Aparat de tuns Philips HC5440/80

1. Aparat de tuns Philips HC544080

Avantaje

Este foarte practic, functionand pe baza de acumulatori

Prezinta fiabilitate, fiind confectionat din materiale de inalta calitate

Ofera multiple posibilitati de tundere, datorita accesorizarii corespunzatoare

Se comercializeaza la un pret convenabil pentru majoritatea utilizatorilor

 

Dezavantaje

Deoarece constituie un model de masina de tuns profesionala care functioneaza pe baza de acumulatori, acest dispozitiv necesita si o perioada de incarcare aferenta. El trebuie sa acumuleze suficienta energie pentru o sedinta completa de functionare in decursul a 8 ore. Perioada este medie, nicidecum prea extinsa, dar poate fi considerata destul de indelungata de catre unii utilizatori. Acest semi-dezavantaj este compensat printr-o autonomie considerabila, cotata printre cele mai extinse pentru masinile de tuns de pe piata.

 

Intra pe eMAG.ro si vezi ce pret are acest model!

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Ca tipologie, acest aparat de tuns Philips HC5440/80 face parte din gama dispozitivelor portabile, care pot fi utilizate oriunde si oricand. Alimentarea se face pe baza de acumulatori, sistem ce ofera o perioada de autonomie de 75 de minute. Utilizatorii au posibilitatea de a folosi produsul chiar si conectat la priza, atunci cand nu a fost incarcat sufcient pentru a finaliza o sedinta de tuns. Pentru a oferi o eficienta maxima, aparatul incorporeaza tehnologie avansata DualCut, facilitata de un cap de radere inovator cu ascutire dubla, particularitate ce permite si atenuarea gradului de frecare, taind firele de par de doua ori mai rapid decat alte tehnologii.

2. Aparat de tuns Philips HC544080

Pentru ca asigura fiabilitate maxima, dispozitivul se inscrie in cursa pentru cel mai bun aparat de tuns de la Philips. In primul rand, lamele sunt confectionate din otel inoxidabil, material ultra-rezistent si foarte des-intalnit in cazul masinilor profesionale de tuns. Mai mult decat atat, acestea nu necesita lubrifiere si sunt prevazute cu un sistem de ascutire automata. Toate caracteristicile indica o durabilitate extinsa si rezistenta sporita, garantand o functionare optima pe lungi perioade de timp. In plus, lamele pot reteza cu usurinta orice tip de fir, indiferent de textura sau grosime, adaptandu-se facil pentru orice utilizator. Totodata, ele se igienizeaza usor, direct sub jetul de apa, deoarece capul de taiere este detasabil.

 

Pe langa lamele rezistente, pieptenii distantieri sporesc functionalitatea aparatului si il situeaza printre cele mai bune masini de tuns. Lungimea dorita se poate selecta si bloca usor, cu ajutorul unui buton si in functie de 24 trepte diferite de taiere. Acestea se extind in intervalul 0,3 – 25 mm si permit modelarea tunsurii foarte eficient si versatil. Pe langa distantierul pentru parul capilar, produsul mai include si unul special pentru barba, cu lungimi reglabile de la 1 la 23 mm in 23 de trepte.

 

Fata de multe alte modele profesionale de masini de tuns, acest produs reprezinta un aparat de tuns de la Philips ieftin si bun. Costul de achizitie este injumatatit, daca e sa il comparam cu cel mai performant aparat de tuns profesional de la acelasi brand. Astfel, el nu numai ca ofera un randament optim, ci este si accesibil majoritatii potentialilor utilizatori.

 

Conlcuzie

 

Pentru cei care doresc sa beneficieze de serviciile unui aparat profesional, care sa poate tunde deopotriva parul facial si pe cel capilar, modelul HC5440/80 constituie nu numai o alegere potrivita, ci chiar posibil cea mai inspirata pe care o pot face. Pe langa performantele tehnice de exceptie, pretul atractiv argumenteaza achizitionarea acestui produs.

 

Click aici ca sa cumperi modelul HC5440/80 la un pret convenabil

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status