Cele mai bune banci pentru abdomene

Am modificat articolul ultima data pe: 29.03.24

 

Cele mai bune banci pentru abdomene – Recomandarile noastre pentru 2024

 

Iti doresti o banca pentru antrenamente, care sa te ajute sa obtii un abdomen bine lucrat si sa te bucuri de rezultatele tale in materie de fitness? In acest articol vei afla cate ceva privitor la aceasta categorie de produs dar, daca nu ai timp, iti spunem din start ca produsul FitTronic B300 este o varianta multifunctionala, mare (168 x 122 x 116 cm), care se pliaza, pentru a nu deranja cand nu este intrebuintata, punand la dispozitia utilizatorului posibilitatea efectuarii exercitiilor pentru abdomen, brate, picioare si spate, printre altele, putandu-se inclina pe verticala si orizontala, pentru a obtine cele mai bune rezultate. Un alt exemplu indragit de utilizatorii romani este Kondition SUB 006.

 

 

Tabel de comparatie

 

Plusuri
Minusuri
Concluzie

Cea mai buna!

FitTronic B300
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

Optiunea aceasta intrebuintata acasa pentru a obtine un abdomen lucrat si a antrena bratele, picioarele si chiar spatele sau pieptul dispune de o suprafata moale captusita, cu un finisaj de piele sintetica de culoare inchisa, aparatul putandu-se plia pentru a elibera spatiul atunci cand nu este intrebuintat, fiind adecvat pentru fluturari, extensii si abdomene.

Un detaliu care prezinta nemultumiri pentru utilizatori este faptul ca produsul nu vine asamblat, necesitand indemanare si timp pentru punerea sa pe picioare in vederea intrebuintarii.

Pentru iubitorii fitness-ului la domiciliu, reprezinta o solutie accesibila din punctul de vedere financiar si practic, punand la dispozitia utilizatorului un articol capabil sa se muleze pe preferintele sale.

A 2-A OPTIUNE!

Kondition SUB 006
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

Cei care isi doresc un aparat cu functii multiple, cu ajutorul caruia sa se puna in forma fizica mai buna, in timp, prin antrenamente frecvente, vor obtine rezultate folosindu-se de acest aparat simplu, cu un cadru din otel stabil si o captuseala moale si calitativa, ce mentin corpul in siguranta pe parcursul antrenamentelor personale.

Constructia se poate dovedi instabila pentru persoanele cu o greutate mai ridicata de 90 de kg, daca aparatul nu este asamblat foarte bine dupa primire.

Se adreseaza segmentului de piata format din persoane ce doresc sa se antreneze la domiciliu, oferind un raport echilibrat in ce priveste pretul si calitatea aparatului obtinut.

A 3-a Optiune!

Kettler Axos AB 7629-600
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

arianta aceasta se poate inclina pe verticala, permitand utilizatorului sa regleze unghiul din care efectueaza exercitii pentru abdomen, astfel incat repetitiile sa fie mai usoare sau mai dificil de realizat, optiunea aceasta fiind capabila sa sustina pana la 130 kg in siguranta, putandu-se strange cand nu este intrebuintata, devenind pliabila si usor de “ascuns”.

Nu va reprezenta un exemplu pertinent pentru antrenarea completa a corpului, axandu-se doar pe torso si partea centrala, formata din zona lombara si abdomen, in general.

Cei care isi doresc sa fructifice antrenamentele din sala se pot ajuta de un produs precum acesta, care va transforma obtinerea abdomenului plat si bine definit din vis in realitate.

 

 

Cum alegi o banca buna pentru facut abdomene

 

Ghidul cumparatorului

Daca ai decis sa faci sport acasa, atunci stii deja cat de important este sa achizitionezi un aparat cu ajutorul caruia sa iti antrenezi una dintre cele mai importante zone ale corpului, abdomenul. Acesta, pe langa faptul ca te ajuta sa arzi calorii si sa obtii un mijloc suplu si tonifiat, contribuie si la intensificarea metabolismului, precum si la intarirea oaselor.

