Cel mai bun gel UV ieftin

Am modificat articolul ultima data pe: 19.03.18

 

Cum gasesc un gel UV ieftin si bun

 

Ingrijirea mainilor este un capitol indeajuns de important al igienei personale, astfel incat intretinerea unghiilor sa reprezinte o etapa estetica foarte populara in prezent. Din ce in ce mai multe doamne si domnisoare apeleaza la serviciile saloanelor de manichiura, unele dintre ele chiar hotarand ca pot investi intr-un kit de baza pentru reconstructia cu geluri UV. Odata ce detineti lampa speciala UV, nu mai ramane decat sa achizitionati niste geluri UV profesionale, pentru a putea dispune oricand de propriul salon de manichiura la domiciliu. Cu toate acestea, oferta online este foarte diversificata si poate determina unele indecizii. Pentru a diferentia cele mai bune geluri UV, nu trebuie decat sa respectati niste criterii simple de selectie.

A. Geluri UV ieftine

Tipologia: se refera la ordinea si la etapele in care vor fi utilizate substantele respective. In prima instanta, se folosesc doua variante de astfel de geluri: cele de baza si cele pentru reconstructie. Prima categorie permite fixarea optima pe suprafata unghiilor a straturilor succesive de gel. Pentru doamnele care nu-si pot pastra lungimea naturala a unghiilor, se utilizeaza gelurile de reconstructie, care pot fi adoptate si pentru a schimba sau remedia forma unghiilor. Etapa a doua include gelurile de camuflaj si pe cele de acoperire. Dupa ce procesul de reconstructie a fost finalizat, orice reparatie vizibila va fi ascunsa cu un gel de uniformizare, de multe ori in culoarea naturala a unghiilor. Peste acesta se aplica nuanta principala, care va fi vizibila pe unghii. Ultima etapa implica finisajul si utilizeaza gel UV de luciu, transparenta sau texturare. In functie de ce doriti sa realizati, veti putea sa va orientati catre achizitia fiecarei tipologii de gel de baza.

 

Timpul de uscare: constituie un alt parametru esential, pentru ca ofera indicii cu privire la perioada in care puteti finaliza intreg procesul. Cele mai costisitoare si mai controversate substante sunt cele care se usuca intr-un singur minut in interiorul lampii UV. Pentru majoritatea celorlalte variante, timpul de uscare variaza intre 2 si 3 minute. Bineinteles, cine doreste sa economiseasca maximum de timp, va avea grija ca gelul achizitionat sa se usuce cat mai rapid.

 

Nuanta: este un aspect important, deoarece nu numai gelurile UV de acoperire pot fi achizitionate in diferite nuante si in functie de preferinte. Este si cazul gelurilor de baza sau de reconstructie. Majoritatea tentelor de culoare pentru aceste variante sunt axate pe beige, roz, alb, iar unele dintre ele pot fi chiar transparente. Cele mate prezinta avantajul ca ofera un suport mai consistent pentru culoarea de finisaj finala, fara a fi necesare aplicari succesive. In schimb, nuanta aleasa trebuie sa se si potriveasca in principal cu tonul pielii purtatoarei. Variantele albe sau cele transparente manifesta compatibilitate sporita ca nuanta, insa nu ofera un suport foarte opac. Gelurile color pot avea orice nuanta, unele dintre ele schimbandu-si culoarea in functie de temperatira sau de gradul de luminozitate.

