Fond de ten Revlon Colorstay Dry Skin

Am modificat articolul ultima data pe: 09.07.20

1.Fond de ten Revlon Colorstay Dry Skin

Avantaje

Este un fond de ten cu un coeficient mare de hidratare, insa ideal aproape pentru orice tip de ten.

Poate fi purtat atat in sezonul estival, cat si in cel hibernal, avanf filtru de protectie solara.

E foarte bun ca baza de machiaj, datorita formulei cu acoperire medie.

Are un raport pret/calitate foarte atractiv.

 

Dezavantaje

Una dintre regulile importante ale bazei pentru machiaj este legata de adaptarea texturii fondului de ten la momentul din zi in care adoptati solutia machiajului respectiv. In functie de gradul de acoperire, pentru machiajul de seara puteti alege o formula cremoasa, mata, care necesita aplicarea dintr-un singur strat. Acest fond de ten Revlon Colorstay Dry Skin face parte din categoria celor cu acoperire medie, drept pentru care nu va fi chiar atat de potrivit seara, mai ales ca va fi necesar sa aplicati straturi succesive. Acesta nu este un dezavantaj real, deoarece produsul are o textura buildable, care ii permite intinderea in straturi, insa veti petrece mai mult timp pana obtineti acoperirea dorita. De asemeni, aceasta varianta nu incorporeaza o pompita pentru dozare, fiind necesar sa incercati sa o dozati personal corespunzator, astfel incat sa nu faceti risipa.

button 5

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Pentru doamnele si domnisoarele cu tenul uscat si chiar mixt, acest produs va face minuni. El este creat special cu o formula intensiv hidratanta, astfel incat sa pregateasca eficient pielea ca baza de machiaj. Include extract de crin alb, care are meritul de a calma si hidrata in profunzime pielea. Extractul de ulei de orhidee are rolul de a revitaliza tenul matur si de a estompa petele rosii si unele mici imperfectiuni. Chiar si in cazul persoanelor cu ten mixt, aceasta formula a dat roade, potrivit statisticilor si marturiilor utilizatoarelor experimentate.

2. Colorstay Dry Skin

Dermatologii de pe tot mapamondul avertizeaza cu privire la pericolele expunerii necontrolate la radiatia solara, indicand utilizarea unui filtru cu factor de protectie solara in orice anotimp. De aceea, pentru a va scuti de aplicarea unui alt strat suplimentar de crema pentru protectie solara, acest sortiment de fond de ten pentru ten uscat de la Revlon include si un FPS de 20. Asta inseamna ca filtreaza destul de eficient nivelul de radiatie, pentru a proteja pielea sensibila a fetei, chiar si in conditii cu radiatii puternice.

 

Din punct de vedere al texturii si rezistentei la aplicare, produsul se numara printre cele mai bune fonduri de ten, deoarece este preparat special pentru a rezista pana la 24 de ore, chiar daca aceasta perioada depaseste cu mult durata intrebuintarii unui machiaj, fie el de zi sau de seara. Gradul de acoperire este unul mediu, insa il puteti aplica in straturi succesive, el avand consistenta buildable. Finisajul mat permite fixarea cu foarte putina pudra pentru obraz, iar gama de nuante disponibile garanteaza o compatibilitate buna cu multiple tente de culoare.

 

Avand in vedere ca ofera toate aceste avantaje, veti fi uimite de constul de achizitie foarte accesibil, drept pentru care, il putem considera un fond de ten de la Revlon ieftin si bun. Fata de alte produse cu formula similara, insa cu rezistenta de aplicare mai redusa, investitia pe ca re o veti face va fi una de-a dreptul inspirata.

 

Concluzie

Doamnele si domnisoarele interesate de un fond de ten versatil, usor compatibil pentru tenul mixt si uscat vor aprecia cu siguranta acest produs, recunoscut ca avand un raport pret/calitate deosebit de atractiv.

 

button 6

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status