In plus, este perfect pentru persoanele care au un program aglomerat, intrucat il poti utiliza cand vrei, fara sa fie nevoie sa te deplasezi la sala, iar, in timp, se va dovedi a fi o investitie mult mai profitabila decat plata unui abonament la sala, care trebuie reinoit lunar.

Conform celor mai multe pareri despre cele mai bune banci pentru abdomene, modelul ales trebuie sa fie stabil si confortabil, pentru a te putea antrena in siguranta, dar si adaptabil, astfel incat sa ii poti atasa accesorii care sa te ajute sa compui un program de exercitii eficient.

Achizitionarea unui astfel de produs poate fi dificila, mai ales pentru persoanele care se confrunta cu asa ceva pentru prima data, insa noi ti-am pregatit un ghid de cumparaturi care iti va veni in ajutor.

Tipurile: se impart in banci plate (normale), curbate, reglabile si multifunctionale (profesionale). Atunci cand vrei sa te hotarasti care dintre aceste modele este potrivit pentru tine, trebuie sa iei in calcul tipul de antrenament pe care vrei sa il faci, precum si bugetul in care te incadrezi.

Cele plate, obisnuite, sunt perfecte pentru incepatori, intrucat sunt foarte simplu de utilizat, iar investitia nu este una foarte mare. Suprafata de lucru este paralela cu podeaua, prezinta durabilitate crescuta, insa nu ofera posibilitatea de a-i atasa diferite accesorii. Cu toate acestea, o poti folosi in combinatie cu diferite exercitii de ridicare a ganterelor.

Cele curbate se inclina la unul dintre capete, ceea ce iti permite sa maresti intensitatea exercitiului. Nu le vei putea folosi impreuna cu ganterele, insa sunt foarte eficiente pentru abdomen, iar ofertele de pret ale acestora sunt printre cele mai scazute.

Cele reglabile sunt prevazute cu suporti din spuma pentru ancorarea picioarelor, cu ajutorul carora vei putea sa faci atat abdomene, cat si alte exercitii care sa iti antreneze muschii inferiori ai spatelui, fesele si gambele. Au preturile putin mai ridicate, dar sunt si extrem de eficiente, avand in vedere ca iti permit sa lucrezi diferite zone ale corpului.

Cele multifunctionale sunt printre cele mai adaptabile, deoarece poti face abdomene in diferite pozitii si au spatiu pentru atasarea a numeroase accesorii. Astfel, vei putea face abdomene din pozitie dreapta, ca pe o banca plata, dar si inclinat in sus, in jos si la 90 de grade.

Insa, ce atrage cel mai mult la aceste modele, este faptul ca permit atasarea a numeroase instrumente, precum accesorii de tragere pentru maini si picioare, helcometru sau presa pentru piept. Pretul acestora este mai mare comparativ cu alte modele, iar cu cat vei adauga mai multe elemente, cu atat investitia va creste.

 

Dimensiunile: Atunci cand te gandesti la acest parametru de selectie, trebuie sa ai in vedere un produs suficient de mic, astfel incat sa incapa in camera in care vrei sa il asamblezi. Totodata, trebuie sa fie si destul de mare, pentru a putea fi utilizat, in siguranta si confort, de catre oricine.

Astfel, o banca mai lata va fi mai comoda pentru o persoana care are mai multe kilograme in plus, iar, in acelasi timp, prezinta si mai multa siguranta, deoarece riscul de a se rasturna este redus.

De aceea, pentru fiecare aparat pe care vei vrea sa il cumperi din magazinele online, vei gasi specificatii privind greutatea maxima pe care o poate sustine. Importante sunt si dimensiunile barelor de greutate, care cu cat sunt mai spatioase, cu atat pot sustine mai multe kilograme.

 

Adaptabilitatea: este redata de posibilitatea utilizatorului de a atasa diferite accesorii la obiect, cu scopul de a diversifica exercitiul fizic: un helcometru, util pentru brate si partile laterale ale spatelui, o presa pentru asezarea barei de greutati pentru tractiuni, cu care poti antrena partea superioara a corpului (tricepsii si bicepsii), presa pentru piept, ce iti permite sa te concentrezi doar pe dezvoltarea muschilor pectorali, extensii pentru picioare, etc.

