Aparat de tuns corporal Remington Bodyguard BHT2000A

2.1 Remington Bodyguard BHT2000A

 

Avantaje

Prezinta functionalitate sporita.

Permite utilizarea facila, datorita functiilor cu care este prevazut.

Are fiabilitate sporita si se intretine usor.

Ofera un raport bun intre pret si calitate.

 

Dezavantaje

Deoarece face parte din categoria trimmerelor corporale alimentate pe baza de acumulator, pentru acest model este indeajuns de important nu numai cat poate functiona autonom, ci si cat timp dureaza o incarcare completa. Raportul dintre perioada se autonomie si cea de incarcare este scazut, fiind necesare aproximativ intre 14 si 16 ore pentru ca aparatul sa poata functiona optim 40 de minute. Perioada de autonomie este suficienta pentru o toaleta completa corporala, deci acest aspect nu poate fi considerat un dezavantaj major. Chiar daca multe trimmere corporale pot fi utilizate uneori si pentru tunderea si raderea parului facial, in cazul acestui model utilizatorii nu beneficiaza de niste accesorii corespunzatoare care sa-l faca utilizabil pentru raderea unor zone mai dificile de pe fata.

 

Intra pe eMAG.ro si vezi ce pret are acest model

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

a) Aparatul de tuns corporal Remington Bodyguard BHT2000A poate fi utilizat pentru a efectua tunderea si raderea firelor de par din orice zona a corpului. Ca tipologie, se incadreaza in zona trimmerelor alimentate pe baza de acumulator. Din acest considerent, el permite o manevrare facila, fara cablu de alimentare, pentru o perioada de autonomie de peste 40 de minute. Asadar, producatorii il recomanda pentru raderea parului axilar, inghinal, de pe piept, abdomen umeri sau spate.

2.2 Remington Bodyguard BHT2000A

b) Poate fi incadrat printre cele mai bune aparate de tuns corporal de la Remington de mici dimensiuni, deoarece este echipat cu o serie de functii ce optimizeaza lucrul cu acest dispozitiv. Putem mentiona faptul ca are cinci lungimi presetate, de la 3 la 12 mm, care ofera utilizatorului posibilitatea sa aleaga din start cat de scurt doreste sa tunda firele de par. De asemeni, un mini accesoriu pentru ras permite rezultate netede. Pieptenele detasabil asigura tunderea optima a firelor de par mai lungi. Datorita ecranului Easy View, utilizatorul are acces facil la informatii privind setarea lungimilor, aceasta realizandu-se printr-o simpla apasare de buton.

 

c) Ca fiabilitate, produsul prezinta aceleasi caracteristici ca si cel mai bun aparat de tuns corporal de la Remington, deoarece fac parte din aceeasi gama. Nu numai ca este performant si confortabil, dar totodata este si sigur, datorita lamelor bine fixate si a manerului anti-alunecare. Lamele cu invelis din titan si tehnologie de auto-ascutire promit o mentenanta facila. Mai mult decat atat, acestea pot fi clatite sub jetul de apa, pentru ca trimmerul are calitati waterproof. Din acest motiv, dispozitivul poate fi utilizat fara probleme si sub dus.

 

d) Pretul de achizitie convenabil constituie un argument in plus pentru cumpararea acestui model. Astfel, se poate declara pe buna dreptate ca Bodyguard BHT2000A este un aparat de tuns corporal de la Remington ieftin si bun. Spre deosebire de multe alte trimmere corporale de la alte branduri cu timp de autonomie similar, in cazul acestui produs costul este cu 50% mai ieftin.

 

Conlcuzie

Persoanele interesate sa beneficieze de serviciile unui trimmer corporal rezistent, economic si care se comercializeaza la un pret foarte accesibil, vor descoperi ca acest produs prezinta majoritatea caracteristicilor cautate pentru un aparat performant: fiabilitate, eficienta si functionalitate optima.

 

Click aici ca sa cumperi produsul la un pret convenabil!

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status