Cea mai buna masa de ping pong

Am modificat articolul ultima data pe: 25.04.24

 

Mese de ping pong – Opinii si Recenzii in 2024

 

Cand te antrenezi pentru ping pong pentru competitii sau doar cu prietenii, propria masa va fi un real ajutor, permitandu-ti sa te bucuri de un meci oricand doresti. In ajutorul tau vin cateva informatii esentiale, precum modelele cele mai indragite si bine vandute, care ii multumesc pe alti cumparatori. Articolul Kondition Exterior Pliabila 6mm este recomandat incepatorilor si intermediarilor, producatorul recomandandu-l in special pentru uz recreational, alaturi de familie si prieteni, sau pentru activitati in aer liber, caci se preteaza asamblarii la exterior, pe veranda, balcon sau in livada, de exemplu. Fiind o optiune pliabila, atunci cand nu e folosita se va putea strange si depozita, pentru a ocupa mult mai putin loc si a nu incomoda, in acelasi timp devenind posibil de transportat oriunde, pentru distractie garantata. Cadrul din aluminiu va rezista foarte bine la conditiile schimbatoare de afara, incluzand un fileu reglabil si functia playback, unde poti ridica o parte pentru a te juca singur. O alternativa pentru interior este modelul Kondition Interior Pliabila 18mm.

 

Tabel comparativ

 

Plusuri
Minusuri
Concluzie

Cea mai buna!

Kondition Exterior Pliabila 6mm
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

Optiunea aceasta, care se foloseste in exterior, utilizeaza un cadru subtire, care ii scade greutatea spre a se putea transporta mai usor, fiind ajutata si de placi pliabile si de roti robuste, utilizate pentru transport, existand si posibilitatea de joc la singular, una din placi putandu-se pune in pozitie verticala.

Din pacate, obiectul nu este complet asamblat, asa ca va necesita putin timp si cateva unelte inainte de a putea fi utilizat pentru prima oara.

Reprezinta o varianta favorabila celor care se distreaza alaturi de prieteni si care isi doresc sa incerce un nou joc in aer liber sau sa se antreneze acasa.

A 2-A OPTIUNE!

Kondition Interior Pliabila 18mm
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

Pentru persoanele care prefera sa se poata antrena oricand doresc, articolul acesta care se poate plia nu va ocupa mult spatiu cand nu e folosit, utilizand o placa groasa din PAL, care se dovedeste durabila, destinatia sa fiind la interior, putandu-se strange si depozita usor, gratie prezentei rotilor robuste ajutatoare.

Potrivit unor cumparatori, finisajul suprafetei mesei este mai dificil de intretinut, urmele lasate de minge sau paleta fiind dificil de indepartat, adesea ramanand semne.

Deoarece imbina dimensiunile potrivite cu posibilitatea strangerii si a depozitarii, optiunea aceasta se situeaza pe pozitiile fruntase ale topurilor de vanzari din tara noastra.

A 3-a Optiune!

Kondition Interior Pliabila 12mm
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

Varianta aceasta simpla, care se poate strange pentru a permite detinatorului sa foloseasca in alte moduri spatiul de care dispune atunci cand nu se joaca, intrebuinteaza un cadru gros si o placa robusta, care asigura trainicia sa si care isi mentine aspectul si pozitia plata in timp, existand posibilitatea utilizarii sale si in natura.

Un mic inconvenient al articolului este lipsa unor roti, care si-ar arata utilitatea in ce priveste transportarea si stocarea sa atunci cand nu se foloseste.

Luand in discutie caracteristicile produsului tocmai mentionat, se intelege de ce acesta se va afla printre optiunile la care apeleaza publicul amator in prima instanta.

 

 

Pareri despre cele mai bune mese de ping pong

 

 

Kondition Exterior Pliabila 6mm

 

Daca acum iti doresti pentru prima oara o masa de ping pong pe care sa o folosesti in confortul casei tale si cu ajutorul careia sa inveti primii pasi in ce priveste acest sport, optiunea de fata poate deveni un articol de care ai neaparata nevoie. Deoarece reprezinta o optiune pentru exterior, va fi dotata cu un cadru si picioare puternice, din aluminiu, care rezista cu brio la conditii de umiditate crescuta, trebuind insa sa ai grija sa o feresti de ploaie sau zapada. Profilul subtire al ramei, de 6 mm, indica faptul ca aceasta va fi usoara, insa si mai putin robusta, asadar nu se va preta uzului frecvent, unii cumparatori mentinand ca nu recomanda urcarea pe ea (lucru pe care nu ar trebui sa il faci cu niciun astfel de articol).

Se afla printre cele mai bune mese de ping pong pliabile, dispunand de roti groase, de 75 mm in circumferinta, care ajuta la transportarea sa dintr-un loc in altul, o parte putandu-se rabata pentru a permite jocurile solo. In general, va deveni o optiune numai buna pentru un weekend petrecut in familie sau cu prietenii, mai ales pe timpul verii sau in sezonul intermediar, cand va puteti distra la o partida de ping pong in natura. Pentru ca se poate strange si depozita, ocupand mult mai putin spatiu decat o versiune fixa, articolul se poate lua si in masina, aducandu-l cu tine oriunde doresti.