Pe toate acestea le poti gasi tot in locurile unde gasesc banci pentru abdomene la preturi bune celelalte persoane interesate. Cu cat obiectul este mai adaptabil, cu atat este mai scump, iar utilizatorul va avea posibilitatea de a-si stabili un program de antrenament care sa puna in miscare toate grupele de muschi.

Asadar, acestui parametru de selectie trebuie sa i se acorde foarte multa atentie, mai ales de catre persoanele care doresc sa isi faca o mini-sala de sport in propria casa.Bugetul: Suma de bani de care dispui va dicta performantele aparatului si, implicit, ale tale, dar si durabilitatea acestuia. In comert se gasesc numeroase modele, ale caror preturi variaza de la cele mai ieftine pana la cele mai scumpe, insa exista unele simple si eficiente, care nu necesita o investitie foarte mare si cu care iti vei putea face treaba linistit.

Daca vrei sa ai siguranta ca accesoriul pe care il alegi nu te va dezamagi, este bine sa te opresti asupra unuia fabricat de producatori cunoscuti pe piata aparatelor fitness, precum Kettles sau DHS. In orice caz, bancile pentru abdomene sunt aparate rezistente, de care te vei putea bucura pentru foarte mult timp.

Acum, dupa ce ai parcurs ghidul nostru, suntem convinsi ca esti echipat cu suficiente informatii care sa te indrume spre alegerea aparatului potrivit pentru abdomene.

Daca deja ai in minte un model, nu iti mai ramane decat sa gasesti si un raspuns la intrebarea: “unde gasesc banci pentru abdomene la un pret bun?”. Daca inca nu te-ai lamurit in privinta acestui aspect, noi iti sugeram sa iti indrepti atentia spre Internet.

Spre deosebire de magazinele conventionale, care, de regula, comercializeaza doar cateva modele, pe online vei gasi o gama mult mai variata, din care vei avea ce alege.

In plus, daca se intampla sa locuiesti intr-un oras mai mic sau in zona rurala, sansa de a gasi un loc care sa vanda aceste dispozitive este foarte mica, astfel ca sa apelezi la un furnzor online devine o optiune la indemana, deoarece nu va trebui sa te deplasezi, iar comanda iti va ajunge direct la usa.

 

 

Modele recomandate in 2024

 

 

FitTronic B300

 

Articolul acesta multifunctional iti permite sa iti exersezi nu doar muschii pieptului si ai bratelor, ci si spatele, abdomenul si chiar picioarele. Reprezinta o optiune adecvata antrenamentelor la domiciliu, care se poate adapta nevoilor utilizatorului si care se poate plia atunci cand nu este necesara, spre a micsora pe cat posibil spatiul ocupat in camera. 

Va fi un accesoriu de fitness potrivit pentru incepatori si intermediari, de tip reglabil, care sustine in siguranta pana la 120 kg, devenind o optiune accesibila pentru abdomene, dar si pentru antrenarea bicepsilor, tricepsilor si abdominalilor sau dorsalilor. Se poate regla pe inaltime si pe orizontala, permitand lucrarea musculaturii spatelui, abdomenului, bratelor si picioarelor. 

Banca are o captuseala moale, calitativa, cu un cadru de culoare neagra, ce iti permite sa transformi o incapere in spatiul ideal pentru antrenamente. Foloseste discuri de 30 mm grosime, neincluzand haltere, dar dispune de brate pentru fluturarile laterale si de un dispozitiv pentru extensii la picioare. Va trebui, totusi, sa faci asamblarea singur, la primire produsul fiind pe piese. 

 

 

 

 

Kondition SUB 006

 

Aceasta banca multifunctionala permite utilizatorului sa se intreaca in numarul de abdomene facute, reprezentand o optiune interesanta si pentru dezvoltarea musculaturii bratelor, picioarelor si spatelui. Este o varianta ideala pentru antrenamentele zilnice la domiciliu, devenind o investitie accesibila majoritatii buzunarelor. 

