JanSport Small Rolling Duffel

Am modificat articolul ultima data pe: 21.03.18

 

Care este cea mai frumoasa geanta de voiaj?

 

2.2 JanSport Small Rolling DuffelAvantaje

Este o combinatie de duffel bag si troler.

Are dimensiuni convenabile.

Poate fi transportata usor datorita elementelor pe care le include.

Materialul din care este confectionata este rezistent.

 

Click aici pentru mai multe imagini

 

Dezavantaje

Desi nu intra in categoria unor dezavantaje majore, faptul ca interiorul gentii nu este impartit in mai multe compartimente poate reprezenta un minus, in special pentru femei. Geanta este prevazuta cu un compartiment principal, cu o capacitate avantajoasa, incluzand si un semi-compartiment in care pot fi puse actele, telefonul sau alte lucruri importante.

 

Vezi pretul acestui produs pe mycloset.ro

 

Avantajele explicate

JanSport Small Rolling Duffel este un model ingenios, in primul rand, datorita design-ului pe care il infatiseaza. Este unul indraznet, colorat, care iese in evidenta si care are abilitatea de a scoate din anonimat orice calator. Forma este una avantajoasa, avand la baza o combinatie intre doua idei utile. Poate fi purtata atat ca duffel bag, daca iti doresti sa o tii pe brat, cat si ca troler, intrucat este prevazuta cu doua rotite rezistente si un maner telescopic. Fundul gentii este intarit, astfel incat lucrurile din interiorul bagajului sa ramana intacte in momentul in care valiza este intoarsa pentru a fi folosita intr-unul din cele doua moduri.

2.1 JanSport Small Rolling Duffel

Cele mai bune genti de voiaj trebuie sa fie rezistente pentru a-ti conferi confortul de care ai nevoie intr-o vacanta. Bagajul este un aspect important in ecuatia unei excursii, astfel incat fiecare chestiune de detaliu conteaza. De exemplu, geanta JanSport Rolling Duffel prezinta beneficii si in ceea ce priveste dimensiunile. Acestea sunt mici inspre medii, permitandu-ti sa o folosesti inclusiv ca bagaj de mana in avion. Are un aspect elegant si un imprimeu clasic ce inclina balanta catre motivele britanice vechi. Asadar, in ceea ce priveste energia transmisa, nu trebuie sa iti faci griji. Vei arata cel putin interesant purtand-o.

 

Cea mai buna geanta de voiaj iese in evidenta printr-un design simplu si frumos, dupa care accentul cade pe simplitatea unei utilizari lipsite de griji si de efort. Geanta JanSport Small Rolling Duffel este accesibila, in sensul in care poate fi purtata atat pe brat, cand si ca troler. Manerul telescopic si cele doua manere fixe fac posibil acest lucru.

 

Modelul Small Rolling Duffel este o geanta de voiaj de la JanSport ieftina si buna, daca este sa luam in calcul si raportul pret-calitate pe care il afiseaza. Totodata, prezinta un material moale, flexibil, dar in acelasi, timp rezistent, care se muleaza pe tipul bagajului tau. Astfel, devine mult mai incapator. Geanta se inchide cu un fermoar, prezentand un singur compartiment principal. In afara de acesta are si un buzunar mai mic in care pot fi depozitate telefonul, actele, obiecte mai mici, de maxima importanta.

 

 

Parerea noastra:

JanSport Small Rolling Duffel este o geanta de voiaj usor de folosit si de transportat. Un avantaj pe care acest tip de geanta il ofera si care il diferentiaza de alte produse similare este reprezentat de posibilitatea de a fi purtat fie ca geanta de mana, fie ca troler. Pe langa un design feminin si special, modelul confera siguranta prin prisma faptului ca are rotile protejate cu intarituri din plastic si manerele puternice, atent cusute.

 

Cumpara aceasta geanta de voiaj la un pret accesibil!

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...