n n
n
n
▷ Cantar corporal Laica. Ghid & Recenzie

Cantar corporal Laica PS1058

Am modificat articolul ultima data pe: 08.12.19

 

Cel mai bun cantar corporal Laica

 

Laica PS1058

 

Avantaje:

Este un produs electronic, cu senzor de platforma, asa ca asigura acuratete la masurare si suporta 150Kg.

Afiseaza cifrele cu subdiviziuni de cate 100 de grame, pe un display usor de citit.

Asigura economisirea energiei bateriei, prin functie de oprire automata.

E in mod clar un cantar corporal Laica, ieftin si bun.

 

Dezavantaje:

Daca te asteptai la optiuni sofisticate, de memorare a valorilor masurate sau de introducere a acestora intr-o baza de date cu mai multi utilizatori, te avertizam din start ca nu este un device foarte complex din acest punct de vedere. In clasa sa de dispozitive, aparatul este unul cu functionalitate simpla, clasica, indicat pentru utilizatorii care vor sa foloseasca zilnic un cantar corporal sau cel mult pentru persoanele care doresc sa isi monitorizeze singure progresele cand tin dieta si fac exercitii fizice.

 

 

AVANTAJE EXPLICATE:

Consideram ca acest model ar face parte dintre cele mai bune cantare corporale Laica in primul rand pentru ca este unul electronic. Are nevoie de o baterie CR2032 pentru a functiona, iar pe aceasta o primesti odata cu livrarea produsului. Ca valori maxime admise, cele 150Kg suportate constituie un avantaj clar. Aici ne gandim inclusiv la utilizatorii ce depasesc 100 Kg in greutate, pentru care folosirea cantarului nu va constitui o problema, Desi include o platforma subtire, facuta din sticla, este conceput sa reziste eficient in limita sarcinii admise, aspect testat inclusiv de noi zilnic.

 

 

Modalitatea de afisare este tot electronica, realizandu-se pe baza unui display LCD, ale carui dimensiuni sunt de 5 cm in lungime, respectiv 2.5 cm in latime. Dupa cum se poate observa si in fotografiile demonstrative, acest afisaj poate fi usor citit de la inaltimea oricarui utilizator. Cifrele sunt prezentate clar, iar subdiviziunea este de 100 de grame – aspect ce ofera o acuratete buna masuratorilor.

 

Am avut ocazia sa observam cateva detalii importante, testand acest cantar corporal Laica PS1058. In primul rand, afisajul porneste imediat ce platforma de masurare este atinsa. Dupa ce ajunge la greutatea corecta, display-ul clipeste intermitent, de 3 ori, semn ca valoarea a fost masurata si poate fi analizata. Dupa acest semnal vizual, dispozitivul continua sa afiseze valoarea respectiva timp de circa 23 de secunde, indiferent daca utilizatoril mai este pozitionat sau nu pe cantar. La final, dupa scurgerea acestui timp, aparatul se opreste automat, intrand in modul stand by, care nu consuma din energia bateriei.

 

Am analizat si cateva detalii ce tin mai mult de design, implicit de aspectul extern, si am ajuns sa il consideram un cantar corporal, electronic, la un pret bun. Avand un design slim, deci cu o grosime de maxim 2cm, obiectul poate fi plasat usor sub dulapuri, rafturi, fara sa ocupe loc inutil in incaperea in care il folosesti de obicei. Platforma are laturi de 26 x 28 cm, deci sustine usor si echilibrat talpile utilizatorilor.

 

 

Concluzie:

Dupa ce am folosit acest cantar am inteles ca face exact ceea ce promit informatiile de pe paginile de comercializare. Pretul e unul pe care il desemnam ca foarte accesibil, iar garantia de 2 ani constituie un atu ce nu-i lipseste. Reprezentanta Laica Romania relationeaza prompt cu clientii, aspect ce incurajeaza cumparatorul sa capete incredere in acest brand.

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status