Gel Color Cupio Spanish Grapefruit

Am modificat articolul ultima data pe: 08.07.20

1. Gel Color Cupio Spanish Grapefruit

 

Avantaje

Este un gel de tip 2 in 1, fiind destul de versatil in utilizare.

Se aplica si se niveleaza facil, deoarece are o vascozitate medie.

Se usuca indeajuns de rapid si este decorat intr-o nuanta puternica.

Este un gel UV de la Cupio ieftin si bun.

 

Dezavantaje

Din moment ce produsul a fost creat cu precadere ca gel color, capacitatile sale de constructie sunt usor limitate. Bineinteles, fiind de tip 2 in 1, va permite reconstructia unghiei pana la un punct, insa nu se poate spune ca veti obtine o lungime considerabila. Pentru doamnele si domnisoarele care sunt adeptele unghiilor foarte lungi, acesta nu este o solutie prea insipirata. El are o putere de consolidare medie si nu va putea sustine straturi suprapuse prea bogate. Din acest motiv, multe manichiuriste il intrebuinteaza ca gel de baza pentru a colora initial unghia, urmand ca mai apoi sa o construiasca din gel transparent.

button 5

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Din punct de vedere al structurii si culorii, acest produs se numara printre cele mai frumoase geluri UV care pot avea si rol de constructie, nu numai de finisaj. El include o formula de tip 2 in 1, care il recomanda nu numai pentru finisarea unghiilor, ci si pentru reconstructia acestora, pana la un anumit punct. Bineinteles, pentru a da rezultate excelente, va fi nevoie sa utilizati un strat special de tip sealer, astfel incat sa evitati infiltrarea aerului intre unghie si gel.

2. Gel Color Cupio Spanish Grapefruit

Referitor la modul de aplicare, putem spune ca si la acest capitol sortimentul de gel color Cupio Spanish Grapefruit este capabil sa exceleze. Avand o densitate medie si implicit vascozitate moderata, se poate garanta ca formula este usor autonivelanta. Asta indica o aplicare facila, chiar si in cazurile in care nu aveti prea multa experienta in realizarea unghiilor cu gel. De asemeni, manichiuristele cu experienta vor fi si ele incantate, deoarece nu numai ca dureaza foarte putin aplicarea, dar si nuanta de baza(corai) este una foarte populara printre vizitatoarele saloanelor de manichiura.

 

Timpul de uscare este indicat la numai 120 de secunde, ceea ce inseamna o intrebuintare conventionala cu lampile UV. Majoritatea gelurilor, indiferent de categoria din care fac parte au un timp de uscare egal sau mai mic decat aceasta valoare. Daca sunt lucrate mai gros, straturile obtinute nu vor prezenta probleme de polimerizare, comportandu-se foarte bine. Daca decideti sa intrebuintati un strat superior de sigilare cu gel de luciu, uscarea va fi la fel de rapida. De asemeni, la expunerea sub radiatiile respective, gelul nu se va incalzi excesiv, astfel incat sa creeze disconfort.

 

Nu in ultimul rand, din punct de vedere al raportului pret/calitate, acest gel UV colorat se comercializeaza foarte avantajos. Daca tot se poate comporta si ca gel de constructie in unele situatii, investitia isi merita toti banii, facandu-l cu aproximativ 50% mai ieftin decat alte geluri similare.

 

Concluzie

Femeile care doresc sa beneficieze de unghii impecabile la domiciuliu sau chiar profesionistele ce incearca sa atraga tot mai multe cliente in saloanele proprii vor aprecia cu siguranta acest produs inovator de la Cupio. Pe langa o versatilitate evidenta in intrebuintare, el este caracterizat si de un cost de achizitie foarte atractiv.

 

button 6

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status