Se foloseste pentru abdomene si dezvoltarea musculaturii spatelui, picioarelor si bratelor, banca avand o suprafata moale, de calitate, care va oferi un antrenament confortabil si placut. Prezinta si suport pentru greutati (incluzand un numar de doua gantere de 1.5 kg fiecare, pentru usoare exercitii de intretinere fizica). Din pacate, aparatul, desi e multifunctional, antrenand variate grupe de muschi, nu este pliabil, asa ca va ocupa spatiul in care se afla si cand nu este intrebuintat efectiv. 

Conform detaliilor oferite de distribuitor, varianta aceasta sustine in siguranta pana la 100 kg, avand o lungime de 106 cm si o latime de 30 cm, suficient pentru majoritatea utilizatorilor, greutatea aparatului fiind de putin peste 10 kg. Se poate seta pe inaltime, dar asamblarea este un proces ce lasa de dorit. 

 

 

 

 

Kettler Axos AB 7629-600

 

In cazul in care ai nevoie sa elimini colaceii de grasime din jurul mijlocului si este prima data cand vrei sa apelezi la un aparat care sa te ajute sa faci acest lucru, o banca de abdomene reglabila ieftina si buna s-ar putea sa fie optiunea perfecta. Avantajul acesteia este ca ofera posibilitatea de ajustare a inaltimii si inclinarii bancii, astfel ca ridicarile pentru abdomene se vor putea face la unghiuri diferite, care vor pune mai multa presiune asupra zonei cu probleme.

Astfel, vei avea siguranta ca programul de exercitii va fi eficace. Totodata, este destul de rezistent, deoarece poate tine o greutate de pana la 130 de kilograme. In momenul in care nu vei mai avea nevoie de aparat, il vei putea plia si depozita in orice spatiu. Daca atunci cand este desfacut, acesta atinge dimensiunile de 145 / 50 / 60, atunci cand este restrans, are 25 / 50 / 130 cm, ceea ce inseamna ca va intra chiar si dupa un dulap. Termenul de garantie este de 24 de luni.

Kettler Axos AB 7629-600 este unul dintre cele mai apreciate modele ale brandului Kettler. Asta, deoarece, pe langa faptul ca apartine unui producator consacrat pe piata aparatelor fitness, ofera posibilitatea alcatuirii unui antrenament variat, multumita faptului ca poate fi reglat, astfel incat sa permita ridicari de intensitati diferite.

 

Avantaje:

Este rezistenta, sustinand o greutate maxima de 130 kg.

Inclinarea si perna pentru picioare sunt reglabile, fiind un model eficient.

E usor de depozitat, intrucat este pliabila.

Oferta de pret este accesibila.

 

Dezavantaje:

Este destinata antrenarii muschilor abdominali, astfel ca nu e suficienta, daca vrei sa iti lucrezi tot corpul.

 

 

 

 

DHS 6102

 

Printre cele mai bune banci pentru abdomene, pe care le poti achizitiona la un pret foarte avantajos, se numara si modelul DHS 6102. Acesta este un accesoriu simplu, drept, ideal pentru persoanele care vor sa se ocupe, in principal, de zona mijlocului. Produsul este usor de manevrat, intrucat are o greutate redusa, ajungand la 10.5 kg, cu tot cu ambalaj, iar fara acesta, are doar 9 kg.

Astfel, in momentul in care vei vrea sa il utilizezi, dar si sa muti obiectul in locul in care il tii depozitat, iti va fi usor sa il ridici si sa il transporti. In acelasi timp, piesa este destul de rezistenta pentru a fi folosita de cineva care cantareste peste 100 de kilograme. Suprafata este confectionata din PVC, un material moale, destul de confortabil si usor de curatat, care, in acelasi timp, este trainic, astfel ca nu se va rupe in momentul in care vei pune presiune. In ceea ce priveste dimensiunile bancii, trebuie mentionat ca aceasta are o lungime de 156 cm, o inaltime de 76 cm, precum si o latime de 37 cm.

