Cel mai bun nebulizator Laica

 

Cum aleg cele mai bune nebulizatoare de la Laica

 

Ghidul cumparatorului

Utilizarea unui nebulizator la domiciliu este indicata atat celor care sufera de boli cronice pulmonare, cat si in cazul infectiilor de tract respirator sau in sfera ORL, atat la adulti cat si la copii. Avand in vedere ca este un aparat medical, te sfatuim sa optezi pentru un brand consacrat, cum este Laica.

nebulizator-laica-task

Fondata in anull 1974 in Italia, Laica s-a consacrat in domeniul filtrarii apei,  si al produselor de uz medical. Dedicata calitatii si sustenabilitatii, firma este recunoscuta de lumea medicala, care recomanda cu incredere aparate ca nebulizatoarele, tensiometrele sau pulsometrele producatorului.

Exista numeroase pareri despre cele mai bune nebulizatoare Laica, ele reflectand insa experienta fiecarui utilizator in parte, raportata la nevoile acestuia. De exemplu, parintii apreciaza un model cu ultrasunete deoarece este silentios si poate fi utilizat si in timp ce micutul doarme. Persoanele care calatoresc mult prefera un model portabil, in timp ce unii adulti pot fi atrasi de modelul clasic cu piston.

Modul de alimentare este un alt aspect care merita luat in calcul. Aparatele alimentate la reteaua de energie electrica pot fi folosite oricand ; pe de alta parte, cele alimentate cu baterii functioneaza si in varf de munte – sau in alte zone in care nu ai acces la priza.

Dimensiunea recipientului pentru medicamente este important mai ales in cazul in care aparatul va fi folosit si de catre adulti. El trebuie sa fie suficient de mare incat toate substantele care trebuie nebulizate sa incapa intr-o singura tura de tratament – desigur, in masura in care sunt compatibile unele cu celelalte.

Cumparatorii se intreaba de asemenea unde gasesc nebulizator Laica la un pret bun. Noi ramanem fideli cumparaturilor on-line, caci experienta si studiile de piata au demonstrat ca ofertele sunt mult mai avantajoase din punct de vedere financiar, in timp ce conditiile de garantie se mentin, iar posibilitatea de retur exista.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Laica MD6026

 

1-laica-md6026Cel mai bun nebulizator Laica cu ultrasunete este modelul MD6026. Beneficiind de cea mai moderna tehnologie, acest dispozitiv medical deosebit de silentios este adecvat atat pentru uzul adultilor, cat si pentru copii, care nu se vor speria de zgomotul aparatului.

Trebuie sa stii ca aparatul respecta normele europene cu privire la aparatura medicala, fiind deopotriva sigur si eficient. Ideal pentru a fi folosit la domiciliu, el este comparabil ca performante cu aparatele specializate disponibile in spitale.

Daca decizi sa achizitionezi un nebulizator Laica MD6026 vei beneficia de un aparat cu o capacitate de vaporizare de 0.4 ml / minut. Procentul de aerosoli la inhalare este de 60% dintre particulele mai mici de 5 micrometri, marimea medie a particulelor vaporizate fiind de 3.4 micrometri. Volumul maxim de produs pentru inhalare este de 8 ml, ceea ce e suficient pentru tratamentul copilului sau al adultului. Avand in vedere ca aparatul propriu-zis cantareste doar 350g, el poate fi luat si in concedii, ca  sa fii pregatit pentru orice neplaceri neasteptate.

 

button 1

 

 

 

 

Laica NE2003

 

2-laica-ne2003Un nebulizator Laica ieftin si bun este modelul NE2003, acesta fiind un model clasic cu piston, alimentat la reteaua de curent electric. Ideal pentru tratarea unei game variate de afectiuni, de la banalele raceli pana la sinuzite, bronsite si pneumonii, aparatul poate nebuliza orice tip de medicament, indiferent de densitatea acestuia si chiar si substantele uleioase.

Produsul este considerat unul medical, conform standardelor mentionate in directiva 93/42/CEE. Pachetul contine masca pentru adult, masca pentru pediatrie, piea bucala, tubul si capsulele pentru medicatie, pe langa aparatul propriu-zis. Prin actionarea pistonului, lichidul este transformat in particule microscopice, suficient de mici incat sa ajunga pana la nivelul alveolelor pulmonare, unde trebuie sa actioneze.

Marimea medie a particulelor este de 3 micrometri, in conformitate cu indicatiile medicilor. Volumul maxim de medicament care poate fi vaporizat este de 7.5 ml, capacitatea de vaporizare fiind de 0.35 ml / minut. Avand in vedere costul de achizitie redus, il consideram o investitie perfecta in cazul adultilor si al copiilor mai mari, desi exista si multi prescolari sau bebelusi care il accepta cu usurinta.

 

button 1

 

 

 

 

Laica NE1005

 

3-laica-ne1005Daca stilul tau de viata este mai compatibil cu un aparat cu baterii decat cu unul alimentat la priza, Laica NE1005 este ceea ce iti trebuie. Fiind extremd e silentios, dispozitivul poate fi folosit si la copii in timpul somnului.

Optiunea de functionare cu baterii poate fi inlocuita cu cea de alimentare la reteaua de curent, pentru care trebuie insa sa achizitionezi un adaptor separat.  In pachet sunt incluse aparatul, masca pentru copii si masca pentru adulti, dispozitivul pentru gura si conectorul pentru masca.

Marimea medie a particulelor dispersate este de 4.8 micrometri, iar volumul maxim de produs pentru inhalat e de 10 ml. Capacitatea de vaporizare de 0.25 ml / minut garanteaza ca tratamentul se va termina inainte ca micutul sa se plictiseasca. Aparatul cantareste doar 160 g fara baterii, iar dimensiunile sale sunt de 12.8 x 5.3 x 5.9 cm, ceea ce il face usor de inclus in orice bagaj. Fabricat in conformitate cu legislatia europeana privind aparatura medicala, dispozitivul este unul sigur si eficient.

 

button 1

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status