Cea mai buna oglinda cosmetica iluminata

Am modificat articolul ultima data pe: 17.10.17

 

Cum aleg cele mai bune oglinzi cosmetice iluminate

 

Nu trebuie sa fii cosmetician ca sa doresti sa detii o oglinda de calitate, mai ales daca esti de parere ca tenul curat este cel mai mare atu pe care il poti avea. Acest simplu obiect de ingrijire personala te poate ajuta sa iti pensezi sprancenele la milimetru sau sa observi cele mai mici linii de expresie si sa iei masuri. Deoarece modelele iluminate au inceput sa fie din ce in ce mai populare si pentru uz casnic, iti propunem sa afli inclusiv cateva pareri despre cele mai bune oglinzi cosmetice cu iluminare:

Initial trebuie sa decizi ce tip de oglinda vrei: de dimensiuni medii, pentru masuta de machiaj, sau de dimensiuni restranse. Cele iluminate nu sunt foarte laudate la capitolul portabilitate, asa ca se recomanda utilizarea lor la domiciliu.

In mod firesc, o caracteristica indispensabila oricarui model va fi prezenta lupei sau factorului de marire. Recomandam cu precadere versiunile cu doua fete de oglindire, pentru ca utilizatoarea sa beneficieze si de imaginea marita, si de cea normala.

Ca sursa de lumina, recomandarea noastra se indreapta catre becurile LED, care se presupune ca ofera lumina “rece”, sunt mai economice si au o durata de viata mai extinsa decat alte tipuri de lampi. Totusi, aceasta modalitate de echipare poate determina un pret mai ridicat al produsului, asa ca sa nu te mire daca pentru o oglinda de calitate va trebui sa cheltui minim 50 de euro. Se cuvine sa analizezi atat modalitatea de alimentare(tipul de baterii necesare), cat si numarul LED-urilor integrate.

Designul va fi la randul sau considerat, deoarece iti ofera o idee clara despre cum folosesti obiectul. Daca e livreaza cu stativ/suport, vei putea intrebuinta oglinda pe o suprafata orizontala. In comert mai gasesti modele care se prind de perete cu un brat extensibil, putand fi astfel incluse in baie. Pe de alta parte, piesele cu ventuze sunt foarte practice, putand fi plasate usor pe suprafete verticale, insa cu timpul, ventuzele isi vor pierde din eficienta.

Ca sa aratam cititoarelor noastre unde gasesc oglinda cosmetica cu iluminare la un pret bun, propunem drept exemple urmatoarele produse.

 

 

Modele recomandate in 2017

 

 

Beurer FCE79 

 

Exista un numar destul de mare de utilizatoare care considera ca acest model Beurer ar fi cea mai buna oglinda cosmetica iluminata, pentru uz casnic, oferita de celebrul brand. Piesa are o forma circulara si un diametru de 23cm, permitand vizualizarea in detaliu a trasaturilor fetei, in special pe baza unui factor de marire de 5x.

Pentru iluminare, foloseste LED-uri puternice, plasate de jur imprejurul oglinzii, garantand astfel lumina uniforma si vizibilitate excelenta. Se livreaza cu un stativ de fixare care poate fi atasat cu suruburi sau folosit numai cand doresti sa o plasezi pe o suprafata verticala, intrucat respectivul suport include si 3 ventuze puternice.

In total, produsul are 765g in greutate, fiind relativ usor de manevrat. Functia de iluminare se activeaza prin simpla apasare a marginii oglinzii, iar alimentarea poate fi realizata facil, cu ajutorul a 3 baterii AAA.

 

 

 

 

 

Beurer BS49 

 

Aceasta oglinda cosmetica de la Beurer este apreciata pentru raportul bun pret/calitate pe care il ofera, putand intra in arsenalul oricarei doamne sau domnisoare pasionata de ingrijirea personala. Produsul este circular ca forma, iar diametrul de 11cm este suficient cand vrei sa aplici tratamente cosmetice sau sa te pensezi.

Oglinda mareste de 5 ori, iar pentru stabilitate pe suprafete orizontale se livreaza cu un suport baza, in care e integrat butonul de activare al luminii si in interiorul caruia vor fi inserate bateriile pentru alimentare. Cele 12 LED-uri garanteaza lumina puternica si distribuita uniform, jur imprejurul marginii.

Oglinda are doua fete, poate fi intoarsa astfel incat sa ofere cel mai bun unghi de vizualizare si astfel se poate alterna intre suprafata ce reflecta imaginea normal si cea care mareste. Doar 3 baterii AAA sunt necesare pentru o alimentare corespunzatoare. Nu include functie de oprire automata, deci lumina se inchide simplu, cu ajutorul aceluiasi buton On/Off.

 

 

 

 

 

Laica PC5002 

 

Daca nu dispui de prea multe fonduri, vei aprecia aceasta oferta Laica drept fiind o oglinda cosmetica iluminata, ieftina si buna. Piesa include doua fete, dintre care una este lipsita de factor de marire, iar cealalta il are de 5x. Obiectul este circular, avand 11.7cm in diametru, rama fiind inclusa in aceste dimensiuni. Se poate utiliza la fel de usor pentru barbierit, pensat, tratamente cosmetice, iar costurile de intretinere sunt minime. Sunt necesare doar baterii clasice, model AAA, pentru alimentare.

Un suport de fixare permite stabilizarea pe o suprafata orizontala, oglinda putand fi intoarsa si utilizata in functie de preferinte. La capitolul iluminare, produsul include LED-uri ce garanteaza o sursa exact pe margine, asigurand astfel ca vizibilitatea va fi una uniforma, pe ambele parti.

Singurul aspect criticat ramane dimensiunea cam redusa, care nu permite vizualizarea foarte eficienta a intregii fete in acelasi timp, insa pentru detalii, este un obiect foarte potrivit.

 

 

 

 

 

Reply here

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...