DHS 6102 este un model clasic, simplu si eficient, pentru antrenarea muschilor abdominali, fiind popular printre persoanele incepatoare. Brandul producator a devenit un nume de referinta in domeniu, DHS oferind aparate solide si de calitate, care au aplicatbilitate in mai multe ramuri sportive.

 

Avantaje:

Apartine unui producator de renume, apreciat pentru calitatea oferita.

Are un cadru solid si lat, prezentand durabilitate.

Poate sustine pana la 100 kg.

O poti transporta usor, deoarece cantareste doar 9 kg.

Pretul de cumparare este scazut, potrivit pentru toate buzunarele.

 

Dezavantaje:

E potrivita doar pentru abdomene, astfel ca va trebui sa achizitionezi si alte aparate, in cazul in care doresti un antrenament complet.

 

 

 

 

Spartan 1198

 

In cazul in care esti in cautare de un aparat de facut abdomene, care sa te ajute la dezvoltarea muschilor abdominali si dorsali, deopotriva,  exista mari sanse ca produsul de fata sa iti ofere ceea ce cauti. Acesta are o oferta de pret foarte avantajoasa, comparativ cu avantajele de care beneficiaza.

In primul rand, este o banca reglabila, intrucat suporturilor pentru picioare li se poate ajusta inaltimea, astfel incat sa asigure o pozitie optima in timpul antrenamentului, indiferent de inaltimea utilizatorului (acesta poate avea pana in 195 cm). Totodata, intensitatea abdomenelor poate varia, in functie de unghiul la care se face ridicarea. Aparatul se monteaza si se desface cu usurinta, ceea ce inseamna ca nu vei pierde mult timp cu pregatirea acestuia, iar dupa accea, il vei putea stoca rapid, fara sa depui prea mult efort, deoarece are doar 8 kg. De asemenea, este foarte solid, intrucat greutatea maxima pe care o suporta este de 100 kg.

Avantajul modelului Spartan 198 este ca are un unghi de inclinare reglabil, ceea ce inseamna atat ca poate fi utilizat in mod optim de orice persoana, indiferent de inaltime, dar si ca presiunea aplicata asupra abdomenului poate varia. In felul acesta, ai libertatea de a alcatui un program de antrenamnet compus din exercitii de intensitati diferite, care vor face ca sesiunea de sport sa fie mai eficienta.

 

Avantaje:

Are 8 kg, putand fi transportat cu usurinta.

E eficient, avand suporturi pentru picioare reglabile.

Sustine o greutate de 100 kg si o inaltime de 195 cm.

Oferta de pret este atractiva.

 

Dezavantaje:

Este destul de voluminos si nu se pliaza, astfel ca dupa fiecare utilizare, daca nu dispui de suficient spatiu pentru a-l tine in camera in care te antrenezi, va trebui sa il desfaci si sa il stochezi.

 

 

 

 

DHS 6101A

 

Aceasta banca de abdomene curbata la un pret bun poate constitui tot ceea ce ai nevoie pentru a te mentine in forma chiar la tine acasa. Partea interesanta la acest model este ca, pe langa exercitiile de abdomene clasice, vei putea face si ridicari de picioare si hiperextensii pentru muschii lombari.

Suprafata este confectionata din PVC de culoare albastra, care este foarte rezistent, astfel incat nu se va desface sau rupe in momentul in care vei pune presiune si vei freca banca sub greutatea ta. Aceasta cantareste 15 kg (16 kg cu tot cu ambalaj) si poate fi utilizata de orice persoana care nu are mai mult de 120 de kilograme. Are o lungime de 156 cm, o inaltime de 76 cm si o latime de 37 cm. Pe partile laterale, aceasta are suport pentru stocarea halterelor, precum si bare de sprijin pentru maini.

Pe langa faptul ca modelul apartine unui brad recunoscut pentru valoarea si calitatea produselor oferite, banca de abdomene DHS 6101A este un model curbat, care iti permite sa-ti antrenezi nu doar muschii abdominali, dar si pe cei ai spatelui, precum si fesierii.

 

Avantaje:

Oferta de pret este satisfacatoare.

