Cel mai bun termometru medical

Am modificat articolul ultima data pe: 07.04.20

 

Cum aleg cele mai bune termometre medicale

 

Ghidul cumparatorului

Termometrul medical ar trebui sa fie un accesoriu nelipsit din casa oricarei persoane. Cu acesta, vei putea lua temperatura bebelusilor, copiilor si chiar a adultilor sau a persoanelor in varsta, fiind mai usor de monitorizat starea de sanatate pe timp de boala. Iata la ce sa fii atent, atunci cand vrei sa cumperi unul.

Trebuie sa stii ca exista numeroase pareri despre cele mai bune termometre medicale, insa acestea sunt impartite. Anumiti cumparatori nu se dezic de variantele clasice cu mercur, despre care se crede ca ofera mai multa precizie. In acelasi timp, nu se mai fabrica la fel de mult, deoarece mercurul continut e toxic, iar in cazul in care se sparg, riscul e ridicat. In acelasi timp, variantele digitale sunt mult mai confortabil si mai rapid de folosit, fiind ideale pentru copii mici.

In orice caz, daca inca oscilezi intre un termometru medical cu mercur sau unul digital, iti spunem ca exista o a treia varianta, care insumeaza beneficiile celor doua: termometrul cu infrarosu. Si acesta functioneaza cu baterii si are un afisaj pe care sunt redate gradele detectate, insa precizia e mult mai ridicata si pot fi folosite nu doar pe corpul utilizatorului, ci si pentru a afla temperatura din camera sau pe cea a laptelui.

In functie de forma termometrului, ai posibilitatea de a cumpara modele de ureche, cu utilizare rectala, axiala si orala, pentru alte zone ale corpului, precum si pentru alte suprafete si obiecte din camera. Mai mult, variantele cu infrarosu pot actiona fara contact, asadar, poti afla temperatura copilului chiar si cand acesta doarme, fara a-l atinge, deoarece e suficient sa indrepti senzorul catre fruntea acestuia.

Te va interesa sa aiba un raspuns de masurare scurt, de cateva secunde, sa detina memorie pentru monitorizarea ultimelor masuratori, un display mare si clar, alarma in caz de febra si o autonomie ridicata a bateriei.

Pentru a afla unde gasesc termometru medical, la un pret bun, si alti interesati, poti da o raita prin magazinele online. Reducerile disponibile te vor impresiona.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Medisana FTN 76120

 

Sa cumperi cel mai bun termometru medical poate fi mai costisitor, insa calitatea e, de cele mai multe ori, asigurata. Cu aceasta ideea in minte, am selectat pentru tine modelul Medisana FTN 76120, care functioneaza cu ajutorul tehnologiei de masurare cu raze infrarosii si, mai mult decat atat, detecteaza temperatura fara a fi nevoie de contact cu corpul.

Pentru a-l utiliza, e suficient sa il tii la o distanta de aproximativ 5 cm de pielea utilizatorului, fiind ideal mai ales pentru bebelusi, intrucat nu ii va incomoda in nici un fel. Mai mult decat atat, poate fi folosit si pentru masurarea temperaturii ambientale, a apei si a altor lichide, precum laptele din sticla. Se poate bucura de el intreaga familie.

Dispozitivul are memorie pentru a stoca ultimele 30 de masuratori. Gradele vor fi cuprinse in plaja de masurare 34.0 °C- 42.2 °C, si pot fi redate si in Fahrenheit (°F). E prevazut cu alarma pentru febra, oprire automata dupa 3 minute, plus o cutie de depozitare.

 

 

 

 

 

Microlife AG MT1951

 

Microlife AG MT1951 este un termometru medical, ieftin si bun, care se va dovedi a fi foarte practic, in casa oricarui utilizator. Avand in vedere forma lui, poate fi utilizat in multiple moduri. Il poti folosi rectal, iar timpul de masurare va fi mai scurt, de aproximativ 10 secunde, sau poate fi introdus axilar sau oral, cu un timp de masurare de 20 de secunde.

Acesta este un termometru medical digital, cu o precizie de ± 0,1°C, pentru valorile cuprinse in plaja 32 °C – 42,9 °C. Gradele vor fi afisate pe ecranul LCD, iar acesta are iluminare din interior, asa ca va putea fi citit si pe intuneric. A fost conceput pentru a avea rezistenta la apa, astfel ca nu va fi afectat de saliva.

De asemenea, are capacitate de memorare doar pentru valoarea anterioara, asa ca vei putea compara temperaturile. Produsul dispune de cateva functii utile, printre care semnalizarea sonora, oprire automata, plus un indicator pentru nivelul bateriei.

 

 

 

 

 

SilverCloud UF41

 

Iata un termometru medical cu infrarosu, care care o arie de aplicabilitate extinsa, ceea ce il  face a fi si mai practic in orice locuinta. Multumita formei sale, va putea fi folosit pentru a lua temperatura de pe orice parte a corpului (ureche, frunte, etc.), iar acest lucru poate fi facut fara contact direct cu pielea.

Multumita senzorului infrarosu, masurarea se poate face de la o distanta de 5 -10 cm, cu aceeasi precizie si in limitele 32°C  – 42.9°C. Dispozitivul poate fi folosit si pentru detectarea temperaturii ambientale, precum si a obiectelor si lichidelor, cu limite cuprinse intre 0 °C si 100 °C.

La declansarea citirii va fi emis un semnal sonor, iar rezultatul e afisat aproape instant. Aparatul va stoca automat valorile obtine la ultimele 32 de masuratori. De asemenea, are functie de alarma, care avertizeaza in caz de febra, cand temperatura depaseste 37.8°C. Dupa 5 secunde de nefolosire, dispozitivul se va inchide automat, fiind salvata bateria.

 

 

 

 

2
Lasa un comentariu

avatar
1 Sectiune de comentarii
1 Raspunsuri la sectiunea de comentarii
0 Followers
 
Cele mai populare comentarii
Cea mai populara pagina de comentarii
2 Autori comentarii
Team Clovis.roAdrian Filip Autori comentarii recente
  Aboneaza-te  
Cel mai nou Cel mai vechi Cel mai votat
Anunta despre
Adrian Filip
Vizitator
Adrian Filip

Buna Seara, doresc sa achizitionez 2 bucati termometre fara contact (IR) pentru a verifica temperatura angajatilor. Rog oferta. Multumesc.

DMCA.com Protection Status