Cel mai bun nebulizator Rossmax

Am modificat articolul ultima data pe: 07.07.20

 

Cum aleg cele mai bune nebulizatoare de la Rossmax

 

Ghidul cumparatorului

Afectiunile respiratorii reprezinta cea mai comuna patologie atat in randul copiilor cat si al adultilor. Noile cercetari medicale au demonstrat ca tratamentele pentru bolile respiratorii sunt mai eficiente daca, in masura posibilitatilor, sunt administrate pe cale inhalatorie, cu ajutorul unui nebulizator, astfel particulele de medicament ajungand exact la locul unde trebuie sa actioneze. Pentru a face asta ai nevoie de un nebulizator bun, de aceea iti recomandam produsele Rossmax.

a-nebulizator-rossmax

Rossmax este un furnizor de produse premium, de uz medical. Ofertele sale sunt distribuite in peste 50 de tari si sunt testate clinic si aprobate de catre institutiile sanitare. Ele dispun de toate certificarile europene necesare pentru a fi considerate dispozitive de uz medical.

Atunci cand achizitionezi un aparat nou este firesc sa te interesezi in prealabil unde gasesc nebulizator Rossmax la un pret bun alti cumparatori. Dar exista si alti parametri importanti, care tin de calitatea si de posibilitatea de utilizare ulterioara a produsului, carora e bine sa le acorzi atentie.

Modul de alimentare este important. Aparatele pot fi alimentate la sursa de curent sau cu baterii. Cele alimentate pe baza de baterii pot sa te insoteasca absolut oriunde, insa presupun costuri de uztilizare mai mari.

Accesoriile incluse in pachet sunt importante. Recipientele pentru medicatie trebuie sa fie suficient de mari incat sa permita administrarea dozei necesare atat copiilor cat si adultilor, intr-o singura sesiune de tratament. Un pachet care include masca atat pentru adulti cat si pentru copii este preferabil, altfel va trebui sa achizitinezi accesoriul lipsa separat.

Nivelul de zgomot pe care il produce aparatul trebuie luat in seama daca ai in vedere sa il folosesti si pentru copil. Multi dintre ei sunt reticenti la a colabora la tratament, daca dispozitivul face multa galagie.

Nu mai putin important, credem ca ar trebui ca inainte sa cumperi, sa iei in calcul si un numar mare de pareri despre cele mai bune nebulizatoare Rossmax venite de la utilizatori. Experienta lor iti poate fi folositoare. Ghidul nostru cuprinde acele produse care se bucura de un feedback pozitiv de la majoritatea covarsitoare a cumparatorilor.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Rossmax NB500

 

1-nebulizator-profesional-rossmax-nb500Cel mai bun nebulizator Rossmax pe care ti-l propunem este un model profesional destinat uzului atat la domiciliu, cat si in spitale sau cabinete medicale. Aparatul este special conceput pentru o utilizare frecventa, in sesiuni lungi de tratament, daca sunt necesare, silentios si usor de igienizat.

Datorita tehnologiei avansate pe care o incorporeaza, are capacitatea de a genera particule extrem de fine de abur, fapt ce face ca medicamentele sa poata ajunge eficient la aparatul respirator inferior. Astfel eficienta tratamentului este mult sporita, iar dispozitivul se poate utiliza inclusiv in patologii cronice cum sunt astmul sau bronhopneumonia obstructiva cronica.

Tehnologia VAT pe care o incorporeaza noua cuva de medicamente Rossmax da nastere la particule de 2.2 microni, dimensiunea optima pentru ca substantele active sa ajunga pana la alveolele pulmonare. Kitul include, in afara aparatului propriu-zis, tubul, piesa de gura, 5 filtre, masca pentru adulti si masca pentru copii.

 

button 1

 

 

 

 

Rossmax NH60

 

2-nebulizator-rossmax-nh60Un nebulizator Rossmax ieftin si bun este modelul cu piston actionat manual NH60. Aparatul are dimensiuni mici si poate fi tinut intr-o mana. Extrem de compact si silentios, aparatul este alimentat la sursa de curent cu ajutorul unui adaptor de 12 V inclus.

Fiind extrem de compact, cu dimensiuni de doar 6.3 x 6.4 x 15 cm, poate fi usor manevrat si transportat. Tehnologia patentata a velvelor ajustabile garanteaza un flux de particule in care minim 80% dintre ele au un diametrul mai mic de 2.6 micrometri. Aceasta caracteristica tehnica face ca aparatul sa fie unul dintre putinele recomandate nu doar in afectiuni respiratori acute, ci si in boli cronice cu este bronhopneumonia obstructiva cronica.

Deoarece aparatul nu necesita tub, este mai usor de intretinut si de curatat. Setul include piesa de gura si masca atat pentru copii cat si pentru adulti. Se actioneaza extrem de usor, iar copilul se va bucura sa suporte tratamentul atata timp cat vede ca poate sa te ajute sa i-l administrezi.

 

button 1

 

 

 

 

Rossmax NB80Q

 

3-rossmax-nb80qUn nebulizator cu compresor special conceput pentru uz pediatric este modelul Rossmax NB80Q. Aparatul este unul extrem de compact, cu dimensiuni de 145 x 109 x 73 mm, astfel incat este usor de transportat.

Valva ajustabila patentata cu care este echipata cupa de nebulizare iti permite sa generezi particule extrem de fine, pentru ca tratamentul sa fie unul de maxima eficienta.  Dimensiunea particulelor este in jur de 2.26 micrometri.

Valva ajustabila permite nebulizarea de substante cu densitati diferite, in functie de afectiunea care trebuie tratata la fiecare pacient. Cantitatea de particule generata este de asemenea ajustabila, de la 0.1 (inchisa)  pana la 0.25 (complet deschisa) ml/min, la particule mai mici de 3 micrometri.

Produsul se alimenteaza la priza cu ajutorul unui adaptor de 12 V inclus in pachet si are o functionare silentioasa, care nu ii deranjeaza pe copii. In pachet sunt incluse piesa de gura si masca atat pentru copii, principalii beneficiari, cat si pentru adulti.

 

button 1

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status