Cel mai bun nebulizator Philips

Am modificat articolul ultima data pe: 26.01.20

 

Cum aleg cele mai bune nebulizatoare de la Philips

 

Ghidul cumparatorului

Afectiunile respiratorii acute sunt frecvente la copii, dar si adultii sufera adesea de probleme ale aparatului respirator care impun tratament de scurta sau lunga durata. Utilizarea nebulizatorului face ca medicamentele sa ajunga exact acolo unde trebuie sa actioneze, scurtand eficient durata bolilor. Alegerea unui model adecvat nu e mereu usoara, de aceea azi iti propunem aparatele Philips.

a-nebulizator-philips

Gama Philips Avent este renumit pentru produsele variate pentru ingrijirea mamei si a bebelusului. Pornind de la pompele de san, biberoanele si recipientele speciale pentru stocarea laptelui matern, pana la aparate mult mai sofisticate, producatorul a impresionat mereu prin functionalitatea deosebita, calitatea si rezistenta superioare ale dispozitivelor sale.

Atunci cand alegi un nebulizator Philips trebuie sa tii cont de cateva aspecte importante. In primul and, dupa cum ti-o vor confirma in unanimitate pareri despre cele mai bune nebulizatoare Philips, tehnologia cu ultrasunete este de o eficienta sporita in cazul bebelusilor si al copiilor. Pe langa faptul ca particulele de lichid rezultate sunt mai fine si ajung mai eficient acolo unde trebuie sa actioneze, aparatul este si silentios. Pe de alta parte, varianta cu compresor este mai fiabila pe termen lung.

Modul de curatare al dispozitivului este in egala masura important. Nu e bine ca in tubulatura sa ramana resturi de medicamente ; de aceea toate piesele componente trebuie sa poata fi spalate si dezinfectate.

Capacitatea recipientului pentru medicamente trebuie sa fie de minim 5 ml, pentru ca in el sa incapa o cantitate adecvata pentru tratamentul copilului. Daca urmeaza ca si adultii sa beneficieze de aparat, un recipient de 7 sau 10 ml este mai potrivit.

Alimentarea este de asemenea importanta. Piesele alimentate la retea au cheltuieli de intretinere mai mici ; pe de alta parte, cele alimentate cu baterii pot sa te insoteasca oriunde, chiar si in zone fara electricitate.

Daca te-ai hotarat ca un asemenea aparat ti-ar fi de ajutor, probabil ca te intrebi unde gasesc nebulizator Philips la un pret bun alti cumparatori. Poate ca vei gasi in urmatoarea selectie de produse pe cel care iti este cel mai potrivit.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Philips Respironics InnoSpire Elegance

 

1-innospire-eleganceCel mai bun nebulizator Philips cu compresor pe care ti-l propunem este modelul Respironics InnoSpire Elegance. Impresionant prin robustete, acest aparat poate fi folosit de intreaga familie, asigurand distributia rapida si eficienta a medicamentelor.

Toti cei care au avut ocazia sa foloseasca un nebulizator Philips Rrespironics au recunoscut ca tehnologia SideStream este eficienta in a furniza un abur de calitate cu o repartitie uniforma a medicamentului pe toata durata tratamentelor de scurta durata administrate.

Side Stream inseamna ca sistemul de difuzoare active de aer permite admisia unui volum de aer mai mare, fapt ce face ca medicamentele sa fie administrate mai rapid; astfel durata tratamentului nu va depasi 6 – 8 minute, iar copiii nu vor avea timp sa se plictiseasca. Jetul este eliberat intr-un jet de o forma unica de diamant, fapt care scade uzura la care e supus aparatul. Dimensiunea medie a particulelor este de 2.9 micrometri, pentru un efect optim.

 

button 1

 

 

 

 

Phillips Avent Sami the Seal Pediatric

 

2-avent-sami-the-seal-pediatricUn nebulizator Philips ieftin si bun pe care ti-l propunem daca urmeaza sa il folosesti preponderent pentru copil este Sami the Seal Pediatric. Aparatul are forma unei foci prietenoase, astfel incat copilul va accepta mai usor tratamentul. Produsul incorporeaza tehnologia cu eficienta dovedita SideStream, care creste debitul de aer, scurtand durata tratamentului.

Folosit cu medicamentele potrivite si in dilutiile adecvate, aparatul garanteaza transportul particulelor fine pana in cele mai mici spatii ale aparatului respirator, tratand eficient si exact la locul problemelor.

Masca speciala conceputa in asa fel incat sa li se potriveasca celor mici face ca medicamentele sa fie inhalate eficient, minimizand pierderile si scazand disconfortul pe care l-ar putea cauza aburul ajuns in jurul ochilor. Adecvat incepand de la nastere, aparatul are dimensiuni de 267 x 155 x 226 mm, astfel ca poate fi transportat oriunde.

 

button 1

 

 

 

 

Philips Respironics InnoSpire Essence

 

3-respironics-innospire-essenceDaca ceea ce te preocupa este fiabilitatea, alegerea lui Philips Respironics InnoSpire Essence este una inteleapta.

Fiind deosebit de rezistent, aparatul poate fi folosit cu scces de intreaga familie, care va beneficia la domiciliu de un tratament la standardele oferite de aparatura profesionala din spital. Tehnologia Side Stream garanteaza ca o doza de 2.5 ml de solutie medicamentoasa va fi administrata intr-un timp de 6 – 8 minute, astfel incat copilul nu se va plictisi si va avea rabdarea necesara sa urmeze corect tratamentul.

77% dintre particulele emise de catre nebulizator au dimensiuni sub 5 micrometri, ceea ce inseamna ca olutia va patrunde eficient pana la cele mai indepartate alveole pulmonare. Compresorul este alimentat la reteaua de energie electrica. Dispozitivul special de protectie la suprasarcina termica garanteaza ca aparatul nu va fi deteriorat. Nivelul de zgomot este de doar 58 dB, tolerat fara probleme de cei mai multi dintre copii.

 

button 1

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 voturi, media: 4.75 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status