Cel mai bun nebulizator Microlife

Am modificat articolul ultima data pe: 14.07.20

 

Cum aleg cele mai bune nebulizatoare de la Microlife

 

Ghidul cumparatorului

Daca suferi de infectii ale cailor respiratorii superioare, indiferent daca esti copil sau adult, un nebulizator te poate ajuta sa treci peste aceste probleme de sanatate. Chiar medicii recomanda acest tip de tratament persoanelor care se confrunta cu raceala, alergii sau sinuzita, deoarece garanteaza ca pacientul se va insanatosi intr-un timp mult mai scurt decat atunci cand apeleaza la medicamentele clasice. Iar pentru a avea certitudinea unui randament optim, alege un producator cunoscut ca, de pilda, Microlife si respecta principalele criterii de selectie.

nebulizator-microlife

Microlife este o companie chinezeasca, infiintata in 1918, specializata in fabricarea de tensiometre, termometre digitale, aparate pentru monitorizarea astmului bronsic, dispozitive flexibile pentru termoterapie si nebulizatoare. Multumita preciziei si sigurantei in functionare, aspecte care se datoreaza implementarii unor tehnologii de ultima ora, Microlife a devenit unul dintre liderii mondiali in domeniul dezvoltarii si productiei de aparatura medicala. In ceea ce priveste nebulizatoarele, acestea au cunoscut un real succes si datorita designului compact de care dispun, fiind usor de manevrat.

Un alt parametru de selectie important se refera la capacitatile produsului achizitionat. Cu alte cuvinte, la volumul rezervorului pentru lichide si la rata de nebulizare care reprezinta viteza cu care se vaporizeaza substantele active din medicamente (ml/min). Pentru o eficienta optima, volumul maxim produs de inhalare trebuie sa fie de cel putin 8 ml, in timp ce capacitatea de nebulizare, in medie, nu ar trebui sa fie sub 0,35 ml/min.

Conform celor mai multor pareri despre cele mai bune nebulizatoare Microlife, un aparat bun este acela care poate transforma medicatia in particule foarte fine, pentru a fi inhalate mai usor. Cu alte cuvinte, cu cat numarul de microni este mai mic, cu atat mai usor vor ajunge particulele de medicatie in cantitatea suficienta in plamani. Se recomanda ca marimea particulelor sa fie cuprinsa intre 1 – 5  microni.

Pentru cei interesati sa afle unde gasesc nebulizatoare Microlife la un pret bun ceilalti cumparatori, le recomandam sa utilizeze cu incredere Internetul, caci au sansa de a beneficia de reduceri si promotii.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Microlife AG NEB 10A

 

1-nebulizator-neb-10aTitlul de cel mai bun nebulizator Microlife cu siguranta il poate primi modelul AG NEB 10 A, care foloseste sistemul modular 2 in 1, adica poate contribui la tratarea cailor respiratorii inferioare prin inhalare, cat si la cea a celor superioare, prin spalare nazala, avand in vedere ca dimensiunea particulelor este de 2.83 mµ, fapt care garanteza ca vor ajunge pana in cele mai indepartate zone ale plamanilor.

In ceea ce priveste capacitatea de nebulizare, aceasta este de 0,55 ml/min, dispozitivul putand fi folosit cu succes in tratamentul cu inhalatii al astmului, bronsitei cronice si altor afectiuni respiratorii. Este proiectat pentru functionare continua, astfel ca il vei putea folosi cat timp crezi ca e nevoie, si are un nivel de zgomot redus.

Designul este compact, permitand manevrarea si igenizarea usoara a aparatului, iar pretul avantajos mai include masca faciala pentru adulti si copii, piesa de gura si filtre de rezerva.

 

button 2

 

 

 

 

Microlife AG NEB50A

 

2-nebulizator-neb-50aDaca suferi de bronsita cronica sau esti astmatic, poti avea parte de un tratament medical eficient, achizitionand acest nebulizator Microlife ieftin si bun. Este un dispozitiv cu compresor, care vaporizeaza solutia medicamentoasa in particule foarte mici si fine (2.86 µm), care ajung in cele mai indepartate zone ale plamanilor, rata de nebulizare fiind de 0,50 ml/min.

Alte avantaje al dispozitivului consta in faptul ca este usor de utilizat, multumita designului de care dispune, si-n faptul ca este foarte igenic in functionare, astfel incat posibilitatea aparitiei efectelor adverse este una redusa.

Poate fi folosit atat de catre adulti, cat si de copii si vine livrat cu o serie de accesorii ca: masca de inhalat, ideala pentru copiii care sunt inca prea mici pentru a folosi ajutajul, dar si pentru adulti; filtre de schimb si geanta de transport, echipata cu maner, pentru a-l putea transporta usor si in siguranta cu tine oriunde te duci. Pretul e accesibil.

 

button 2

 

 

 

 

Microlife AG NEB 100B

 

3-nebulizator-neb-100bDaca vrei un aparat pentru aerosoli care se incadreaza in categoria modelelor cu compresor de inalta performanta la un pret bun, atunci trebuie sa achizitionezi Microlife AG NEB 100B.

Cu o capacitate nebulizare de 3,5 ml/min si avand in vedere dimensiunea particulelor ce urmeaza a fi inhalate (2.61 µm), produsul garanteaza o utilizare facila, rapida si eficienta deopotriva. Altfel spus, este proiectat corespunzator pentru a da rezultate favorabile in ceea ce priveste tratarea astmului, a bronsitei cronice si alte tipuri de afectiuni respiratorii.

In plus, este usor de utilizat si de spalat, iar in ciuda faptului ca este un model cu compresor, nivelul de zgomot este redus, facand parte din categoria aparatelor cu aerosoli performante si silentioase deopotriva. Designul compact iti permite sa-l porti cu tine sau sa-l depozitezi in orice loc doresti. Pretul este acceptabil si include masti de fata pentru adulti si copii, dar si filtre de schimb.

 

button 2

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status