fbpx

Aparat de tuns Philips QC5390/80

Am modificat articolul ultima data pe: 23.10.19

1

 

Avantaje

Capatul activ incorporeaza lame din otel inoxidabil cu invelis din titan.

Partea activa se deschide si poate fi spalata sub jet de apa.

Include un pieptene distantier dinamic si 41 de setari de lungime.

Autonomie de pana la 60 de minute.

Include accesorii utile pentru utilizator.

 

Dezavantaje

Printre accesorii nu este inclus si un recipient cu ulei, folosit in lubrifierea lamelor taietoare. Lipsa acestuia nu este un dezavantaj foarte mare pentru acest aparat, cum capatul activ poate fi spalat sub jet de apa, pentru indepartarea firelor de par restante.

 

Click pentru a vedea pretul acestui model

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Acest aparat de tuns Philips QC5390/80, incorporeaza un capat activ fix, ce poate indeparta parul la o lungime de doar 0.5 milimetri. Lamele aparatului sunt realizate din otel inoxidabil acoperit cu o titan. Cele doua materiale sunt deseori utilizate in aceasta industrie si sunt recunoscute pentru rezistenta in timp la utilizare.

In plus, otelul inoxidabil este rezistent la rugina chiar si in contact repetat cu apa. Aceasta componenta a aparatului de tuns este realizata special pentru performanta superioara si taiere ascutita.

2

Capatul activ al aparatului se deschide sub forma unui capac, iar lamele pot fi spalate sub jet de apa. Curatirea lamelor dupa fiecare utilizare, va incuraja o buna functionare a aparatului. In acelasi timp, pentru distantierea si taierea firului de par la o lungime mai mare, poti folosi pieptenele reglabil inclus ca si accesoriu in set de achizitie.

Cu pieptenele adaptat, impreuna cu rotita de reglare incorporata, modelul Philips QC5390/80 asigura 41 de setari diferite de lungime, cuprinse intre 3 si 42 de milimentri. Fiecarea treapta este caracteristica pentru 1 milimentru, iar in setari este inclusa si posibilitatea utilizarii aparatului fara pieptenele distantier.

Din acest punct de vedere, Philips QC5390/80 este unul dintre cele mai bune aparate de tuns multifunctionale de la acest producator.

Aparatul este denumit ca fiind cea mai buna masina de tuns si din cauza timpului crescut de utilizare. Philips QC5390/80 poate fi folosit cu sau fara fir, in functie de necesitati  sau de starea bateriei. Wireless si incarcat la maxim, aparatul poate functiona 60 de minute, dupa o incarcare de aproximativ o ora.

In acelasi timp, bateria permite si o incarcare de doar 10 minute, pentru acele retusuri rapide sau urgente. In corpul aparatului este inclus si un LED ce afiseaza bateria ramasa in acumulator. Iar atunci cand mai sunt ramase doar 10 minut, LED-ul isi schimba culoarea din verde in portocaliu intermitent.

Accesoriile incluse in setul de achizitie sunt formate dintr-un pieptan, distantierul, transformatorul pentru incarcare si o husa de transport. Husa are aspectul unei genti mici de voiaj, iar cu ajutorul ei poti sa transporti aparatul cu foarte mare usurinta si in calatoriile profesionale sau de vacanta.

 

Conlcuzie

 

Caracterul multifunctional al acestei masini de tuns, impreuna cu popularitatea producatorului, ofera deja doua avantaje importante fata de alte produse asemanatoare. Luand in considerare rezistenta lamelor taietoare, dar si accesoriile utile pentru utilizator, acest aparat este modelul perfect pentru frizerii profesionisti sau chiar pentru cei amatori. In acelasi timp, pretul accesibil te va face sa realizezi ca ai gasit un aparat de tuns de la Philips ieftin si bun.

 

Din pacate, acest model nu se mai gaseste in oferta online!

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (19 voturi, media: 4.58 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status