Cel mai bun nebulizator Beurer

 

Cum aleg cele mai bune nebulizatoare de la Beurer

 

Ghidul cumparatorului

Atat in sezonul rece, cat si in cazul pacientilor care sufera de anumite afectiuni respiratorii cronice, utilitatea unui vaporizator de substante devine incontestabila. Exista numeroase persoane ce doresc sa afle cum, cand sau unde gasesc nebulizator Beurer la un pret bun, asa ca, celor interesati le dedicam urmatoarele paragrafe.

a-1-nebulizator-beurer

Beurer GmbH este o companie fondata in 1919, avand o recunoscuta traditie in domeniul productiei de tensiometre, cantare corporale si dispozitive pentru masaj shiatsu. In prezent, oferta acestui brand mai inlcude glucometre, termometre, paturi electrice, aparate de masaj si nebulizatoare. Pe acest ultim segment, Beurer ofera trei mai categorii de aparate.

Modelele cu tehnologie de vaporizare cu ultrasunete, ca de exemplu IH40, sunt recomandate pentru tratamentul tractului respirator inferior si superior, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Aparatele care includ membrana vibratoare sunt la fel utilizate, insa recomandate cu precadere pentru a combate raceli sau pentru pacienti care sufera de astm.

A treia categorie si cea mai diversificata este cea a modelelor cu tehnologie cu aer comprimat de functionare; aci pot fi date ca exemple modele de nebulizator Beurer IH20, IH21, IH18 etc. Acestea sunt adecvate pentru a ameliora o gama foarte extinsa de afectiuni ale sistemului respirator.

Pentru a cuantifica eficienta produsului ales, iti sugeram sa verifici presiunea cu care lucreaza(la cele cu aer comprimat), fluxul de aer oferit(optim cand este de circa 0.4ml/min), cantitatea de particule respirabile(circa 0.20ml/min sau mai mult), modul de alimentare(la priza sau cu acumulator – indica portabilitatea piesei) si kitul de accesorii cu care se livreaza(piese bucale si nazale,  elemente ce pot fi utilizate separat de catre copii si adulti, filtre incluse, masti si tuburi de compresie).

Dupa fiecare utilizare, inhalatorul va trebui curatat, iar cele mai multe pareri despre cele mai bune nebulizatoare Beurer iti spun ca aceste produse pot fi igienizate cu usurinta, daca sunt respectate cateva reguli simple.

Cele mai vandute exemple pot fi vazute si analizate in lista de mai jos.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Beurer IH40

 

2-beurer-ih40Modelul de nebulizator Beurer IH40 face parte din categoria produselor cu tehnologie ultrasonica de vaporizare. Asta inseamna ca va fi mai usor tolerat de catre copii de varste mici, intrucat nu produce foarte mult zgomot la functionare.

Totodata, este recomandat pentru a trata raceala si a ameliora simptomele astmului. Va obtine un procentaj ridicat de particule respirabile, cu o putere de pulverizare ce depaseste 0.25ml/min, sedintele de tratament devenind astfel mai scurte si mai confortabile.

Este accesorizat cu un compartiment de pulverizare ce poate fi dezinfectat si cu un recipient pentru medicamente inlocuibil, elemente ce pot fi usor igienizate dupa fiecare intrebuintare.  Lista accesoriilor include: piesa bucala. adaptor, o masca pentru adulti, iar alta pentru copii. Dispozitivul se va alimenta in retea, fara sa impuna probleme de instalare si utilizare, deci promite controlul intuitiv. Termenul de garantie pe 3 ani constituie, de asemenea, un important atu.

 

button 2

 

 

 

 

Beurer IH21

 

3-beurer-ih21Cumparatorii interesati, inainte de toate, de un nebulizator Beurer ieftin si bun au ocazia sa il identifice sub forma modelului IH21. Este un produs a carui tehnologie de functionare presupune utilizarea aerului comprimat pentru transformarea medicamentelor in vapori fini.

In scop practic, va lucra cu presiuni de pana la 0.85bar pentru a oferi cantitati optime de aer cu particule usor de inhalat. Atinge o performanta de vaporizare de 0.18ml/min, utila in cazul tratamentului racelilor si al astmului. Se poate utiliza facil pentru copii si adulti, deoarece include un kit de accesorii format din: 2 masti(adulti/copii), accesoriu nazal, piesa bucala, tub de compresie si filtre.

Alimentarea la priza va limita posibilitatile de utilizare la momente in care ai acces la retea, insa dimensiunile reduse(295x178x94 mm) iti vor permite sa il transporti cu tine chiar si in concedii. Ca pentru orice alt model de inhalator de la Beurer, garantia va fi valabila 3 ani.

 

button 2

 

 

 

 

 


Alte produse recomandate, momentan indisponibile:

 

Beurer IH25

 

1-beurer-ih25Din moment ce multi specialisti considera modelul IH25 drept cel mai bun nebulizator Beurer cu aer comprimat, si noi am decis ca merita inclus in topul cu sugestii pe care l-am organizat. Se recomanda si de catre unii medici in tratamentul problemelor tractului respirator(deopotriva inferior si superior), pentru persoanele astmatice, in cazuri cu raceli de sezon sau chiar pentru ameliorarea simptomelor tusei.

Inhalatorul atinge o presiune de 0.8bar si un flux de cel mult 0.4.5ml/min, ca volum de aer cu vapori generat. Aceste capabilitati indica o posibilitate de utilizare optima, atat pentru adulti, cat si in cazul copiilor.

Mai mult, se livreaza cu masti de dimensiuni diferite, piesa nazala, accesoriu bucal, un set de filtre, o geanta de stocare si transport si un furtun ce permite compresia eficienta a aerului. Se obtine o cantitate de particule inhalabile de peste 0.21ml/min, cu posibilitati de functionare excelenta in conditii normale de ambient(la transport rezista chiar la temperaturi extreme  de -40°C-+70°C).

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status