Cel mai bun trimmer Braun

 

Cum aleg cele mai bune trimmere de la Braun

 

Ghidul cumparatorului

Cresterea in popularitate a look-ului cu barba din ultima perioada, a condus si spre o „invazie” bine primita de utilizatori, a accesoriilor pentru trimming. Limita dintre un look trendy, la moda si de bun gust si aspectul neingrijit-homeless, este foarte fina. Din aceasta cauza, ca si mandru purtator de barba, devine destul de importanta achizitionarea unui trimmer facial pentru ingrijirea mustatilor si a barbii. Un aparat de acest fel bine ales, poate sa tina sub control tot ce tine de dimensiunea firului de par, margini, forma si aspect. Una dintre cele mai populare companii din domeniu electronicelor portabile, este producatorul Braun. Cu un numar de produse de ordinul sutelor de mii vandute anual, Braun este un lider de piata, recunoscut la un nivel international. In acelasi timp, trebuie precizat ca, un trimmer facial se diferentiaza mult mai mult decat te-ai astepta de un aparat de tuns sau un trimmer corporal. Ca sa intelegi mai bine aceste diferente si sa gasesti produsul ce ti se potriveste cel mai bine, am creat o lista cu cele mai importante caracteristici ale trimmer-ului facial:

 

2.Braun Cruzer 6 Head&Beard

 

Capatul activ: desi se aseamana cu aparatele de tuns din punct de vedere functional, trimmer-ul facial incorporeaza de obicei un capat activ realizat special pentru a se adapta reliefului fetei utilizatorului. Lamele sunt mai mici in latime decat ale unui aparat de tuns, iar designul capatului activ are marginile mult mai rotunjit. In functie de model, capatul activ poate fi unic, fix si multifunctional, sau trimmer-ul poate contine in setul de achizitie o serie de capete interschimbabile si adaptabile. De obicei, atentia spre detaliile ce tin de designul lamelor si a capatului activ, intentioneaza sa redea aparatului acea versatilitate atat de necesara unui astfel de produs. In acelasi timp, recomandam ca aparatul ales de tine sa incorporeze lame din otel inoxidabil. Acest material este recunoscut pentru calitatile sale in ceea ce priveste rezistenta la utilizare, dar si incapatanarea de a nu rugini in contact cu apa. In plus, majoritatea produselor cu lame din otel inoxidabil incorporeaza si o tehnologie speciala de auto-ascutire. Aceasta functie pastreaza lamele ascutite si eficiente de fiecare data cand trimmer-ul este pornit.

 

Accesorii: in functie de model si de seria din care face parte, trimmer-ul facial poate sa incorporeze un numar variat de accesorii. Majoritatea bonusurilor de acest gen au o importanta functionala. De exemplu, pieptenii cu lungime presetata, ghideaza aparatul sa indeparteze firele de par pana la o anumita lungime. Cu ajutorul unui piepten de 2 sau 4 milimetri, poti sa redai barbii acel aspect curat si scurt, sau poti sa ii manipulezi forma si directia de crestere.  Pieptenii nu sunt standardizati, iar fiecare model are o dimensiune specifica, in functie de recomandarile producatorului. In acelasi timp, setul mai poate sa contina si trimmer-e de mici dimensiuni, create pentru indepartarea firelor de par din zonele mai mici sau greu accesibile precum nas, urechi sau zona sprancenelor. Acelasi trimmer, sau unul asemanator, poate fi folosit si in gestionarea marginilor barbii si a mustatilor. Insa, mai trebuie aduse in vedere si cateva accesorii ce tin de mentenanta aparatului. Peria de curatenie si uleiul lubrifiant, sunt doua componente ce ajuta la pastrarea eficientei taietoare a lamelor.

 

Autonomie: majoritatea produselor disponibile pe piata sunt wireless. Avantajele unui aparat cu acumulator sunt de necontestat, iar Braun a creat o serie de modele ce se incarca in doar 60 de minute. In acelasi timp, este important ca trimmer-ul ales de tine sa fie rezistent la apa. Cum deseori in ingrijirea personala este implicata si apa sau parul umezit, capatul activ, dar si corpul aparatului in unele cazuri, trebuie sa fie rezistent la umezeala.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Braun Cruzer 5 Beard

 

1.Braun Cruzer 5 BeardCruzer 5 Beard de la Braun este un trimmer facial cu un capat activ multifunctional si 6 trepte de viteza de taiere. Lamele sunt realizate din otel inoxidabil si au o latime redusa, comparativ cu alte aparate de tuns. Capatului activ ii este adaptat un distantier multifunctional, ce permite indepartarea firelor de par la o lungime cuprinsa intre 1 si 11 milimetri. Functia click and lock ajuta la schimbarea precusa a lungimilor prin simpla apasare a butonului lateral.

In acelasi timp, distantierul poate fi indepartat, iar cu ajutorul lamelor poti gestiona marginile barbii si ale mustatilor. In plus, utilizarea aparatului fara distantier, poate taia firul de par la o lungime minima de 0.2 milimetri. Corpul aparatului, dar si capatul activ, este sigilat si previne infiltrarea apei in interior si afectarea componentelor electrice. Aceasta caracteristica are si avantajul ca, lamele aparatului pot fi spalate sub jet de apa dupa utilizare. Indepartarea constanta a firelor de par restante, asigura o buna functionare a trimmer-ului la fiecare utilizare.

Ca si acumulator, aparatul incorporeaza doua baterii puternice ce ofera lamelor o putere constanta in functionare. Iar dupa o incarcare de doar 60 de minute, aparatul ofera o autonomie in utilizare de pana la 40 de minute. Braun Cruzer 5 Beard este unul dintre cele mai bune trimmere faciale, iar modul de functionare cu sau fara fir, imbunatateste performantele acestui aparat.

 

 

 

Braun Cruzer 6 Head & Beard

 

2.Braun Cruzer 6 Head&BeardCruzer 6 Head&Beard este considerat de unii utilizatori drept cel mai bun trimmer de la Braun, pentru gestionarea barbii si a parului facial in general. Lamele trimmer-ului sunt realizate din otel inoxidabil, un material deseori utilizat in acest domeniu, datorita calitatilor sale in ceea ce priveste rezistenta la utilizare.

Capatul activ prezinta si un distantier multifunctional, ce poate fi utilizat pentru tuns si pentru gestionat barba. Setarea pentru barba iti va permite sa alegi dimensiunea firului de par, din 6 trepte diferite, cuprinse intre 1 si 11 milimetri. Setarile pentru tuns, functioneaza pe acelasi sistem specific Braun – click and lock si ofera o lungime a firului de par cuprins intre 10 si 20 de milimetri, impartita deasemenea in 6 trepte.

In acelasi timp, setul mai contine si un trimmer mic de precizie, adaptabil, special realizat pentru stilizat. Poate fi folosit si in zonele greu accesibile, precum nas, urechi sau gestionarea marginilor sprancenelor.

Din punct de vedere al autonomiei, aparatul incorporeaza acelasi sistem patentat Braun din doua baterii, ce ofera lamelor o putere constanta pentru buna functionare a trimmer-ului. Incarcat la maxim, acumulatorul ofera o autonomie in utilizare de 40 de minute.

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
2 Comments
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Inline Feedbacks
View all comments
Alex
Alex
July 15, 2019 4:33 pm

Braun a lansat modele noi cu baterie de litiu: https://uk.braun.com/en-gb/male-grooming/stylers-and-trimmers/beard-trimmer.

Braun BT5060(link editat)

Braun BT7040(link editat)

Braun BT7020 (link editat)

DMCA.com Protection Status