 

 

 

2M Beauty 3 in 1

 

1. 2M Beauty 3 in 1Acest produs de la 2M Beauty constituie un gel UV trifazic. La origini el este un gel de baza, insa va putea fi utilizat ca gel de constructie sau char pentru luciu. De aceea, investitia pe care o veti face pentru achizitionarea acestuia este foarte redusa, permitandu-va sa beneficiati de 3 tipuri de gel UV la un pret ultra-accesibil. Asemeni tuturor produselor de calitate de la 2M Beauty, si acesta are o densitate optima, astfel incat se autoniveleaza odata aplicat. Consistenta substantei permite modelarea unghiilor si constructia lor intr-o singura etapa. Se pot obtine diferite forme si lungimi cu expunere medie in lapta UV, indicad si un timp de lucru ideajuns de scurt. Ca nuanta, gelul este transparent si are un luciu mai puternic decat al altor geluri UV pentru constructie. Din acest mottiv, el va putea fi utilizat si la finisare. Bineinteles, este potrivit pentru otice tip de unghii si orice nuanta a tenului. Ulterior fixarii, suporta acoperirea cu alte straturi de gel, in functie de preferinte. Timpul de uscare in lampa UV este de maxim 2 minute. Gelul nu produce senzatia de arsura la expuneri indelungate in interiorul lampii, permitand efectuarea comoda a manichiurii. Recipientul are un gramaj de 30 g, cantitate dubla fata de ofertele standard de pe piata pentru astfel de produse.

Mai multe detalii puteti citi vizitand NailShop.ro

 

 

 

2M Beauty Master II

 

2. 2M Beauty Master IIMaster II de la 2M Beauty este o varianta noua de gel UV de constructie. Substanta are o densitate mare, care permite modelarea si realizarea unor unghii de cele mai diverse si sofisticate forme. Odata aplicat, gelul se autoniveleaza foarte bine, datorita consistentei optime. Densitatea medie pe care o are permite modelarea eficienta in orice etapa. La acest capitol, se poate spune ca gelul face parte din categoria celor 3 in 1, fiind gel de baza, de constructie si de luciu in acelasi timp. Cu alte cuvinte, va va permite sa il utilizati in trei etape diferite, scutindu-va de alte cheltuieli suplimentare. Prezinta un avantaj suplimentar, anume transparenta, cu o tenta fina rozalie. De aceea se poate adapta si asorta foarte bine cu orice nuanta a tenului. Isi pastreaza luciul dupa uscare si fixare, insa poate fi acoperit cu o tenta suplimentara de gel de luciu. Se usuca rapid in lampa UV, in numai 2 minute, fara a da senzatia ulterioara de arsura, chiar si atunci cand stratul aplicat este foarte gros. Astfel, veti obtine cu usurinta unghii de lungimi si forme extreme. Recipientul are un gramaj standard, de 15 g si se comercializeaza la un pret foarte accesibil, deoarece produsul se numara printre acele geluri UV ieftine si bune.

Pentru mai multe detalii, preturi si pareri, click aici!

 

 

 

2M Beauty 3D

 

3. 2M Beauty 3DDaca ai decis sa cauti cel mai bun gel UV color, poti beneficia acum de un produs revolutionar, care poate concura cu toate nuantele pe care deja le detii. Este vorba despre un gel de luciu din gama 3D de la 2M Beauty. Desi este foarte asemanator cu gelurile color, acest produs genereaza un efect unic la aplicare, in functie de consistenta si de culoarea stratului de gel peste care se aseaza. Fiind un gel de luciu, va oferi un finisaj perfect, avand capacitatea de a se autonivela, pentru a acoperi uniform unghiile. Partea foarte importanta este ca poate obtine efecte chiar si peste un gel de constructie, putand fi modelat sa ia diferite forme sau pentru a fixa anumite accesorii si aplicatii. Nuanta pe care o capata unghiile dupa aplicare va imita sideful, insa cu granulatie 3D. Asta inseamna ca sclipirile ca de diamant vor induce o senzatie optica spatiala, ca si cum ar iesi in relief. Avand in trusa acest gel, veti putea sa il purtati fara un alt gel de acoperire, doar cu cel de baza, deoarece este indeajuns de  aspectuos ca finisaj. Astfel economisiti fonduri, investind intr-un produs cu utilizare universala. Substanta se usuca in 2 minute in lampa UV si necesita fixare. Recipientul are un gramaj de 5 g.

Mai multe detalii puteti citi vizitand NailShop.ro

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (26 votes, average: 4.87 out of 5)
Loading...