Aparat de tuns Philips HC3420/15

1.1 Aparat de tuns Philips HC3420-15

 

Avantaje

Prezinta functionalitate sporita.

Dotat cu capete active si pieptene reglabil.

Confectionat din materiale de calitate.

Are un pret avantajos.

 

Dezavantaje

Ca mai toate masinile de tuns ce functioneaza si pe baza de acumulator, acest produs devine dependent de conexiunea la reteaua electrica, dupa epuizarea timpului de autonomie. In cazul modelului de fata, desi timpul de autonomie este extins, cel de incarcare este de 8 ore si poate fi considerat relativ ridicat. De asemeni, desi constituie o oferta convenabila, care promite o intretinere usoara, este destul de sensibil ca rezistenta la apa, drept pentru care si lamele sunt detasabile, pentru a putea fi igienizate separat. Acesta nu constituie un dezavantaj, atata timp cat utilizatorul respecta indeaproape normele de folosire.

button 5

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Aparatul de tuns Philips HC3420/15 este o masina de tuns proiectata pentru a oferi in primul rand performanta. Produsul se adapteaza usor oricarui tip de par, datorita tehnologiei DualCut, bazata pe un cap de radere ce poate functiona neintrerupt, astfel actionand cu rapiditate sporita. Modelul functioneaza alimentat cu energie din acumulatori sau conectat la priza. Timpul de autonomie este unul de 60 de minute, promitand o functionare optima constanta, pana la epuizarea completa a acumulatorilor. Dispozitivul poate fi manevrat facil, chiar si atunci cand este conectat la priza, deoarece cablul de alimentare are o lungime de 1,85 m.

1.2 Aparat de tuns Philips HC3420-15

Modelul HC3420/15 poate fi considerat unul dintre cele mai bune aparate de tuns de la Philips, din punct de vedere al modului de lucru, deoarece taie parul de doua ori mai rapid decat alte masini de tuns conventionale. Pieptenele reglabil poate fi blocat pentru lungimea dorita, dispunand de nu mai putin de 12 setari ce-i permit ajustarea intre 1 si 23 mm. Asadar, treptele de lungime vor putea fi modificate cu o precizie uimitoare, la intervale de numai 2 mm. Pentru a tunde parul foarte scurt, pieptenele poate fi eliminat complet. Se lucreaza astfel nu numai rapid si eficient, ci si cu o precizie sporita, care va permite utilizatorului sa actioneze singur dispozitivul.

 

Din punct de vedere al constructiei,modelul reprezinta poate ca cel mai bun aparat de tuns ce poate fi gasit pe piata la un pret scazut. In structura sa intra capul de radere cu ascutire dubla si nivel redus de frecare, lamele din otel inoxidabil cu ascutire automata si pieptenele reglabil, confectionat din plastic dur. Produsul se intretine usor, fara a necesita lubrifiere constanta. Lamele pot fi detasate facil, pentru a putea fi spalate separat.

 

Alaturi de aceasta intreaga serie de aspecte, poate ca cel mai important avantaj il reprezinta costurile de achizitionare scazute, dispozitivul constituind un aparat de tuns de la Philips ieftin si bun, care ofera eficienta si calitate in acelasi timp. Desi in unele privinte, modelul este mai performant decat multe masini de tuns conventionale, pretul poate fi mai avantajos decat al multor produse similare.

 

Conlcuzie

Utilizatorii care doresc sa beneficieze de avantajele unui tuns rapid si eficient acasa, fara a suporta alte complicatii si investind putine fonduri intr-un dispozitiv de calitate, pot considera ca modelul Philips HC3420/15 este alegerea perfecta pentru nevoile personale.

 

button 6

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status