Fileul este inclus si se poate regla, reprezentand un detaliu indragit de cumparatori. Din pacate, vei avea nevoie de cateva ustensile dupa ce primesti pachetul, caci articolul nu vine asamblat.

 

Avantaje:

Masa de ping pong pentru exterior.

Optiune pliabila, usor de transportat si depozitat, gratie rotilor groase si stabile.

Cadru cu rama subtire, de 6 mm, ce indica folosirea ocazionala, de agrement.

Dispune de configuratie playback – se poate rabata pentru un singur jucator.

 

Dezavantaje:

Nu este asamblata la primire – necesita surubelnite pentru completare.

 

 

 

 

Kondition Interior Pliabila 18mm

 

Pentru interior, vei avea nevoie de o masa de ping pong de dimensiuni standard, optiunea aceasta folosind valori medii, cu o latime de 152 cm, o lungime de 274 cm si o inaltime de 76 cm. Picioarele mai groase, de 25 x 25 mm, vor asigura stabilitatea sa pe podea, articolul putandu-se folosi si de catre un singur jucator, deoarece o latura se poate rabata spre a oferi un perete de pe care mingea va ricosa.

Avand in vedere cadrul gros, din metal, si placa de 18 mm din lemn (PAL), se va dovedi a fi un produs stabil si robust, cu o rezistenta crescuta in timp, lucru confirmat si de numeroase recenzii. Poate fi intrebuintat si la tenis, fiind un obiect inclus adesea in listele cu cea mai buna masa de ping pong si alte activitati cu palete mici. Un detaliu care vine in ajutorul fiabilitatii si atractivitatii sale in fata posibililor clienti este faptul ca se poate plia, asa ca nu va trebui sa ocupe mereu un spatiu mare din locuinta. Asadar, va fi o optiune accesibila celor pasionati de acest sport, care nu dispun insa de o locatie foarte mare sau de o camera dedicata.

Include un fileu reglabil cu suporti care rezista la socuri, si roti care permit deplasarea sa in diferite parti din casa. Frana de pe mijloc ajuta la fixarea in pozitia de joc, pentru siguranta utilizatorilor. Se asambleaza usor, din ce spun unii cumparatori, singurul inconvenient fiind ca loviturile mingii si alte semne lasate de socuri de impact pe suprafata vor fi dificil de indepartat.

 

Avantaje:

Masa de tenis si ping pong pentru interior.

Optiune care se pliaza, putandu-se muta si depozita usor gratie rotilor si a picioarelor groase.

Placa groasa, din PAL de 18 mm, da dovada de rezistenta in timp, fiind stabila si neindoindu-se.

Include fileu cu suporti reglabili.

 

Dezavantaje:

Materialul de pe suprafata mesei “absoarbe” urmele socurilor, acestea fiind dificil de indepartat potrivit recenziilor.

 

 

 

 

Kondition Interior Pliabila 12mm

 

Aceasta masa de ping pong, ieftina si buna, care se poate plia, ar putea fi utilizata la interior, rezistand foarte bine si la un meci desfasurat pe terasa, in zilele insorite. In esenta, este formata din doua parti separate, ale caror picioare se vor strange spre interior cand nu sunt utilizate, existand o constructie simplista si usor de intrebuintat. Rezultatul va fi obtinerea a doua placi pe care le poti depozita intr-o debara, in garaj sau pe care o vei sprijini de un perete nefolosit, atunci cand depozitezi produsul.

Foloseste un cadru din metal, cu o grosime medie, de 12 mm, care stabileste robustetea sa si rezistenta in timp, picioarele avand o grosime mediana, de 25 x 25 mm. Suprafata este realizata din placaj de grosime similara, care contribuie la rezistenta obiectului, si la greutatea usor sub medie a acestuia, insa deloc neglijabila, de 47.5 kg. Aceasta reflecta faptul ca un copil nu va putea manipula obiectul, asa ca va fi necesara prezenta parintilor atunci cand se intinde spre a fi intrebuintat, sau la pliere. La mijloc se va atasa fileul inclus, care se va regla pe inaltime,  pentru a multumi diferite categorii de utilizatori.

Desi indeplineste cerintele oficiale de dimensionare, masurand 152 cm latime, 274 cm lungime si 76 cm inaltime, nu putem spune ca vorbim despre un produs de ordin profesional, ci de unul pentru agrement, adresat si incepatorilor, si celor care cunosc deja regulile jocului si exerseaza acasa sau care se distreaza de obicei cu prietenii. Totodata, poate deveni un echipament de antrenament eficient.

 

Avantaje:

Masa de ping pong pentru interior, care se poate folosi si la exterior.

Optiune simpla de pliere, formata din strangerea picioarelor sub masa.

Cadru metalic robust, cu rama groasa, de 12 mm, asigura durabilitatea produsului.

Suprafata de placaj gros, care isi mentine forma, potrivit altor cumparatori.

 

Dezavantaje:

Nu dispune de roti pentru manipulare facila dupa pliere.

