Cantar Healthy Line SHL-A747

Am modificat articolul ultima data pe: 11.07.20

1

 

Avantaje

Cantar digital cu analizator de greutate.

Incorporeaza o platforma din sticla securizata si un ecran Extra Neon LCD cu caractere mari.

Analizeaza 6 parametri esentiali ai compozitiei corporale.

Ofera informatii suplimentare pentru utilizatori in ceea ce priveste greutatea.

Include o functie de memorare a masuratorilor pentru 10 utilizatori diferiti.

 

Dezavantaje

Cantarul functioneaza pe baza de baterii obisnuite AAA, ce trebuie achizitionate separat. Desi nu este un dezavantaj major, trebuie urmarita periodic starea bateriei si timpul ramas de alimentare. Unii utilizatori prefera din aceasta cauza, cantarele ce contin un acumulator sau care pot fi conectate la o priza casnica.

 

Vezi pretul acestui model pe site-ul eMAG.ro

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Acest cantar Healthy Line SHL-A747 prezinta un mod de masurare digital al greutatii, incorporand un analizator superior din punct de vedere tehnologic, fata de alte produse. Cei patru senzori distribuiti in suprafata permit o masurare exacta  a greutatii, chiar daca utilizatorul nu este centrat perfect pe mijlocul platformei.

2

Platforma este realizata din sticla securizata, rezistenta la presiuni si zgarieturi, iar ecranul este de tip LCD, de mari dimensiuni. Greutatea este afisata in diviziune de cate 100 de grame, iar ecranul ofera luminozitatea si vizibilitatea necesara pentru a citi cu usurinta masuratorile, stand in picioare pe cantar. Pe langa masurarea greutatii corporale, software-ul intern al cantarului asigura si masurarea a 6 parametri esential: greutate (kg/stone/pounds), grasime corporala, continut de apa (%), masa musculara, masa osoasa si numar de calorii. Tehnologia BIA a software-ului analizeaza si calculeaza precis toti acesti paramentri. Trebuie precizat ca, aceste 6 moduri de masurarea a greutatii si compozitiei corporale au un caracter strict informativ si nu trebuie interpretate ca o medota de diagnosticare. Parametrii sunt analizati pe baza valorilor ideale recomandate in functie de inaltime, greutate si varsta. Indicele de masa corporala poate oferi cateva date privind riscul de boli cardiovasculare, dar pentru o interpretare precisa si reala, trebuie consultat un medic specialist. In acelasi timp, cantarul permite si memorarea a 10 masuratori diferite, pentru 10 utilizatori diferiti. Din acest punct de vedere, Healthy Line SHL-A747 este unul dintre cele mai bune cantare corporale.

 

Ca si functii suplimentare, cantarul include si un sistem de pornire si oprire automata. Asta inseamna ca functiile de masurare pornesc doar atunci cand utilizatorul este pe platforma. Aceasta optiune este foarte utila si reduce foarte mult consumul bateriei. In acelasi timp, aparatul prezinta si o functie de atentionare a starii bateriei, printr-un semnal vizual. Astfel, poti sa achizitionezi din timp un nou set de baterii. Din multe puncte de vedere, modelul Healthy Line SHL-A747 este cel mai bun cantar de persoane disponibil pe piata, iar recenziile si aprecierile utilizatorilor sustin aceasta idee.

 

Cantarul Healthy Line SHL-A747 este de departe cel mai performant cantar disponibil pe piata. Standardele inalte de functionare si cele doua moduri de utilizare, cantarirea corporala si masurarea compozitiei corporale, arata cadrul profesional in care a fost realizat cantarul. Luand in considerare caracteristicile produsului, functiile suplimentare de masurare si modul eficient de functionare, dar si pretul scazut in raport calitate-pret, poti spune ca ai gasit un cantar corporal de la Healthy Line ieftin si bun.

 

Click aici sa cumperi produsul la un pret convenabil!

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status