Cel mai bun aparat de tuns corporal Philips

Am modificat articolul ultima data pe: 19.01.20

 

Cum aleg cele mai bune aparate de tuns corporal de la Philips

 

Ghidul cumparatorului

In ultima perioada, domeniul ingrijirii personale pentru barbati a crescut in popularitate, iar pe piata au aparut o serie de produse specifice acestei categorii. Aparatul de tuns corporal este recomandat atunci cand vrei sa elimini parul de pe corp in exces, dar vrei sa eviti folosirea lamei de ras. Deseori, lama creaza micro-leziuni in piele ce conduc inevitabil la piele iritata si dureroasa.

Caracteristicile unui aparat de tuns corporal sunt create in asa fel incat, sunt evitate situatiile ce ar putea genera un moment incornfortabil. Liderul pe piata in domeniul aparatelor electronice cu uz domestic este producatorul olandez Philips.

Ca sa iti venim in ajutor, sa alegi cel mai bun aparat de tuns corporal Philips, am creat o lista cu principalele caracteristici ale acestui tip de produs, pe baza caruia poti sa iti gestionezi achizitia:

A. Aparate de tuns corporal

 

Capatul activ: atunci cand alegi un aparat de tuns este important sa cunosti din timp zona corpului pe care vrei sa o ingrijesti. Fie ca este vorba de parul capilar, facial, de pe piept, spate, sau din zona inghinala, aparatul si implicit forma capatului activ trebuie alese in functie de aceasta.

Pentru a elimina dificultatea in decizie, Philips au introdus pe piata o serie de aparate de tuns corporale cu capat activ ce functioneaza universal, indiferent de zona. Fie ca este vorba de un singur trimmer universal, sau de o serie de capete inteschimbabile, aparatul va functiona la fel de eficient in eliminarea parului de pe corp in exces. In acelasi timp, este recomandat ca lamele aparatului sa fie realizate din otel inoxidabil.

Acest material este deseori folosit in industria frizeriei si a grooming-ului corporal datorita calitatilor sale crescute la utilizare si rezistentei la rugina. Un alt material folosit este titanul, iar uneori vei gasi aparate ce prezinta o combinatie dintre aceste doua materiala.

 

Functionare: principalul avantaj oferit de aparatele de tuns corporal de la Philips este faptul ca functioneaza si sub apa. Capatul activ si corpul aparatului sunt realizate in asa fel incat, contactul cu apa nu altereaza mecanismul aparatului.

Deseori gasesti in descrierea produsului daca aparatul ales de tine poate fi folosit si sub dus. In plus, aceasta caracteristica ofera si un ajutor functional. Lamele aparatului pot fi spalate sub jet de apa pentru indepartarea firelor de par restante. O curatire corecta a capatului activ dupa fiecare utilizare, va mentine aparatul eficient de fiecare data.

 

Accesoriile: la baza, aparatele de tuns functioneaza pe acelasi principiu, indepartarea parului. Accesoriile sunt cele ce diferentiaza mai clar un produs fata de celalalt. In cazul aparatelor de tuns corporal poti gasi capete de ras, piepteni de diferentiere a lungimii parului, sau manere adaptative ce maresc manerul aparatului (pentru indepartat parul de pe spate). In functie de nevoie, alege aparatul de tuns corporal, luand in considerare si aceste optiuni.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Philips BG2036/32

 

1. Philips BG2036-32Modelul Philips BG2036/32 este un aparat de tuns corporal cu utilizare universala, sigur si confortabil, perfect pentru indepartarea parului de pe piept, abdomen, spate, umeri, zona inghinala si picioare. Capatul activ este reprezentat de un aparat de ras hipoalergenic, cu folie protectiva si varfuri perlate (rotunjite) pentru a evita microleziune dermice, deseori intalnite dupa utilizarea lamei de ras.

Lamele aparatului sunt realizate din otel inoxidabil, un material rezistent la utilizate prelungita si rugina. In plus, capatul activ, dar si corpul aparatului, este rezistent la apa, iar aparatul poate fi folosit sub dus. Ca accesorii, Philips BG2036/32 include 3 piepteni cu setari fixe, ce indeparteaza parul la o lungime de 3, 5 sau 7 mm, pentru o tundere precisa a tuturor zonelor corpului.

In acelasi timp, poti profita si de manerul extensibil adaptabil oferit de producator, cu ajutorul caruia poti sa maresti distanta la care ajunge capatul activ, atunci cand elimini parul de pe spate. Din punct de vedere al alimentarii, dupa o incercare de o ora, aparatul ofera o autonomie in utilizare continua de 50 de minute. In concluzie, luand in considerare caracteristicile complete ale acestui aparat, poti spune ca modelul Philips BG2036/32 este unul dintre cele mai bune aparate de tuns corporal oferite de acest producator.

 

 

 

Philips BG2024/15

 

2. Philips BG2024-15Philips BG2024/15 este un aparat de tuns corporal ce poate fi utilizat cu mare usurinta pentru indepartarea parului de pe axila, piept si abdomen, spate, umeri, picioare si zona inghinala. Capatul activ include o tehnologie creata si patentata de Philips, unde, lamele aparatului sunt tratate hipoalergenic iar varfurile sunt rotunjite pentru a evita iritarea pielii. Forma capatului activ incorporeaza un principiu de utilizare universala, oferind 3 zone taietoare.

In plus, in setul de achizitie al produsului vei gasi si un pieptene fix, ce indeparteaza parul la o lungime de 3 mm, pentru o tundere sigura si usoara, indiferent de zona corpului aleasa. Marimea capatului activ arata ca acest aparat a fost creat special pentru spatiile mici, iar designul sau compact nu va ocupa foarte mult spatiu intr-un bagaj, atunci cand pleci in vacante.

Din punct de vedere al acumulatorului, aparatul necesita o incarcare de 8 ore si ofera o autonomie de 50 de minute. Ledul prezent anterior pe corpul aparatului ofera o atentionare vizuala, coloristica (lumineaza portocaliu intermitent), atunci cand mai raman doar 10 minute de utilizare.

 

 

 

Philips TT2040/32

 

3. Philips TT2040-32Philips TT2040/32 este un aparat de tuns corporal inovator, unde, in designul produsului au fost incluse doua capete de taiere. Capatul de tundere include un aparat de ras si un pieptene regabil cu 5 setari de lungime, cu ajutorul caruia poti indeparta parul de pe corp la lungimea dorita.

In partea cealalta gasesti un capat de radere pivotant 3D, ce poate fi utilizat fie pentru indepartarea in totalitate a parului, fie pentru crearea conturului.  Per total, Philips TT2040/32 garanteaza o radere atenta si curata, indiferent de capatul folosit. Capatul pivotant include o folie de radere hipoalergenica din metal, iar lamele din otel inoxidabil au varfurile rotunjite, pentru a evita iritarea pielii.

Din punct de vedere al autonomiei, dupa o incarcare de o ora, aparatul poate fi utilizat un timp maxim de 50 de minute. Dar, pentru retusurile rapide, o incarcare de 10-15 minute va oferi 10 minute de utilizare. LED-ul inclus in corpul aparatului prezinta informatii cu privire la starea bateriei. Atunci cand culoarea LED-ului clipeste portocaliu, inseamna ca aparatul mai are ramase 10 minute de utilizare. In concluzie, modelul Philips TT2040/32 este unul dintre cele mai bune aparate de tuns corporal pentru ingrijirea ta personala.

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status