Cel mai bun test de ovulatie ieftin

Am modificat articolul ultima data pe: 23.04.19

 

Cum aleg cele mai bune teste de ovulatie ieftine

 

Ghidul cumparatorului

Femeile pot afla care sunt zilele cele mai fertile din luna, cand pot concepe un copil. Acest lucru este posibil multumita testelor care detecteaza prezenta hormonului luteinizat (LH) in urina. Acesta are valori ridicate cu 24 – 48 de ore inainte de perioada cea mai fertila, pentru ca stimuleaza foliculul care elimina ovulul.In urma ramane corpus luteum, stimulat sa produca progesteron, in vederea sustinerii unei sarcini. Daca si tu doresti sa stii acest lucru, textul nostru iti arata care sunt testele de ovulatie ieftine, la un pret bun, pe care le poti folosi. Iti prezentam si cele mai importante detalii pe care trebuie sa le stii:

Testele se impart in doua categorii, in functie de tipul de hormon care trebuie depistat in organism. Exista variantele clasice, care determina prezenta LH in urina, acestea fiind utilizate ca un test de sarcina.

Un model intalnit mai rar este cel care indica nivelul de estrogen. Spre deosebire de prima varianta, in acest caz testarea utilizeaza saliva. Cand rezultatul este pozitiv, deci nivelul de estrogen este ridicat, pe banda apare o feriga.

Cu cele mai multe modele rezultatul se poate afla rapid. Astfel, dupa introducerea produsului in urina trebuie sa asteptati intre 3 si 20 de secunde, iar rezultatul il veti afla in maximum 5 minute dupa ce banda s-a uscat. Rezultatul poate fi unul fals daca il interpretati dupa 7 sau 10 minute, arata si parerile depre cele mai bune teste de ovulatie ieftine.

Trebuie sa stiti si ca produsele sunt de mai multe tipuri. Cele mai des intalnite sunt benzile simple, sigilate individual, care se introduc in urina, in timp ce alte variante sunt incorporate in carcase din plastic, de forma markererelor, similare testelor de sarcina. Cand afiseaza doua linii confirma ca sunteti la ovulatie. Mai exista si variante cu afisaj electronic.

Puteti achizitiona pachete cu un produs, pentru o singura testare, sau cutii cu 3 – 5 benzi, pentru mai multe verificari succesive, acestea din urma avand incluse in general si cate un test de sarcina.

Veti fi interesate si de precizia acestor produse. Cele mai multe au o acuratete de 90% – 99%, astfel ca, in eventualitatea unui rezultat pozitiv, puteti avea un grad mare de certitudine in legatura cu perioada optima pentru a concepe un copil.

Daca deja ati ajuns la concluzia ca doriti un astfel de produs, noi va prezentam si cateva modele:

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Barza 5 in 1

 

Acest produs va ajuta sa stabiliti care este cea mai fertila perioada pentru dumneavoastra, ideala pentru conceptie. In pachet sunt incluse 5 benzi, cu ajutorul carora puteti detecta prezenta hormonului luteinizat (LH) din urina. Pachetul include si un test de sarcina.

Pentru a afla rezultatul trebuie sa urmati cativa pasi simpli. Veti colecta urina intr-un vas curat, apoi veti introduce banda timp de 3 secunde, dupa care o veti lasa la uscat. Citirea se face conform instructiunilor, dar nu mai tarziu de 5 minute. Precizia este de 99%.

Daca aveti ciclu menstrual neregulat folositi intreg continutul pentru a determina momentul de fertilitate maxima. Mai precis, verificarea poate fi facuta in orice perioada a zilei, timp de 5 zile consecutiv, dar daca repetati procedura trebuie sa respectati aceeasi ora. In cazul in care durata este mai mica de 21 de zile sau are 38 de zile trebuie sa consultati un medic.

 

 

 

Minut 5 in 1+1

 

Cu acest model veti putea determina care sunt cele mai bune doua zile pentru conceptie. Pachetul include 5 benzi pentru determinarea perioadei de ovulatie, care reactioneaza la prezenta hormonului LH in urina, dar si un test de sarcina.

Urina se colecteaza intr-un vas uscat, iar banda se introduce pana la sageata, timp de 15 – 20 de secunde, apoi se lasa la uscat pe o suprafata plana. Citirea se face dupa 5 minute si nu mai tarziu de 7. Este bine ca banda si urina sa aiba temperatura cuprinsa intre 18 si 30°C.

Testul poate fi efectuat in orice perioada a zilei, dar daca produsul este folosit timp de 5 zile este indicat sa respectati aceeasi ora. Aceasta nu este o metoda contraceptiva si nu poate fi folosit de persoane care au fost recent insarcinate, femei la menopauza, care au fost diagnosticate cu ovare polichistice sau care iau tratamente de fertilitate.

 

 

 

Ferlidona

 

Acest test de ovulatie ieftin si bun va permite sa aflati cand hormonul luteinizat (LH) este la valoarea lui maxima, cu 24 -48 de ore inainte de perioada cea mai fertila, respectiv ovulatia. Pachetul include 5 benzi, care pot fi utilizate imediat, dar si un test de sarcina.

Este indicat sa stabiliti intai durata ciclului menstrual. Daca perioada este de 28 de zile, veti putea face testul incepand cu a 13-a zi. Daca ciclul menstrual este neregulat, adica are o durata prea mica sau prea mare comparativ cu cea normala, trebuie sa va adresati unui specialist.

Daca reluati verificarea este bine sa respectati intervalul orar 10:00 – 20:00, cand LH este prezent in urina. Veti face colectarea in acelasi moment al zilei, intr-un recipient spalat si uscat si veti introduce benzile pentru cateva secunde. Interpretarea se face dupa aproximativ 10 minute, insa nu mai tarziu de jumatate de ora.

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 voturi, media: 4.83 din 5)
Loading...