valoarea maxima de 480 de valori masurate. Astfel, aparatul iti da ocazia sa compari rezultate zilnice, saptamanale, chiar si lunare, in functie de frecventa cu care le masori. Totodata, utilizandu-l, poti obtine valoarea medie a glicemiei pentru 7, 14, 30 sau 90 de zile.

 

Concluzie

Glucometrul Beurer GL 44 integreaza o tehnologie avansata care genereaza rezultate corecte si, implicit, siguranta si incredere. Reprezinta o investitie avantajoasa, avand in vedere suportul pe care il ofera. Este rapid, masoara numai in cazul in care proba de sange este suficienta si este testat clinic.

 

button 6

 

 

 

Lasa un comentariu

8 COMMENTS

Adrian

January 15, 2020 at 10:17 am

Foarte scumpe testele si foarte greu de procurat,aparat ok

Raspuns
Team Clovis.ro

January 16, 2020 at 6:25 am

Buna, Adrian,

Multumim mult pentru feedback!

Daca ne poti spune si pentru restul cititorilor, de unde ai procurat rezervele? Le-ai comandat pe site-ul Beurer Romania cumva?

Cele bune,

Echipa Clovis.ro

Raspuns
Nicolae

February 7, 2019 at 6:17 am

Buna ziua … si eu am cumpărat acest glucometru din KAUFLAND la pretul de 60 de lei cand la alte magazine am văzut că ajunge si 250 lei … de exemplu la emag … si cum spune doamna Monica am luat glicemia cu el si era sa leșin… arată o valoare nu mai stiu exact dar cu cel puțin 20 de unitati peste glucometru cu care imi mai luasem glicemia respectiv glucometrul cu care își ia tatăl meu glicemia …el fiind diabetic … nu stiu exact daca este bine sau rau … nu am mai gasit alte păreri despre acest glucometru probabil din cauza faptului că este foarte scump …

Raspuns
Team Clovis.ro

February 7, 2019 at 6:58 am

Buna, Nicolae,

Multumim mult pentru feedbackul oferit, util si pentru ceilalti cititori!

Echipa Clovis.ro

Raspuns
Monica

October 30, 2018 at 9:04 am

doresc sa stiu daca acest glucometru este calibrat initial din fabrica sau trebuie calibrat ulterior la fiecare masuratoare ?

Raspuns
Team Clovis.ro

October 30, 2018 at 9:30 am

Buna, Monica,

Pe pagina de comercializare a produsului se specifica faptul ca este “calibrat pentru plasma”.

Numai bine,

Echipa Clovis.ro

Raspuns
Monica

November 12, 2018 at 10:21 am

Buna . De ce nu se gasesc testere pentru acest glucometru in farmacii daca este asa de performant ? L-am cumparat de la un market din pacate si apoi am constatat ca testerele sunt fff scumpe pe diferite site -uri ….( comparativ cu alte glucometre care vin la pachet cu 100 testere incluse in aceleasi pret …
Problema este ca am verificat glicemia cu acesta si cu un altul , ca sa constat ca erau valori cu totul si cu totul diferite ( testarea s a facut in acelasi timp , conform intructiunilor absolut perfect ) Acesta a dat o valoare cu 30 mg/l mai mult …Nu stiu ce sa cred care de fapt este ok .Acel glucometru este folosit de un diabetic si verificat in timp.Vreau sfaturi sa nu cred ca am facut o achizitie proasta ..totusi

Raspuns
Team Clovis.ro

November 13, 2018 at 10:16 am

Buna, Monica,

Daca vom identifica noi un raspuns clar, vom reveni cu detalii.

Deocamdata speram sa poata raspunde unii dintre cititori, daca vad comentariul tau.

Numai bine,
Echipa Clovis.ro

Raspuns
DMCA.com Protection Status