Aparat de tuns corporal Philips BG2024/15

Am modificat articolul ultima data pe: 03.08.20

1.1 Philips BG2024-15

 

Avantaje

Este multifunctional, putand fi utilizat pentru orice zona a corpului.

Are durabilitate sporita, pentru ca este confectionat cu materiale de calitate.

Ofera performanta, datorita capacitatilor tehnice speciale.

Se comercializeaza la un pret acesibil.

 

Dezavantaje

Pentru majoritatea modelelor de aparate de tuns corporal, raportul dintre perioada de autonomie si cea efectiva de incarcare este un indice destul de important al utilitatii sporite. In cazul acestui model de la Philips, durata de incarcare este de 8 ore. Perioada poate fi considerata medie si nu constituie un dezavantaj prea mare. Un procentaj ridicat de utilizatori ai produsului au indicat drept singur inconvenient faptul ca aparatul produce un zgomot destul de puternic atunci cand lucreaza. Acesta se datoreaza faptului ca dispozitivul vibreaza pentru a tunde eficient firele de par. Insa faptul ca lucreaza indeajuns de rapid si de eficient compenseaza chiar si acest aspect.

 

Click aici pentru a vedea pretul acestui model pe eMAG.ro

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Pentru acest aparat de tuns corporal Philips BG2024/15, functionalitatea optima se situeaza pe primul plan. Se poate spune ca modelul respectiv se incadreaza in tipologia ce permite o utilizare completa pentru  toate zonele corporale. Produsul este sigur si confortabil pentru axila, piept si abdomen, spate si umeri, zona inghinala si picioare. Din acest aspect reiese multifunctionalitatea dispozitivului si utilitatea sporita. Aparatul de ras este hipoalergenic, prevazut cu folie si cu varfuri perlate patentate, pentru a preveni iritarea pielii in timp ce rade parul. Mai mult decat atat, pieptenele inclus ca accesoriu ofera posibilitatea de setare a lungimii de 3 mm pentru o tundere sigura.

1.2 Philips BG2024-15

Din punct de vedere al rezistentei si al durabilitatii, acest model de la Philips se numara printre cele mai bune aparate de tuns corporal. Dispozitivul are un design fiabil si este proiectat pentru a tunde eficient, cu ajutorul lamelor din otel ultra-rezistent. Acestea sunt imune la actiunea oxidanta a apei si pt fi igienizate direct sub jetul de apa. In plus, datorita acestei calitati, utilizatorii vor beneficia de  tundere  si radere confortabile, atat la dus cat si in afara acestuia, ud sau uscat. Capul de taiere pivotant permite manevrarea facila, fara a prezenta riscuri pentru utilizator sau aparat.

Drept caracteristici tehnice, modelul BG2024/15 concureaza pentru titlul de cel mai bun aparat de tuns corporal de la Philips. In principal merita mentionat faptul ca functioneaza pe baza de acumulatori care au o perioada extinsa de autonomie, anume 50 de minute. Timpul este considerat suficient pentru raderea eficienta, mai ales pentru ca fibratiile motorului inserat permit taierea firelor de par la o singura trecere. Functia de semnalizare luminoasa il face foarte practic, pentru ca ledul bateriei este verde cand aceasta este incarcata si lumineaza portocaliu intermitent atunci cand mai raman 10 minute de utilizare. In plus fata de aceste avantaje, standul de incarcare permite depozitarea optima a aparatului in timp ce se incarca.

Nu in ultimul rand, se poate spune ca acest dispozitiv este un aparat de tuns corporal de la Philips ieftin si bun. Raportul pret calitate este unul avantajos, in timp ce daca vom compara performantele oferite, vom descoperi ca ele sunt similare cu cele ale altor modele mai costisitoare. Unele variante de trimmere corporale nu sunt multifunctionale, insa pot fi comercializate la preturi mai mari decat acest model foarte convenabil.

 

Conlcuzie

Daca va numarati printre potentialii utilizatori interesati sa efectueze raderea si tunderea eficienta a parului corporal, acest dispozitiv de la Philips este ceea ce cautati. Practic, util si rapid in lucru, aparatul va ofera tuns si ras de calitate la un pret foarte convingator.

 

Intra aici si cumpara aparatul Philips la un pret accesibil

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status