Aparat de ingrijire faciala Braun Cruzer 6 Precision

Am modificat articolul ultima data pe: 06.08.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

1

Avantaje

Trimmer facial de mici dimensiuni.

Capatul activ este precis si incorporeaza o forma ergonomica.

Prezinta doi piepteni distantieri ca si accesorii.

Capatul activ este lavabil si poate fi spalat sub jet de apa.

Aparatul utilizeaza un acumulator pe baza de baterii tip AAA, incluse in setul de achizitie.

 

Dezavantaje

Designul mic al aparatului il recomanda pentru retusuri, redarea formei si gestionarea marginilor parului facial. Aparatul nu poate fi utilizat ca si aparat de ras sau de barbierit. Astfel, inainte de achizitionarea produsului, fii sigur ca este modelul si marimea de care ai cu adevarat nevoie.

button 5

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Acest aparat de ingrijire faciala BRAUN Cruzer 6 Precision este un trimmer de mici dimensiuni, cu design alungit, asemanator unui pix. Mic, indemanatic si usor de utilizat, Braun Cruzer 6 este unealta perfecta pentru gestionarea marginilor barbii sau a perciunilor, dar si a zonelor greu de accesat cu un aparat de barbierit normal. In acelasi timp, dimensiunea redusa a corpului permite depozitarea aparatului cu foarte mare usurinta in orice compartiment al bagajului de calatorii, ba chiar mai mult, poate incape si in buzunarul interior al sacoului.

2

Ca si accesorii, setul de achizitie include si doi piepteni distantieri, ce taie firul de par la o lungime presetata. Cele doua accesorii se ataseaza de capatul activ al aparatului si asigura o lungime de 5 si respectiv 8 milimetri. Cu unul din distantiere atasate, poti sa gestionezi si lungimea barbii. Din acest punct de vedere, Braun Cruzer 6 este unul dintre cele mai bune trimmere faciale de la acest producator.

Capatul activ, cu sau fara accesoriile atasate, poate fi spalat sub jet de apa pentru indepartarea firelor de par restante de pe lame. Curatarea aparatului dupa fiecare utilizare asigura o buna functionare a lamelor, de fiecare data cand trimmerul trebuie folosit. In plus, capatul activ se indeparteaza de restul corpului, pentru a nu exista riscul ca apa sa intre in interiorul trimmerului si sa altereze mecanismele electrice de functionare.

Versatilitatea aparatului oferita de dimensiunea sa mica este incurajata si de modul de functionare. Aparatul functioneaza pe baza de baterii obisnuite model AAA, iar primul set este inclus in pachetul produsului nou achizitionat. Faptul ca nu trebuie incarcat sau conectat la o priza pentru a functiona, ii ofera utilizatorului posibilitatea sa foloseasca trimmer-ul oriunde si oricand ii este permis. Aceasta caracteristica ii ofera produsului o versatilitate aparte si devine astfel cel mai bun aparat de ingrijire faciala de mici dimensiuni.

 

Pretul aparatului este unul foarte mic, iar din acest punct de vedere poti spune ca ai gasit un trimmer facial de la Braun, ieftin si bun. Dimensiunea mica a aparatului ii ofera avantajul versatilitatii. BRAUN Cruzer 6 Precision poate ajunge acolo unde unele trimmere nu o pot face. Iar pe langa gestionarea marginilor barbii, mai poti manipula forma perciunilor, regla lungimea firului de par, dar si modifica marginile sprancenelor. Lamele si capatul precis, vor asigura de fiecare data un tuns exact dupa dorinte, fara sa „ciupeasca” firul de par sau indeparteze mai mult decat este nevoie.

 

button 6

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status