E curbata, perfecta pentru divesificarea exercitiilor.

E destul de usoara pentru a putea fi transportata facil (15 kg).

Este prevazuta cu manere de sprijini pentru maini.

Materialul este din PVC, putand fi curatat fara probleme.

 

Dezavantaje:

Este destul de voluminoasa, astfel ca necesita un spatiu mai mare pentru depozitare.

 

 

 

 

Fit Style SA 004

 

Daca se intampla sa fii in cautare de un aparat pentru abdomen, care sa se integreze perfect la tine in sufragerie si pe care, in acelasi timp, sa il poti folosi pentru a-ti antrena diferite grupe de muschi, este cazul sa te opresti. Asta deoarece modelul de fata detine toate caracteristicile care sa te ajute sa-ti compui programul de sport pe care ti-l doresti.

In primul rand, banca este orizontala, astfel ca vei putea face abdomene, insa o vei putea utiliza si pentru o serie de alte exercitii bazate pe forta propriului corp. Apoi, constituie un suport propice pentru a te sprijini, atunci cand utilizezi haltere. Produsul este durabil, intrucat este fabricat din otel rezistent la tensiune, iar acesta are un finisaj dublu, prevazut cu un invelis sintetic.

Totodata, este destul de mic pentru a-l putea tine intr-un colt al incaperii, insa daca vrei sa il depozitezi, il vei putea ridica si muta cu usurinta, deoarece cantareste doar 10 kg. Fit Style este foarte popular in domeniu, acesta producand o gama larga de echipamente si accesorii sportive, recunoscute pentru rezistenta si eficienta lor. Modelul Fit Syle SA 004 se bucura si el de avantajele mentionate, iar atuul acestuia este chiar forma orizontala, care iti permite sa introduci in antrenament exercitii bazate pe propria rezistenta.

 

Avantaje:

Are portabilitate crescuta, avand dimensiuni restranse.

Este usor de manevrat, cantarind doar 10 kg.

Poate fi achizitonata la un pret redus.

Are forma orizontala, fiind perfecta pentru mai multe tipuri de exercitii.

Este durabila, fiind confectionata din otel rezistent la tensiune.

 

Dezavantaje:

Picioarele nu au suport din cauciuc, astfel ca exista riscul de a zgaria podeaua.

 

 

 

 

 

Cum se foloseste o banca pentru abdomene

 

Daca doresti sa muti sala de fitness la tine acasa si sa investesti intr-o banca pentru abdomene, sau daca pur si simplu ai decis sa vizitezi sala de forta din apropiere si sa iti imbunatatesti conditia fizica, este esential sa fii capabil sa folosesti corect echipamentul pe care il ai la dispozitie.

 

 

Antrenarea muschilor dreptii abdominali

Primul pas este sa setezi corect gradul de inclinare al bancii. Daca esti incepator, cea  mai buna decizie este sa o lasi in pozitie orizontala; daca ai deja ceva experienta si esti intr-o forma fizica buna, poti creste gradul de inclinare proportional si gradual, pana la aproximativ 45 de grade.

Asaza-te corect pe banca, fixand genunchii sub protectiile captusite si bratele incrucisate peste piept, sau in sus, cu coatele indoite si mainile in dreptul urechilor. Asigura-te ca zona lombara este lipita de banca si aminteste-ti ca ea nu trebuie, in nici un moment al exercitiului, sa se desprinda din aceasta pozitie.

Cand te incordezi sa ridici umerii de pe banca, expira; in pozitia cea mai de sus a miscarii, mentine contractura musculara pana numeri la doi. Inspira pe masura ce revii la pozitia initiala, ci controleaza atent si coborarea corpului, nu doar ridicarea.

 

Antrenarea oblicilor abdominali

Asaza-te confortabil pe banca, fixeaza picioarele sub suporturile speciale si incruciseaza mainile pe piept, in asa fel incat mana dreapta sa fie langa umarul stang si invers. Expira si ridica-te, rasucind trunchiul intr-o parte sau in cealalta; practic, cand te rasucesti spre dreapta, umarul stang trebuie sa se indrepte catre genunchiul drept. Mentine pozitia maxima timp de doua secunde, apoi revino incet la orizontala. Repeta, rasucindu-te de data aceasta in directia opusa.

