Cantar electronic Bosch PPW3301

1.1 Cantar electronic Bosch PPW3301

Avantaje

Are precizie sporita si un design placut, ultra-slim.

Este un dispozitiv durabil.

Modelul prezinta toate functiile de baza necesare.

Are un raport destul de convenabil pret/calitate.

 

Dezavantaje

Multi potentiali utilizatori vor sesiza ca acest produs nu este echipat cu o functie eficienta de memorie. O astfel de functie permite stabilirea unui grafic evolutiv al greutatii corporale, drept pentru care se dovedeste a fi extrem de utila pentru cei care au un program zilnic de antrenament fizic sau care se vad nevoiti sa adopte o dieta specifica. Este lesne de inteles faptul ca, o asemenea functie poate fi usor suplinita de notarea zilnica a indicelui de greutate, insa o optiune de memorare automata ar permite mai multa comoditate.

 

Click pentru a vedea pretul acestui model pe EMAG.RO

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Acest cantar electronic Bosch PPW3301 constituie o solutie comoda si facila de a monitoriza greutatea corporala. Eficienta sporita rezulta din insasi tipologia dispozitivului. Orice utilizator este de acord ca un cantar electronic este cu mult mai precis decat vechile modele mecanice, putand fi insotit si de functii suplimentare. Precizia de cantarire a acestui produs este stabilita la 100g, fiind dotat cu 4 senzori de greutate. Dimensiunile reduse, de 300 x 300 x 19 mm si greutatea scazuta, de 1,57 Kg, ii permit o incadrare optima in orice spatiu. Dispozitivul este confectionat din materiale de calitate, iar designul este unul placut din punct de vedere estetic. Modelul este decorat cu motive decorative inspirate din lumea marina si are o schema cromatica simpla, care-i permite sa se incadreze cu succes in orice tip de ambient.

1.2 Cantar electronic Bosch PPW3301

Cele mai bune cantare corporale sunt acele modele care pot sustine greutati mari, de peste 150 Kg. Evident, este si cazul acestui produs, care se caracterizeaza prin durabilitate sporita, deoarece poate sustine o greutate maxima de 180 Kg. Modelul are un invelis rezistent, realizat dintr-o platforma de sticla. Mai mult decat atat, este un dispozitiv usor de intretinut si care functioneaza pe baza de baterii, alimentandu-se la o baterie cu litiu de 3V.

 

Ca functionalitate poate fi asemanat cu cel mai bun cantar corporal conventional, deoarece prezinta numai functiile de baza. Cantarul este echipat cu un display XXL de 91 x 40 mm, iar functia de activare usoara il faca gata de masurare la simpla miscare. Functia de deconectare automata, auto shutt off, permite economisirea energiei bateriei.

 

Potentialii utilizatori care cauta un cantar corporal de la Bosch ieftin si bun, ar putea fi initial reticenti sa aleaga acest model, care are un pret mediu de achizitie. Totusi, garantia calitatii este suficienta, iar pretul poate fi acceptat ca fiind indeajuns de convenabil pentru orice tip de utilizator. Faptul ca greutatea maxima suportata este una mare constituie un argument suficient pentru costurile dispozitivului.

 

Concluzie

Modelul PPW3301 constituie un dispozitiv ce se poate incadra cu succes in orice locuinta, deoarece pe langa designul ultra-slim, prezinta si asigurarea data de un producator de electrocasnice cu renume mondial, care garanteaza calitatea, eficienta si durabilitatea produselor trimise pe piata. Precizia sporita, stabilita la 100 g si rezistenta la greutati ridicate fac din acest produs alegerea potrivita pentru majoritatea potentialilor utilizatori.

 

Cumpara acum cantarul Bosch la un pret convenabil!

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status