Cel mai bun termometru Beurer

Am modificat articolul ultima data pe: 25.02.20

 

Cum aleg cele mai bune termometre de la Beurer

 

Ghidul cumparatorului

In orice locuinta e util sa existe un termometru corporal, astfel incat, in caz de urgente, membrii familiei sa beneficieze de ingrijire adecvata in functie de starea de sanatate si de schimbarile acesteia. Printre cei mai apreciati producatori in domeniu se numara si brandul german Beurer.

Pentru ca acesta produce o gama foarte variata de aparate pentru citirea si interpretarea temperaturilor corporale, am decis sa iti aratam in continuare unde gasesc termometru Beurer la un pret bun ceilalti cumparatori si care sunt cele mai notabile aspecte implicate in selectie.

Firma are o traditie inceputa in 1919, cand sotii Beurer au inceput sa confectioneze si sa comercializeze primele perne si paturi electrice, ca afacere de familie. In prezent, aceasta companie este apreciata in intreaga Europa pentru tensiometrele, cantarele, glucometrele si aparatele de masaj pe care le ofera.

Termometrele Beurer pot fi repartizate in modele digitale clasice si produse cu tehnologie de citire infrarosie. Diferenta majora dintre acestea o reprezinta modul de prelevare al datelor.

Dispozitivele simple digitale, cum sunt FT 15/1, FT 13 sau FT 09/1, vor prelua valorile la nivel rectal, axilar sau oral si le prezinta cu o acuratete mare pe un display electronic. Pentru ca au preturi foarte accesibile, sunt cele mai recomandate pentru uz casnic, de catre multe pareri despre cele mai bune termometre Beurer.

Cele cu infrarosii intrebuinteaza tehnologie non-invaziva, analizand lungimile de unda emise de corpul uman in infrarosu, iar pentru a interpreta corect temperatura nu au nevoie nici macar de contact cu pielea. Sunt mai costisitoare si din aceasta categorie putem exemplifica prin modele ca: FT 90, FT 70(si de ureche), FT 65(inclusiv pentru ureche) sau FT 100.

Ar mai putea fi mentionata o a treia clasa de oferte Beurer, sub forma termometrelor de ureche. Acestea folosesc tot infrarosii, insa modul de prelevare a temeraturii este oarecum invaziv. Se folosesc impreuna cu capsoane de rezerva intraauriculare. Nu se recomanda utilizarea in cazul bebelusilor mai mici de 3 luni, pentru evitarea riscului lezarii timpanului. Gama este reprezentata de modele ca FT 78, FT 58 sau FT 55.

Functiile pentru care sunt apreciate multe dintre ofertele Beurer totalizeaza: alarma la depistarea temperaturilor problema, oprire automata, display electronic usor lizibil, afisajul temperaturii camerei, memorie(de la ultima valoare citita pana la 50-60 de valori), afisaj in grade Celsius/Fahrenheit, semnal acustic la pornire si la finalizarea procesului de citire a temperaturii, indicator pentru schimbarea bateriei. Pretul fiecarui aparat scade odata cu numarul facilitatilor oferite.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Beurer FT 58

 

Datele in vanzari arata ca cel mai bun termometru Beurer de ureche, vandut la un pret moderat, poate fi considerat FT 58. Este un produs digital ce include tehnologie de analiza in infrarosu, recomandat pentru masurarea sigura si in mod cat mai igienic a temperaturilor intraauriculare la copii sau chiar adulti.

Functioneaza cu capsoane interschimbabile, 10 de rezerva in pachet, care ulterior vor trebui procurate periodic. Va afisa temperatura camerei, iar pe cea a subiectului o citeste in cateva secunde, emitand alarma sonora la start, prezentarea rezultatelor si in cazul in care se inregistreaza valori anormale, la 37.5°C.

Ai la dispozitie 10 sloturi in memoria interna, pe baza carora poti tine o evidenta clara a datelor respective. Te va anunta cand e cazul sa schimbi bateriile, fucntionand cu modele AAA, cate doua deodata. Energia va fi oricum economisita, pe baza unei functii cu oprire automata.

 

 

 

 

 

Beurer FT15

 

Din categoria modelelor conventionale digitale iti recomandam varianta FT 15, un aparat sugerat oricarui tip de utilizator. Priodusul este configurat pentru a analiza temperatura intra rectal, in zona axilara cau chiar pe cale orala. Include un varf flexibil, ce poate fi indoit pana la 90 de grade, pentru o intrebuintare mai facila.

In 10 secunde iti va arata valorile identificate, fiind unul dintre cele mai rapide modele automate. Pana la 10 intrari poti include in memoria interna, deci stii si ce cifre au aratat masuratorile precedente. Emite alarma sonora la pornire, cand citirea a fost finalizata si in caz ca identifica febra.

Poate fi utilizat ca accesoriu pentru uz uman sau chiar veterinar, avand niste limite de masurare de 32˚C-43.9˚C. O baterie rezista pana la 4000 de masuratori efectuate, iar asta si datorita functiei cu stop automat. Se dezinfecteaza usor, avand si termen de garantie de 3 ani.

 

 

 

 

Beurer FT9

 

Nu prea mai incape urma de indoiala ca acest produs este un termometru Beurer ieftin si bun. Este configurat pentru uz conventional si nu asigura foarte multe functii suplimentare, insa isi va face treaba cand se pune problema sa depisteze febra sau valori anormale de temperatura. Este un produs digital care poate masura axilar, oral sau rectal.

Nu are flexibilitate, deci atentie la utilizare, caci partile electronice se pot deteriora, daca este indoit sau scapat accidental. Are limite de masurare 32˚C – 42˚C, iar timpul de lucru poate ajunge pana la 60 de secunde, in functie de locul prelevarii temperaturii. Alarma sonora este emisa la pornire si la prezentarea valorilor.

Se va opri automat, permitand bateriei o perioada extinsa de autonomie(pana la 3000 de masuratori). Produsul este 100% rezistent la apa, deci se poate igieniza si dezinfecta in mod temeinic. Lista de substante chimice suportate si recomandate este disponibila pe pagina de comercializare.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (36 voturi, media: 4.67 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status