 

Sfaturi pentru eficienta maxima

Nu te ridica in sezut. Opreste miscarea la timp, caci undeva la un unghi apropiat de 90 de grade, muschii tai abdominali sunt inlocuiti de spate, ceea ce nu e benefic pentru coloana lombara.

Concentreaza-te asupra muschilor care lucreaza. Evita sa folosesti picioarele ca sa te tragi in sus, sau sa arcuiesti spatele; daca faci asta, scazi substantial eficienta exercitiului.

Ajusteaza dificultatea exercitiului in functie de nivelul la care te afli, crescand-o progresiv, daca doresti un corp tonifiat, cu musculatura atent sudiata. Daca ai atins deja gradul maxim de inclinare, poti apela la ajutorul unei greutati pe care sa o fixezi cu bratele pe piept.

Daca ti se pare ca in punctul in care te afli, banca pentru abdomene nu mai reprezinta o provocare, iti recomandam sa consulti un instructor, un manual de specialitate sau simplul YouTube, pentru noi idei. Multi antrenori considera ca acest tip de echipament este intrucatva subestimat de catre amatori, caci sportivii de performanta o utilizeaza frecvent pentru a se mentine in forma.

 

 

Intretinerea bancii pentru abdomene

Acest gen de echipament nu este unul pretentios. Iti recomandam sa o amplasezi intr-un loc curat, aerisit, pe o suprafata perfect dreapta si sa o manevrezi conform indicatiilor producatorului atunci cand ii modifici unghiul de inclinare. Daca este utilizata de mai mult de o persoana, iti recomandam sa folosesti tricouri in locul maieurilor, sau sa apelezi la ajutorul unui prosop, din motive de igiena.

 

 

 

Marci populare:

 

Fie ca ai de echipat o sala de fitness, sau doresti sa iti tonifiezi corpul la tine acasa, o banca pentru abdomene reprezinta o investitie inteleapta si foarte practica. Afla, de la noi, cate ceva despre 3 dintre cei mai apreciati producatori din domeniu: Kettler, Deltech Fitness si DHS.

Originile a ceea ce in prezent este cunoscut ca un brand premium de echipamente de fitness se regasesc in anul 1949 cand, dupa al Doilea Razboi Mondial, Heinz Kettler pornea o noua afacere in podul unei fabrici de cherestea. In prezent, afacerea este extinsa la nivel mondial, produsele fiind disponibile in peste 60 de tari.

Dupa moartea fondatorului, in 2005, fiica acestuia a preluat afacerea de familie; din pacate, aceasta a sfarsit prematur intr-un accident de masina in 2017, astfel ca afacerea cu peste 2000 de angajati a fost preluata de Fundatia Kettler, care a scos-o la vanzare.

La inceput, Kettler era un producator de mobilier de gradina; ulterior, la gama de articole comercializate s-au adaugat bicicletele din aluminiu, iar in prezent poti achizitiona echipament de fitness, jucarii pentru copii, mese de tenis si vehicule cu pedale.

In Romania, Kettler vinde de asemenea o gama destul de variata de suplimente pentru sportivii de performanta, apreciate de cei cu adevarat pasionati de subiect. Kettler este sinonim cu eficienta si durabilitate, iar echipamentele sale sportive sunt in continuare in topul preferintelor cumparatorilor avizati.

Deltech Fitness isi propune sa faca ceea ce nu a mai reusit nici o alta companie producatoare de accesorii pentru fitness, si anume, sa le ofere utilizatorilor casnici, dispozitive care sa le confere acelasi sentiment de durabilitate, rezistenta si eficienta, ca aparatele folosite in cele mai performante sali din oras.

Deltech Fitness isi produce si dezvolta echipamentele in Louisville, Kentucky. Ele sunt rezultatul colaborarii apropiate dintre antrenori cu experienta, sportivi de performanta si ingineri valorosi, rezultatul fiind o vechime de peste 20 de ani pe o piata cu o concurenta foarte acerba.

