Aparat de tuns Philips Do-It-Yourself QC5570/15

Am modificat articolul ultima data pe: 13.07.20

2.2 Aparat de tuns Philips Do-It-Yourself QC5570-15

 

Avantaje

Este un dispozitiv cu performante de nivel ridicat.

Are functionalitate sporita.

Facil de utilizat si de intretinut, ergonomic.

Insotit de o garantie extinsa.

 

Dezavantaje

Dat fiind ca este vorba despre un model ultra-performant de aparat de tuns, care dispune de o multitudine de functii si setari, costurile de achizitie pot fi considerate ca fiind o investitie destul de ridicata ca valoare, pentru un item destinat igienei personale. Dezavantajul nu este unul major, deoarece pretul reflecta mai mult calitatea si durabilitatea produsului, elemente ce compenseaza eficient acest aspect.

button 5

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Modelul de aparat de tuns Philips Do-It-Yourself QC5570/15 este un dispozitiv ultra-performant, ce functioneaza pe baza de acumulatori si permite utilizatorului o folosire facila, devenind in scurt timp indispensabil ca obiect destinat toaletei personale. Designul inovator determina un  randament excelent, datorita capului unic cu rotire la 180 de grade, ce permite tunderea optima a firelor de par la un nivel de precizie superior si cu uniformitate garantata. Ca performanta, masina de tuns poate functiona autonom timp de 60 de minute, in timp ce incarcarea se face rapid, intr-o perioada echivalenta ca durata.

2.1 Aparat de tuns Philips Do-It-Yourself QC5570-15

Functionalitatea sporita situeaza acest model printre cele mai bune aparate de tuns. Sistemul de taiere include un cap de taiere lat de 41 mm, cu varfuri rotunjite, pentru a preveni lezarea pielii in timpul actionarii. De asemeni, pieptenele detasabil are un design curbat si poate fi reglat in 13 setari diferite pentru lungime, trepte blocabile usor de la 0 mm la 15 mm. Lamele cu ascutire automata sunt confectionate din otel inoxidabil, iar pentru tunsurile extrem de scurte, pieptenele de precizie incorporat este ideal, permitand setari de lungime de la 0,5 mm la 3 mm, cu trepte de numai 0,5 mm. Capul de rotire la 180° determina taierea eficienta a firelor de par, din orice pozitie, fara a suprasolicita incheietura mainii in timpul lucrului.

 

Astfel, ergonomia sporita constituie un nou avantaj pentru acest dispozitiv, catalogandu-l drept cel mai bun aparat de tuns cu reguli minime de mentenanta. Manerul captusit cu silicon moale permite o prindere optima si o comoditate totala in manevrare. Ghidajul pieptenilor este reglabil prin actionare intuitiva a rotitei din spatele capului masinii. Ledul pentru baterie semnalizeaza gradul de incarcare al acesteia, avertizand cand timpul de autonomie se apropie de sfarsit. Mai mult decat atat, dispozitivul este lavabil 100%, permitand igienizarea facila, direct sub jetul de apa. Pachetul contine si ulei de intretinere, alaturi de o perie speciala pentru curatare.

 

Pentru numerosi potentiali utilizatori care cauta un aparat de tuns de la Philips ieftin si bun, modelul va constitui o investitie putin mai substantiala, insa meritandu-si complet costurile de achizitie. Pe langa avantajele ce tin de eficienta si performanta, masina de tuns este insotita de o garantie internationala valabila 24 de luni. Chiar daca poate fi considerat mai pretentios ca pret, modelul compenseaza prin durabilitate.

 

Conlcuzie

Modelul reprezinta alegerea perfecta pentru persoanele preocupate indeaproape de aspectul exterior si de ingrijirea optima a tunsurii, constituind alegerea perfecta pentru cei care doresc sa economiseasca timp, bani si energie prin efectuarea toaletei coafurii acasa. Avantajele majore sunt date de ergonomie si performanta, iar garantia extinsa demonstreaza ca produsul merita din plin investitia.

 

button 6

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status