Cel mai bun nebulizator Health Care

Am modificat articolul ultima data pe: 16.07.20

 

Cum aleg cele mai bune nebulizatoare de la Health Care

 

Ghidul cumparatorului

Aparatul cu aerosoli permite transformarea medicamentelor lichide in particule foarte fine, care sunt mai usor de inhalat si care ajung direct in tractul respirator. E recomandat pentru tratarea bebelusilor, insa si adultii pot beneficia de el, mai ales cei care sufera de astm. Ai nevoie sa cumperi un nebulizator? Il gasesti in oferta unui producator precum Health Care.

a-nebulizator-heath-care

Inainte de a afla unde gasesc nebulizator Health Care, la un pret bun, si alte persoane interesate, se impune sa descoperi mai multe despre ce presupun produsele acestei marci, pentru a putea hotari care ti se potriveste cel mai bine. Compania a fost infiintata in anul 1986, fiind recunoscuta pentru o gama larga de echipamente electro-medicale, dar si pentru inovatiile in ceea ce priveste terapia cu aerosoli. Printre modelele de nebulizatoare scoase pe piata se numara atat versiuni profesionale, pentru utilizare in spitale, dar si pentru uz la domiciliu (Respiro, Atomizer si Piconeb).

Aparatele pot nebuliza orice tip de medicament, chiar si pe cele uleioase, care, de obicei, sunt utilizate in cabinetele pediatrice. Datorita compresorului cu piston, care transforma medicamentul lichid in micro-picaturi, tratamentul ajunge la tractul respirator, fiind mai eficient.

Produsele vin bine echipate, fiind livrate impreuna cu toate accesoriile necesare pentru utilizare, de la componentele esentiale, precum cupa de nebulizare si filtrul de aer, si pana la  masca bucala. Cumparatorii care vor sa aleaga intre un inhalator – nebulizator Health Care, se lasa convinsi si de preturile avantajoase, se fac produsul accesibil oricui. Desigur, daca preferi un model mai scump si mai performant, cu o rata de nebulizare mai ridicata (0,35 ml/min), il gasesti tot aici.

Atunci cand pleci la shopping, arunca un ochi si pe aceste pareri despre cele mai bune nebulizatoare Health Care, pentru a te orienta usor prin magazine. Noi iti sugeram sa faci cumparaturile de pe Internet, intrucat e mai simplu sa consulti diferitele oferte si ajungi mult mai rapid la aparatul potrivit.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

3A Health Care Happyneb

 

1-aparat-de-aerosoli-profesional-happyneb-iiiCand bebelusul tau are probleme respiratorii, cel mai probabil iti vei dori pentru el cel mai bun nebulizator Health Care. Avantajele dispozitivului Happyneb ne-au convins ca este indreptatit la acest titlu, fiind, in primul rand, un aparat cu aerosoli, cu piston, profesional.

E util pentru persoanele care sufera de astm, dar si in tratarea, in confortul de acasa, a unor afectiuni precum tulburarile pulmonare, bronsita, sinuzita sau simple alergii si raceli. Nebulizatorul poate fi utilizat in cazul oricarui tip de medicament, chiar si a celor uleioase, iar picaturile vor ajunge in tractul respirator.

Produsul se alimenteaza la priza (230V, 50Hz), incorporeaza o cupa cu capacitatea de 12 ml, are o rata de nebulizare de  0, 45 ml/min, iar pe langa aparatul propriu-zis, pachetul de livrare mai contine si o piesa bucala, o masca de pediatrie, o componenta pentru nas, un tub, cupa de nebulizare si filtrul de aer. Accesoriile vor putea fi depozitate intr-un compartiment special.

 

button 2

 

 

 

 

3A Health Care Piconeb

 

2-aparat-de-aerosoli-piconebPiconeb este un nebulizator Health Care, ieftin si bun, conceput pentru utilizare facila si eficienta la domiciliu. Aparatul de aerosoli are compresor cu piston, cu ajutorul caruia medicamentul lichid este transformat in particule microscopice, care ajung in tractul respirator.

Pot fi utilizate chiar si medicamente uleioase, dispozitivul putand fi folosit de toti cei care doresc sa trateze anumite probleme de respiratie, fie ca vorbim de o raceala sau de afectiuni mai grave, precum tulburarile pulmonare, traheita sau bronsita. De asemenea, au fost concepute chiar si pentru persoanele care sufera de astm sever.

Aparatul este usor de utilizat, avand o rata de nebulizare de 0,35 ml/min si o cupa cu capacitate de 12 ml. Are o greutate de doar 1,1 kg, opereaza silentios si are utilizare intermitenta, de 20 de minute pornit si 40 de minute oprit. E accesorizat cu masca pentru adult, o masca de pediatrie, o piesa pentru nas si una bucala, un tub, cupa de nebulizare si filtrul de aer.

 

button 2

 

 

 

 

3A Health Care Atomizer

 

3-aparat-de-aerosoli-atomizerAtomizer este un alt model de nebulizator oferit de producatorul Health Care, care pe langa faptul ca poate ajuta la ameliorarea si vindecarea a numeroase probleme respiratorii, dispune si de un raport calitate – pret foarte avantajos. In interiorul acestui aparat poate fi nebulizat orice tip de medicamente, inclusiv cele uleioase, care de obicei sunt folosite in pediatrie.

Asadar, indiferent de forma medicatiei, substanta va fi transformata in particule microscopice cu ajutorul compresorului cu piston, usor de inhalat, indiferent de gravitatea problemei respiratorii.  Medicamentul va ajunge direct in tractul respirator, dispozitivul avand o rata de nebulizare de 0,35 ml/minute, precum si o cupa de 12 ml.

Trebuie doar sa il introduci in priza si sa actionezi butonul de pornit/oprit. Functioneaza silentios, nivelul de zgomot emis fiind mic, de 56 dB. De asemenea, are o greutate redusa, de doar 1,4 kg. Precum celelalte produse ale acestei marci, si cel de fata contine o masca pentru adulti si una de pediatrie, o piesa bucala si una pentru nas, o cupa de nebulizare, tubul si filtrul de aer.

 

button 2

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status