Unul dintre aspectele mai putin cunoscute despre brand este ca CEO sau, Craig Hillis, impreuna cu o echipa de angajati, isi rezerva timp zilnic ca sa lucreze in sala cu propriile echipamente, sa dezbata rezultatele pe care le obtin si sa imbunatateasca produsele asa cum numai o persoana care le foloseste poate sa o faca.

Poti apela la oferta brandului pentru a echipa complet orice sala de fitness, caci portofoliul de produse este unul generos. Desi nu isi propune sa ofere dispozitive ieftine, Deltech Fitness isi ofera, totusi, un excelent raport intre pret si calitate.

Eurosport DHS este un brand infiintat in 1999 la Petrosani, multumita investitiilor masive din partea Chinei. Pana in prezent, investitiile au totalizat peste 20 milioane Euro, iar piata de desfacere a fost cucerita, printre altele, de parteneriatul cu grupul german Prophete Gmbh.

Extrem de populara pe piata pentru bicicletele de calitate si disponibile la preturi accesibile, dar si pentru produsele pentru copii, caracterizate de o fiabilitate iesita din comun, compania pune la dispozitie si pasionatilor de sport, o gama variata de echipamente pentru antrenarea musculaturii.

DHS inseamna o combinatie perfecta intre componente de calitate excelenta, design inovator si functionalitate buna, de remarcat fiind si deschiderea producatorului la sugestiile utilizatorilor,multumita carora echipamentele s-au perfectionat de-a lungul timpului.

Cu ajutorul ofertei acestui producator, poti sa te asiguri ca beneficiezi, si in confortul propriei locuinte, de oportunitati reale de antrenament, la costuri fara concurenta. In recomandam ca pe un brand produs in Romania, care ofera, pe langa altele, si avantajul unei retele de service foarte bine dezvoltate. Practic, exista specialisti gata sa te ajute, oriunde ai locui pe harta.

 

 

» Gasesti aici recomandari din anii anteriori

 

Alte produse recomandate, momentan indisponibile:

 

Impulse Fitness IT 7030

 

Daca te intrebi care este mai buna banca pentru abdomene, afla ca modelul prezent este unul dintre cei mai veritabli candidati la acest titlu. Acesta este un aparat profesional, fiind conceput astfel incat sa faca fata la uz intens. In primul rand, cadrul acestuia este confectionat din otel care rezista la tensiunile provocate de greutatea si miscarea corpului.

Apoi, suprafata acestuia este finisata, astfel incat sa reziste pentru foarte mult timp la decojiri sau zgarieturi. Modelul este unul mai greu, acesta cantarind 35 de kilograme, insa il vei putea aseza in orice colt al incaperi, fara sa fie fie nevoie sa il multi des, intrucat are dimensiuni relativ reduse (lungimea este de 98,5 cm, inaltimea de 72,6 cm, iar latimea de 62,5 cm).

Cele trei picioare se termina cu un suport lat, care iti ofera siguranta in timpul utilizarii, intrucat elimina riscul de rasturnare. Daca doresti sa beneficiezi de acest accesoriu, trebuie sa te pregatesti pentru o investitie mai mare, insa calitatea oferita este pe masura.

Modelul Impulse Fitness IT 7030 reprezinta o banca de abdomene profesionala, care se bucura de o constructie solida si un design compact si eficient. Acesta apartine unui brand activ pe piata aparatelor fitness de aproape 40 de ani, fiind recunoscut pentru produsele inovative pe care le fabrica.

 

Avantaje:

Are dimensiuni reduse, de 98,5 x 72,6 x 62,5 cm.

Este un model profesional, in baza designului si a constuctiei solide.

Este durabil, avand cadrul realizat din otel.

Suprafata este finisata, fiind rezistenta la zgarieturi si decojiri.

 

Dezavantaje:

Oferta de pret este mai ridicata, comparativ cu celelalte modele prezentate in aceasta lista.

 

» Ascunde recomandarile anterioare

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu