fbpx

Cel mai bun ulei de cocos presat la rece

Am modificat articolul ultima data pe: 18.09.19

 

Cum aleg cele mai bune uleiuri de cocos presat la rece

 

Ghidul cumparatorului

Beneficiile extraordinare pentru sanatate ale uleiului de cocos presat la rece nu mai reprezinta un secret pentru nimeni, asa ca nu e de mirare ca, datorita proprietatilor sale antibacteriene si antifungice mentinute intacte, acesta a devenit unul dintre cele mai ravnite produse cosmetice de catre doamnele si domnisoarele care doresc sa-si mentina pielea mereu tanara sau sa se laude cu un par stralucitor si suplu. Ca atare, daca vrei sa afli cum sa-l alegi pe cel mai bun, nu-ti ramane decat sa lecturezi ghidul de fata.

 

 

In primul rand, este bine sa stii ca uleiul de cocos se prezinta in forma solida pana la temperatura de 25°C, iar odata depasita aceasta cifra, el devine lichid, ceea ce inseamna ca pe piata vei gasi atat produse a caror aspect este asemanator cu cel al unui unt si care, prin urmare, vin ambalate in cutii de diferite capacitati, cu gura larga si capac, dar si cu textura lichida, acestea din urma pastrandu-se adesea intr-un recipient cu pulverizator pentru o aplicare cat mai comoda si facila. Ca atare, alege varianta care iti ofera posibilitatea de a doza cat mai bine cantitatea de ulei, indiferent de scopul in care doresti sa-l folosesti.

In al doilea rand, avand in vedere ca acesta se preteaza uzului casnic si cosmetic deopotriva, in ambele forme ale sale, n-ar strica sa te indrepti catre produsul care corespunde in totalitate cerintelor tale. De pilda, in cazul in care doresti sa-l folosesti cu succes si in bucatarie, vei opta intotdeauna pentru un ulei de cocos presat la rece care poate fi folosit atat intern, cat si extern.

Asadar, iti sugeram ca in momentul achizitionarii sa citesti cu atentie eticheta produsului si sa vezi daca acesta este recomandat doar pentru uz cosmetic sau daca il poti utiliza simultan si ca substitut al untului, margarinei sau a altor grasimi folosite la gatit si prajit.

In al treilea rand, pentru ca probabil stii deja ca durata de valabilitate dupa deschiderea flaconului este mica, ca sa te bucuri cat mai mult de numeroasele beneficii pentru piele si par pe care acesta le ofera, iti sugeram sa depozitezi produsul intr-un mod corespunzator, si anume la loc uscat, ferit de lumina sau de actiunea directa a razelor solare, altfel, conform a numeroase pareri despre cele mai bune uleiuri de cocos presate la rece, risti ca acesta sa-si piarda din proprietati si sa rancezeasca intr-un timp foarte scurt.

In incheiere, tinem sa te mai sfatuim un singur lucru, caci cu siguranta te vei uita mereu dupa un ulei de cocos presat la rece, la un pret bun: alege ca mijloc de cumparaturi mediul online, intrucat astfel ai posibilitatea de a economisi timp (e nevoie doar de un click pentru a comanda produsul favorit) si de a beneficia de numeroase reduceri si promotii.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Trio Verde Organic Virgin Spray

 

Vrei sa incetinesti procesul de imbatranire a pielii si, in acelasi timp, sa tii la distanta matreata, bolile scalpului, intarind firul de par? Acest ulei de cocos presat la rece te poate ajuta. Bogat in 90% grasimi saturate, acid lauric si vitamina E, se bucura de calitati emoliente si hidratante, ceea ce inseamna ca se va dovedi de un real folos in intarzierea aparitiei ridurilor si protejarea pletelor de factorii agresivi externi.

Cu alte cuvinte, nu doar ca previne imbatranirea prematura, ci indeplineste si rolul unui balsam excelent, dedicat refacerii parului deteriorat, fiind suficient sa-l distribui pe fir, de la radacina la varf, cu cateva minute inainte de samponare.

Daca-l folosesti pe fata sau corp, incearca sa aplici doar cateva picaturi de ulei pe pielea curata si sa masezi usor, prin miscari circulare, pana cand intra-n epiderma. Produsul de fata este destinat doar uzului cosmetic si este ambalat intr-un recipient de 200 ml cu pulverizator.

 

 

 

Solaris

 

Acest ulei de cocos presat la rece, bogat in grasimi saturate, promite sa stimuleze sistemul imunitar, sa regleze metabolismul si digestia, dar si sa te ajute sa ai parul si pielea stralucitoare si sanatoase, intrucat poate fi folosit atat intern, cat si extern. Ca atare, forma sa poate fi solida sau lichida, in functie de temperatura mediului ambient.

Altfel spus, fiind un produs 100% natural si obtinut prin presare la rece, acesta se bucura de o calitate superioara, drept care hidrateaza si hraneste optim pielea, atunci cand este folosit ca ingredient cosmetic, favorizand totodata digestia si regland colesterolul in momentul in care este mancat (poate fi consumat intocmai sau pus in salate, prajituri etc.).

Un alt plus il reprezinta faptul ca vine ambalat intr-un borcan generos, de 300 ml, ceea ce inseamna ca nu se va termina imediat chiar daca alegi sa-ti ingrijesti epiderma cu el si sa-l adaugi la diferite retete culinare deopotriva.

 

 

 

Mayam Virgin Organic

 

Mayam Virgin Organic este ceea ce numerosi utilizatori tind sa numeasca un “ulei de cocos presat la rece, ieftin si bun”, asa ca n-ar strica sa-i acorzi o sansa. Este un produs cosmetic natural si organic, certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT, asa ca nu e de mirare ca pastreaza principiile active intacte si aroma specifica a nucii de cocos.

In alta ordine de idei, acesta este capabil sa transforme pielea uscata, descuamata sau aspra intr-una matasoasa la atingere, hranita si hidratata, conferind totodata un aspect sanatos si stralucitor parului uscat, tern, deteriorat sau indisciplinat.

Daca te intrebi cum sa-l folosesti, afla ca uleiul poate fi folosit fie ca atare, adica aplicat direct pe epiderma si par inainte sau dupa dus/baie, dar si in amestec cu alte solutii vegetale si esentiale pentru masajul corporal, respectiv ca ingredient in compozitii cosmetice: unt de corp, lapte de corp, balsam, crema.

 

 

 

2
Leave a Reply

avatar
1 Sectiune de comentarii
1 Raspunsuri la sectiunea de comentarii
0 Followers
 
Cele mai populare comentarii
Cea mai populara pagina de comentarii
2 Autori comentarii
Team Clovis.roAdriana Autori comentarii recente
  Aboneaza-te  
Cel mai nou Cel mai vechi Cel mai votat
Anunta despre
Adriana
Vizitator
Adriana

Dacă acest ulei este organic, virgin și presat la rece, atunci de ce nu este și comestibil?

Team Clovis.ro
Admin

Buna, Adriana,

Din informatiile pe care le-am identificat, uleiul Solaris este o varianta comestibila.

Mai poti citi despre certificari aici:
http://www.ecocert.ro/

Toate cele bune!
Echipa Clovis.ro

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status