Cea mai buna oglinda cosmetica, cu marire

Am modificat articolul ultima data pe: 25.09.20

 

Cum aleg cele mai bune oglinzi cosmetice cu marire

 

Ghidul cumparatorului

A dori o oglinda de calitate nu este o chestiune ce tine de vanitate, ci de o ingrijire personala atenta. De nelipsit in orice casa, ne ajuta la indeplinirea diferitelor rutine, de la coafat, barbierit, la pensat, tratamente cosmetice si machiaj. Iar pentru operatiunile in detaliu, care cer precizie si atentie sporita, o oglinda cosmetica care mareste e un instrument extrem de util.

Aceste produse au in general doua suprafete, iar cea cu lupa are un factor de marire de pana la 5 ori (sau mai mare la cele profesionale). Modelele pot fi mici – cele de buzunar, medii – cele cu suport sau cu un brat de montare pe perete si mari – cele inalte si fixate in perete sau mobilier.

Foarte utile sunt cele portabile, cu suport de sustinere, al caror cap rotativ poate fi reglat in diferite unghiuri si care pot fi amplasate in baie sau pe masuta de machiaj din camera.

Asa cum arata si destule pareri despre cele mai bune oglinzi cosmetice care maresc, extrem de populare azi sunt cele cu iluminare, avand in vedere cat de des exista probleme cu lumina prea slaba.

Cele mai noi astfel de oglinzi portabile folosesc LED-uri, ce sunt economice si ofera o lumina superioara si o durata de viata crescuta.

Cele mai scumpe au senzori care aprind becurile automat, iar cele mai accesibile au un buton on/off. Functioneaza pe baza de baterii ce vor trebui inlocuite. Comparativ cu o oglinda conventionala, avantajele acestor produse moderne tin de factorul superior de marire si de iluminarea puternica ce usureaza ritualurile de ingrijire si infrumusetare.

Preturile variaza in functie de factorul de marire si dimensiunile modelelor, dar nu va fi dificil sa gasesti o oglinda buna si totusi accesibila.

Vrei sa stii unde se gasesc oglinzi cosmetice care maresc la un pret bun? Nimic mai usor: pe Internet poti descoperi in scurt timp o varietate de produse de calitate.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Beurer 5X 

 

Daca esti dispus sa investesti in cea mai buna oglinda cosmetica care mareste, iti putem recomanda acest model de la Beurer, cu 2 suprafete rotative, cea normala si cea cu lupa ce are un factor de marire de 5. Cu un diametru de 11 mm, este ideala pentru operatiunile precise si in detaliu (barbierit, pensat, machiaj).

Capul rotativ permite inclinarea sa in diferite pozitii, asa ca asigura unghiurile optime de vizualizare, iar lumina puternica oferita de becurile LED integrate contribuie semnificativ la o ingrijire atenta si precisa (este si economa, iar aceste becuri au o mare durata de viata). Functioneaza pe baza de 4 baterii AAA incluse si are o garantie extinsa de 36 luni.

Este un model ce se poate monta pe perete, cu un brat ce poate fi ajustat ca inaltime. O poti amplasa in baie sau in camera unde obisnuiesti sa indeplinesti ritualurile de ingrijire. Este cromata, fapt ce implica faptul ca nu este afectata de aburii din baie.

 

 

 

 

 

Beper 40.941/A 

 

Aceasta oglinda cosmetica Beper este un instrument foarte practic, cu 2 suprafete, una normala si una care mareste de 3 ori si cu iluminare prin intermediul unor becuri LED ce ofera o lumina puternica si uniforma. In functie de vederea ta si de necesitati, vei avea de ales intre 3 setari de lumina, de la scazut la mediu si ridicat.

Cu un design modern, este un obiect portabil (are greutate de 1 kg) cu picior de sustinere asa incat sa o poti amplasa pe orice suprafata plana in ce camera doresti. Suportul de baza incorporeaza bateriile si butonul de pornire si oprire a luminii.

Capul este rotativ asa incat sa poata fi inclinat si sa ofere un unghi optim de vizualizare, ceea ce o face produsul ideal pentru ritualurile de ingrijire precum ras, pensat, machiat sau alte tratamente cosmetice ce necesita o vedere buna si atentie. Include o garantie de 24 luni.

 

 

 

 

 

Laica PC5002 

 

Vrei o oglinda cosmetica care mareste ieftina si buna? Iti sugeram sa treci in revista caracteristicile acestui produs de la Laica, care are doua fete, suprafata cu lupa marind de 5 ori. Cu un diametru de 11, 7 cm (inclusiv rama) si grosime de 3 cm, cu forma rotunda, este un model portabil, ce poate fi amplasat in orice camera cu ajutorul suportului de sustinere.

Are becuri LED integrate in rama, becuri econome, durabile si care asigura o lumina buna si distribuita in mod uniform. Iluminarea e integrata pe amandoua suprafetele oglinzii. Cu o garantie de 2 ani, functioneaza cu 3 baterii AAA (nu sunt incluse).

Este o oglinda cosmetica dubla rotativa ce-ti permite inclinarea la unghiul dorit asa incat sa poti ingriji cu aceeasi atentie fiecare zona a fetei. Atat factorul de marire, cat si iluminarea o fac potrivita pentru acele activitati care iti cer precizie si o vedere buna. Cu un bun raport calitate-pret, poate fi recomandata cu incredere.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status