fbpx

Cantar de persoane TEFAL Premiss PP1005

Am modificat articolul ultima data pe: 14.10.19

1

 

Avantaje

Aparat electronic, precis, cu masurare gradata in diviziuni de 100 grame

Pornire automata

Capacitate maxima de 150 kg

Platforma din sticla rezistenta si design floral

 

Dezavantaje

Lipsa functiilor suplimentare ar putea constitui un dezavantaj pentru persoanele care isi doresc mai mult decat un simplu cantar corporal. De regula, optiunile suplimentare sunt special concepute pentru utilizatorii care, din motive de sanatate, ai nevoie de o monitorizare extrem de atenta a greutatii. Acest cantar de persoane TEFAL Premiss PP1005 este dispozitivul ideal pentru orice familie care isi doreste o viata sanatoasa si implicit, o greutate normala pentru fiecare membru al acesteia. Buna functionalitate a dispozitivului si performanta nu sunt, in niciun fel, afectate de lipsa functiilor suplimentare. Precizia si durabilitatea reprezinta caracteristici esentiale ale unui cantar ce merita achizitionat.

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Te astepti ca cele mai bune cantare corporale sa fie simplu de folosit si sa indice greutatea exacta. TEFAL Premiss PP1005 este un aparat electronic, ce ofera mai multa precizie si cateva avantaje in plus fata de modelul mecanic. Masuratoarea este redata prin diviziuni de 100 grame, aspect ce garanteaza ca valoarea indicata este extrem de apropiata de greutatea corecta. Acest model este prevazut cu ecran LCD si caractere mari. In acest fel, masuratorile sunt usor de citit, chiar si de la departare. Aparatul este foarte simplu de utilizat si porneste automat imediat ce va asezati pe platforma, fara sa necesite actionarea suplimentara a unor mecanisme sau apasarea pe butoane.

2

Cel mai bun cantar de persoane trebuie sa permita o capacitate ridicata de masurare. TEFAL Premiss PP1005 poate fi utilizat de orice persoana care nu depaseste greutatea de 150 kilograme. In caz de supraincarcare, nu trebuie sa va faceti griji pentru integritatea dispozitivului. Acestea nu va fi afectat, insa nu va putea sa indice o valoare mai mare decat capacitatea maxima admisa.

 

Un cantar corporal performant trebuie sa fie rezistent si sa prezinte un design placut, indiferent daca este simplu, colorat sau cu model. Premiss PP1005 de la Tefal are platforma realizata din sticla de inalta calitate, oferind rezistenta la socuri sau zgarieturi. Suprafata este usor de intretinut, putand fi curatata cu produse speciale pentru geamuri si sticla. Aparatul se bucura de un model placut, usor de incadrat in baie sau in orice alta incapere din locuinta. Este de culoare gri, nuanta ce ofera eleganta oricarei camere. In plus, platforma are prevazut un model floral frumos si discret. Dispozitivul este usor, subtire iar dimensiunile reduse permit depozitarea in orice spatiu.

3

Concluzie

Per total, TEFAL Premiss PP1005 reprezinta o alegere foarte buna daca sunteti in cautarea unui cantar corporal precis, simplu de utilizat si cu design placut. Pretul de achizitie este extrem de avantajos. Producatorul ofera o garantie de 2 ani de zile acestui produs. Per total, avand in vedere caracteristicile si functiile aparatului, putem concluziona ca  modelul Premiss PP1005 poate fi considerat un cantar de la TEFAL ieftin si bun.

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (28 voturi, media: 4.64 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status