Cel mai bun aparat de tuns de la Philips

Am modificat articolul ultima data pe: 21.10.20

 

Cum aleg cele mai bune aparate de tuns Philips

 

Ghidul cumparatorului

Cea mai buna oferta pentru un aparat de tuns profesional, poate fi greu de gasit. Numarul mare de produse disponibile pe piata, nou noute sau chiar aparate de tuns second hand, face dificila achizitionarea dispozitivului potrivit. In general, principiul de functionare nu difera foarte mult de la un produs la altul, dar modul si eficienta in utilizare sunt cele ce fac diferenta.  Ca sa iti venim in ajutor, am creat mai jos un ghid ce prezinta cateva dintre cele mai importante caracteristici ale unui aparat de tuns. Cu ajutorul sau poti sa dai la o parte o serie de intrebari si necunoscute cu privire la acest produs. In acelasi timp, ne-am axat in acest ghid pe aparatele create de Philips, datorita renumelui si popularitatii crescute a acestui producator:

A. Aparat de tuns de la Philips

Lamele: componentele vitale ale unui aparat de tuns sunt lamele. Ele sunt implicate activ in taierea parului, iar impreuna cu unele accesorii pentru aparat de tuns, vor face diferenta. Din punct de vedere al materialului, este recomandat ca lamele sa fie realizate din otel inoxidabil. Acest material este recunoscut in industria frizeriilor pentru eficienta si rezistenta in timp la utilizare. In acelasi timp, luand in considerare ca deseori in indepartarea parului capilar este implicata si apa, este important ca aparatul de tuns profesional ales de tine sa prezinte o rezistenta la apa. Un capat activ lavabil este util si atunci cand vrei sa cureti aparatul de firele de par restante dupa fiecare tuns.  O caracteristica suplimentara necesara este tehnologia de autoascutire incorporata deseori de lame.   Aceasta caracteristica functioneaza de fiecare data cand lamele sunt in miscare, iar scopul ei este sa mentina capatul activ eficient si precis dupa fiecare utilizare.

 

Accesorii: accesoriile pentru un aparat de tuns Philips sunt cele ce definesc pana la urma produsul. Fie ca ajuta la indepartarea parului la o anumita dimensiune, fie ca redau conturul frizurii cu ajutorul unor trimmere, accesoriile unui aparat de tuns sunt foarte importante. Cele mai bune aparate de tuns includ de obicei un capat activ cu dimensiune minima de taiere (0.2 – 0.5 mm), piepteni de distantare ce pot garanta o dimensiune a firului de par cuprinsa intre 2 si 16 mm, sau chiar mai mult, sau trimmere de corectarea perciunilor, marginilor sau chiar a barbii.

 

Alimentare: in ultima perioada, masinile de tuns s-au impartit in doua categorii: cu fir sau wireless. Avantajele si dezavantajele fiecarui produs in parte echilibreaza alegerea produsului din acest punct de vedere. O masina ce contine un acumulator ca forma de alimentare, poate fi folosita oricand, oriunde, cu conditia ca bateria sa fie incarcata. Dezavantajul consta in faptul ca, uneori, aparatul se poate descarca in cele mai incomode momente. In schimb, un aparat cu fir te scapa de grija descarcarii, dar va necesita tot timpul o priza de incarcare.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Modelul QC5770/80

 

1. Philips QC5770-80Modelul Philips QC5770/80 este un aparat de tuns de o precizie absoluta, ce poate fi utilizat cu fir sau fara, in functie de dorinte. Utilizat fara fir si incarcat la maxim, bateria de litiu-ion ofera o autonomie in functionare de 1 ora si 50 de minute. Din acest punct de vedere ai parte de cel mai bun aparat de tuns Philips.

Capatul activ al produsului contine doua lame realizate din otel inoxidabil, un material des utilizat in aceasta industrie pentru rezistenta si eficienta la utilizare. In plus, lamele incorporeaza si tehnologia de autoascutire, o forma de functionare a aparatului ce mentine lamele eficiente la fiecare utilizare.

Din punct de vedere al accesoriilor, Philips QC5770/80 prezinta un pieptan de distantare a limitei de taiere a firelor de par. Pieptenele poate fi reglat in 38 de pozitii, corespondente cu 38 de milimetri. Astfel, parul poate fi taiat la o marime cuprinsa intre 3 si 41 mm. Anterior, in corpul aparatului, vei gasi si un mic display, ce va afisa marimea setata si energia ramasa in acumulator. Iar daca in continuare  te intrebi „ce aparat de tuns sa cumpar?”, Philips QC5770/80 este unul dintre cele mai bune raspunsuri.

 

 

 

Modelul QC5370/15

 

2. Philips QC5370-15Philips QC5370/15 este un aparat de tuns ieftin si eficient, cu o performanta de taiere superioara. Aparatul are un capat activ ce contine lame din otel inoxidabil acoperite cu titan. Aceasta colaborare intre cele doua materiale creste rezistenta la utilizare in timp a lamelor. Buna functionare a aparatului este garantata de producator pe o perioada de minim 2 ani, fara a necesita lubrifierea sau ajustari suplimentare.

Forma capatului activ este speciala si permite deschiderea lamelor, iar acestea pot fi spalate dupa aceea sub jet de apa, pentru indepartarea firelor de par restante. O buna curatire a lamelor va mentine eficienta taierii parului, fara acele „ciupiri” involuntare.

Pieptenul incorporat de aparat permite 21 de setari ce garanteaza o lungime a firului de par cuprinsa intre 0.5 si 21 de mm. Pieptenul se seteaza cu ajutorul unei rotite usor de activat, amplasata anterior in corpul aparatului. Aceste accesorii ale aparatului de tuns sunt o caracteristica specifica produselor realizate de Philips. Din punct de vedere al acumulatorului, aparatul poate fi folosit wireless, iar dupa o incarcare de 60 de minute, ofera o autonomie de o ora de utilizare continua.

 

 

 

Modelul HC3410/15

 

3.Philips HC3410-15Philips HC3410/15 este unul dintre cele mai ieftine si bune aparate de tuns de la Philips. Masina de tuns Hairclipper 3000 series este creata si conceputa sa dureze si sa ofere performanta la fiecare utilizare. Capatul activ incorporeaza o tehnologie speciala de taiere, intitulata DualCut, care combina capul de radere cu ascutirea dubla.

Este conceput sa functioneze neintrerup si sa taie parul de doua ori mai repede, comparativ cu alte produse Philips de acest gen. Capatul activ este lavabil si poate fi spalat sub jet de apa pentru indepartarea firelor de par restante pe suprafata lamelor.

Philips HC3410/15 include un pieptene cu 13 setari pentru lungimea firului de par, usor de selectat si blocat. Marimile sunt presetate la 2 mm pentru fiecare treapta, iar lungimea poate fi setata intre 1 si 23 de mm. Dar, indepartarea pieptenului va permite si un tuns scurt, de doar 0.5 mm. Aparatul functioneaza cu cablu de alimentare si necesita conectarea la o priza casnica pentru fiecare utilizare.

 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status