Cel mai bun termometru de frunte

Am modificat articolul ultima data pe: 29.03.20

 

Cum aleg cele mai bune termometre de frunte

 

Ghidul cumparatorului

Ca atatea multe alte produse, si termometrele au inregistrat o evolutie tehnologica, clasicele modele cu mercur fiind din ce in ce mai rar utilizate. Noile produse ofera o precizie crescuta in masurarea temperaturii, iar termometrele de frunte digitale sau cu infrarosu ajung sa fie preferate tocmai datorita fidelitatii de redare a valorilor si a sigurantei depline la utilizare (nu se pot sparge, nu contin substante cu potential toxic).

Daca vrei sa incerci un nou produs, poti opta pentru un termometru digital, cu o acuratete crescuta si cu display digital ce face citirea valorilor extrem de simpla (verifica daca afisajul e iluminat pentru a-l folosi usor si in timpul noptii); acestea masoara in timp scurt, chiar pana la cateva secunde, prin atingerea la nivelul fruntii sau a urechii si au diferite functii, de exemplu, memorarea masuratorilor pentru a inregistra evolutia temperaturii.

Asa cum arata si unele pareri despre cele mai bune termometre de frunte, daca vrei cea mai mare precizie, poti opta si pentru produsele cu infrarosu care, desi mai costisitoare, sunt non-invazive: cele mai noi nu necesita contactul direct, ci scaneaza radiatiile emise de organism de la o distanta de 5-10 cm. Acestea citesc extrem de repede temperatura corporala, cea a diferitelor lichide sau cea ambientala (chiar si in 3 secunde) si sunt foarte apreciate de catre mame pentru rapiditate, eficienta si lipsa contactului, fiind simplu de folosit fara a deranja copilul.

Asadar, durata de masurare atat la cele digitale cat si la cele infrarosu este mult mai scurta decat la vechile termometre, iar precizia este la fel de ridicata ca si in cazul clasicelor produse rectale (care sunt insa invazive si dificil de utilizat). Modelele moderne inregistreaza fluctuatiile temperaturii cu o precizie de aproximativ +/- 0.2 grade Celsius, memoreaza ultimele valori si vor avea un semnal sonor care anunta citirea valorilor ce sunt afisate pe ecranul digital.

Te intrebi unde se gasesc termometre de frunte la un pret bun? Este simplu: online poti descoperi o serie de oferte atractive, cu garantie extinsa si posibilitate de returnare.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Omron Gentle Temp 720

 

Daca-ti doresti sa achizitionezi cel mai bun termometru de frunte cu infrarosu, care sa ofere precizie ridicata, iti sugeram sa treci in revista caracteristicile acestui model de la Omron cu o garantie de 36 luni. Scaneaza de la distanta fara contact temperatura corporala la nivelul fruntii sau urechii.

De altfel, este perfect nu doar pentru masurarea febrei, ci si pentru temperatura ambientala sau cea a obiectelor. Este extrem de eficient, cu un timp de raspuns de doar 1 secunda, ceea ce-l face ideal pentru mamele cu copii mici. Poate memora ultimele 25 de masuratori, asa incat sa poti urmari progresul sau regresul temperaturii.

Valorile afisate se citesc simplu inclusiv pe intuneric pe afisajul iluminat si are functie de oprire automata dupa 1 minut de neutilizare. La nivelul fruntii, are un domeniu de masurare cuprins intre 34 si 42, 2 grade Celsius (sau 93, 2 – 108 grade Fahrenheit), iar la nivelul camerei cuprins intre 10 si 40 grade Celsius (50 – 104 Fahrenheit). Precizia este de +/- 0, 2 grade Celsius.

 

 

 

 

 

Laica TH1001

 

Un termometru de frunte ieftin si bun este o achizitie foarte utila mai ales pentru cei cu copii, iar acest model de la Laica digital cu infrarosu din gama BabyLine va usura sarcina parintilor, masurand temperatura rapid si fara a cauza vreun disconfort micutului. Este un produs sigur (nu se poate sparge, nu contine substante toxice) si simplu de folosit.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa sprijini usor sonda de tampla, sa apesi SCAN apoi sa o misti in jurul tamplei. Dupa un interval de 5-30 secunde se emite un semnal sonor si poti citi valorile exacte pe afisajul digital LCD. Poate fi folosit si pentru citirea temperaturii ambientale, efectuand o masuratoare in doar 0, 6 secunde.

Se inchide automat daca nu-l utilizezi 1 minut si functioneaza pe baza de baterie CR2032 (este inclusa). Foarte util daca doresti sa inregistrezi evolutia temperaturii este functia de memorare a ultimelor 25 de valori citite. Masoara de la 22 la 80 grade Celsius si poate afisa si in valori Fahrenheit.

 

 

 

 

 

Mebby Mother’s Touch

 

Termometrul de frunte Mebby Mother’s Touch e un model digital ce monitorizeaza temperatura eficient, ideal pentru parinti deoarece nu cauzeaza nici un fel de disconfort copilului si citeste rapid valorile, in numai 6 secunde. Cu 24 luni garantie, ofera completa siguranta, nu contine mercur si nu e din sticla.

Este foarte simplu sa “iei temperatura”: termometrul se pune pe deget, se apasa tasta pornire/oprire, se pune pe frunte si se asteapta alarma sonora care indica afisarea rezultatelor pe ecranul LCD foarte usor de citit. Poti monitoriza variatiile cu ajutorul functiei de memorare a ultimei citiri.

Are baterie CR2032 inclusa, iar pentru prelungirea duratei de viata a acesteia, se opreste in mod automat. Include si un manual de utilizare in limba romana. Cu o precizie ridicata, este un termometru modern si are un excelent raport calitate-pret, fiind o recomandare potrivita pentru oricine doreste sa masoare cu fidelitate si simplu temperatura corporala.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status