Trusa machiaj Ruby Rose HB-2503

Am modificat articolul ultima data pe: 08.07.20

2.2 Trusa machiaj HB-2503Avantaje

Are un design ergonomic, compact.

Prezinta o mare varietate de nuante.

Contine tot felul de produse cosmetice.

Se comercializeaza la un pret extrem de convenabil.

 

Dezavantaje

Chiar daca designul compact se constituie ca un avantaj evident, multe utilizatoare vor descoperi ca marimea trusei de machiaj nu se potriveste chiar atat de bine cu interiorul unei posete. Motivatia este una simpla: deoarece este atat de bogat in sortimente de produse cosmentice, produsul va avea si dimensiuni destul de mari. Astfel, utilizatoarele experimentate vor sti ca in poseta pot purta zilnic o versiune de trusa mai mica sau doar itemii necesari unui retus rapid al machiajului, in timp ce modelul Ruby Rose HB-2503 va fi pastrat la domiciliu.

 

Recomandarea Clovis.ro –> A

 

 

Avantajele explicate

Modelul de trusa machiaj HB-2503 se prezinta sub forma unei casete circulare compacte cu dimensiuni de 18 x 18 x 7 cm. In interior, fardurile si celelalte produse cosmetice sunt ordonate pe registre sub forma de rafturi culisabile care se rabateaza eficient in corpul compact al trusei. Dintre acestea, 4 sunt mobile, iar al cincilea este fix. Deasupra, incastrata un capac, se gaseste o oglinda circulara de dimensiuni medii, care permite utilizatoarei o vizibilitate optima in timpul efectuarii machiajului. Designul este unul ergonomic, cu linii sinuoase, curbe, proiectand un aspect exterior placut, elegant si finisat.

2.1 Trusa machiaj HB-2503

Din punct de vedere al culorilor si nuantelor cu care produsul este echipat in arsenalul sau cromatic, se poate spune ca aceasta este una dintre cele mai bune truse de machiaj de dimensiuni medii de la Ruby Rose. Utilizatoarele pot alege orice nuanta potrivita machiajului de zi sau de seara, intre culori reci sidefate si pastelate in tonuri de verde, albastru sau gri si culori din gama cromatica mai calda, cu nuante de caramiziu, rosu sau chiar galben-auriu. Se deosebesc astfel nu mai putin de 40 de nuante de fard pentru ochi, 8 nuante diferite de fard pentru obraz si doua variante de rosu pentru buze.

 

Diversitatea culorilor din trusa este egalata numai de diversitatea tipurilor de produse cosmetice. Produsul este dotat cu un fond de ten fluid, 3 tipuri diferite de pudra compacta pentru fixare, 8 variante de fard de obraz in tonuri calde, farduri de pleoape, atat sub forma de crema cat si farduri conventionale, 3 variante diferite de gloss si luciu de buze, pe langa rujuri mate si balsam pentru buze. Trusa mai contine si sclipici pentru corp, pe langa toate accesoriile necesare machiajului: aplicatoare, creioane pentru ochi si buze, aplicator cu rimel. Astfel, trusa isi adjudeca pe deplin titlul de cea mai buna trusa de machiaj universal de la Ruby Rose.

 

Alaturi de toate aceste avantaje si mai presus de orice, produsul reprezinta o trusa de machiaj ieftina si buna, deoarece este comercializata la un pret accesibil oricarui tip de utilizatoare si ofera posibilitati nenumarate de machiaj. Orientativ, se poate spune ca modelul este de 3 ori mai ieftin decat alte truse complexe cu un numar asemanator de produse si de nuante de culoare.

 

Concluzie

Modelul HB-2503 este alegerea perfecta pentru orice doamna sau domisoara care doreste sa realizeze un machiaj de calitate superioara, utilizand fonduri minime si cosmetice de calitate. Mai mult decat atat, trusa poate constitui un cadou ideal pentru orice domnisoara cocheta, preocupata indeajuns de mult de tinuta si de aspect.

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status