Gel UV 2M – 3 in 1

Am modificat articolul ultima data pe: 26.10.20

1.Gel UV 2M 3 in 1, 150 grame (5)

 

Avantaje

Este un gel trifazic autonivelant, care poate obtine unghii complete din trei pasi simpli.

Se aplica usor, fiind foarte facil de intrebuintat.

Este colorat intr-o tenta universala, specifica pentru aceasta categorie, roz pal.

Se usuca rapid, fara a se incalzi in lampa UV.

 

Dezavantaje

Ca orice alt produs de calitate, acest gel UV 2M 3 in 1 se si comercializeaza la un pret destul de ridicat. Orice maniuchiurista cu experienta stie cat de important e sa investesti in produse de buna calitate, care nu prind aer la suprafata unghiei si rezista chiar saptamani intregi. De aceea, prin prisma performantelor obtinute, se poate spune ca raportul pret/calitate este unul chiar avantajos. Pentru a va da seama ca nu este vorba despre un real dezavantaj, calculati costurile a trei geluri UV diferite si in raport cu dozajul in flacon.

 

Click aici pentru a achizitiona produsul de pe NailShop.ro!

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Daca nu stiati nimic despre acest aspect, este indicat sa constientizati ca gelurile trifazice sunt produse complete destinate reconstructiei si ingrijirii unghiilor. Asadar, atunci cand achizitionati acest produs, il puteti utiliza nu numai ca gel UV de baza, ci si ca strat intermediar sau chiar ca gel pentru finisarea suprafetelor. Pentru doamnele si domnisoarele care prefera o manichiura clasica, el este o solutie suficienta chiar si fara un gel colorat aplicat la sfarsit.

1.Gel UV 2M 3 in 1, 150 grame (5)

Majoritatea solutiilor trifazice autonivelante au meritul unei texturi unice, cu vascozitate medie, care se va dovedi foarte usor de aplicat. In special daca sunteti incepatoare in aceasta privinta, veti descoperi ca nu trebuie sa va chinuiti astfel incat sa obtineti un strat uniform. Aceasta este o proprietate importanta pentru un produs de calitate, deoarece la reconstructie substanta are tendinta de a forma un strat compact, de grosime egal distribuita. Bineinteles, ca in cazul oricaror unghii cu gel, este vital sa intrebuintati primer special pentru unghie(pentru bonding), inainte de a construi si sigila corespunzator unghiile.

 

Pentru un sortiment utilizat cu precadere la constructia si finisarea dupa caz, o nuanta de nude sau roz pal este foarte potrivita, mai ales in cazurile in care transparenta acesteia poate determina ulterior rezultatul obtinut. Produsul de fata are meritul situarii printre cele mai frumoase geluri UV, deoarece este semi-transparent la aplicarea in strat gros si decorat intr-o tenta foarte subtila de roz. Avantajul este ca permite suprapunerea unui gel de luciu sau de textura, fara a-i schimba aspectul. De asemeni, il puteti purta chiar si la sigilare pentru suprafata, el imitand nuanta naturala a unghiei, mai ales daca aveti tenul mai deschis.

 

Desi nu este cel mai concludent exemplu pentru un gel UV de la 2M ieftin si bun, veti fi incantate de rezultatea obtinute la aplicare. Multe sortimente de gel se incalzesc excesiv in momentele in care sunt plasate sub actiunea radiatiilor specifice, determinand o senzatie de disconfort prelungit pentru cea care beneficiaza de acest tratament. Din acest punct de vedere, nu trebuie sa va ingrijorati, caci produsul nu se incalzeste prea tare, insa are o capacitate de uscare rapida. Este sufinient un timp de aproximativ 2 minute intr-o lampa UV conventionala si poate chiar mai putin intr-una cu LED.

 

Concluzie

Doamnele si domnisoarele care abia deprind tainele realizarii unghiilor cu gel, dar si cele care lucreaza la un nivel profesional, vor gasi in acest sortiment un aliat de nadejde, care poate oferi un tratament complet, de tip 3 in 1.

 

Daca vrei sa cumperi produsul la un pret avantajos, click aici!

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status