 

 

 

 

Cornilleau Sport 100 + Set Cornilleau Duo

 

Cei care cauta o masa de ping pong, la un pret bun, pe care o pot utiliza pentru antrenamente sau pentru invatarea primilor pasi se pot indrepta spre o optiune de la acest brand de top pe respectiva nisa de piata. Conform informatiilor oficiale, va putea fi utilizata de familii si novici, nefiind tocmai o optiune potrivita pentru antrenamentele celor care deja cunosc toate regulile si au experienta. Insa asta nu inseamna ca nu o vei gasi si in cluburi sportive unde cei mici, sau cei mai mari, acum invata sa serveasca primele mingi.

Este ajutata de dimensiunile omologate optiunilor de ordin profesional, masurand 152.5 cm in latime, 274 cm in lungime si 76 cm in inaltime. In consecinta, va ocupa mult spatiu daca este mereu asamblata pentru utilizare, asa ca in avantajul sau va veni functia de pliere, care injumatateste lungimea sa, picioarele centrale fiind dotate si cu roti groase si robuste, pentru a facilita transportul si depozitarea sa. Pe deasupra, si picioarele se pot ajusta pe inaltime, spre a facilita accesul celor mai mici jucatori.

Placa groasa, de 19 mm, si rama de 30 mm contribuie la greutatea ridicata a articolului, de 68  kg, ceea ce inseamna ca va fi mai dificil de transportat, chiar si cand e dezasamblata. Se mai adauga faptul ca articolul include un fileu care se poate ajusta pe inaltime, pentru confortul oricarui utilizator. Culoarea placii este albastra, unii posibili cumparatori declarand acest detaliu inconvenient.

 

Avantaje:

Masa de ping pong Cornilleau – un brand recunoscut pe aceasta piata.

Placa groasa, de 19 mm, care asigura trainicia si robustetea produsului.

Optiune indicata pentru incepatori si intermediari.

Se poate dezasambla si plia, fiind mai usor de transportat gratie rotilor mari.

 

Dezavantaje:

Greutatea peste medie a articolului – poate fi dificil de mutat, desi dispune de roti ajutatoare.

 

 

 

 

Donic Schildkrot Alltec

Cei care doresc o masa de tenis si ping pong isi pot indrepta atentia spre modelul acesta de la Donic, pe care il pot lua cu ei si in drumetii, daca dispun de o masina mare. Acest lucru se datoreaza posibilitatii plierii sale pe mijloc, lucru care ajuta foarte mult si la depozitare atunci cand nu se doreste intrebuintarea sau cand ai nevoie de spatiu, daca nu ai la dispozitie o camera intreaga pentru a te putea distra oricand doresti. Iar, pentru a usura si mai mult treaba proprietarului, picioarele centrale sunt prevazute cu roti groase, menite a fi folosite pentru transport si depozitare.

Deoarece a fost construit in Germania, articolul dispune de garantia calitatii in ce priveste materialele folosite. Cadrul din metal are o baza automata si o grosime medie, stratul subtire de placaj, de 4 mm, care are o suprafata rasinoasa, potrivita pentru exterior, rezista la modificarile cauzate de temperaturile in schimbare, insa oricand ar fi utila o husa de protectie.

Dimensiunile medii, pe care le au de obicei aceste mese pentru sport, sunt o lungime de 274 cm, o latime de 152.5 cm si inaltimea de 76 cm. Valorile acestea standard ii ajuta si pe cei care acum se afla la primele lectii, dar si pe cei care au nevoie de un nou produs pentru antrenamente sau distractie. Include un fileu integrat in cadru, asa ca nu va fi nevoie de achizitii ulterioare in acest sens. Culoarea suprafetei este verde, acest aspect fiind apreciat de unii utilizatori.

 

Avantaje:

Masa de ping pong pentru exterior.

Pentru eliberarea spatiului cand nu se utilizeaza, produsul e prevazut cu roti si se pliaza.

Dimensiuni standard, potrivite pentru antrenamente competitionale.

Este recomandata celor care deja cunosc regulile jocului.

 

Dezavantaje:

Stratul subtire de placaj, de 4 mm, se poate deforma daca este expus frecvent la umiditate si caldura.

 

 

 

 

Cornilleau 250 Indoor 

 

Iata o versiune de masa de ping pong pe care o poti folosi la interior oricand doresti, aceasta fiind dotata cu functia “playback”, unde poti sa ridici jumatate de blat pentru a juca singur, daca preferi. Si, deoarece exista roti la picioarele de pe mijloc, poate fi transportata usor si depozitata intr-un loc restrans, cand nu se foloseste. 

In ce priveste dimensiunile, avem de-a face cu o varianta standard, de 274 cm in lungime si 152.5 cm in latime, cu inaltimea de 75 cm, placa fiind grosuta, de 19mm, astfel ca nu se va deforma in timp, folosindu-se la interior. Se afla des in topuri cu cele mai bune mese de ping pong pentru familie si prieteni, nefiind o versiune pentru profesionisti. 

Fileul este reglabil pe inaltime si se poate tensiona, la nevoie, prezentand suport pentru palete si mingi. Garantia existenta pentru produs e de 36 de luni, insa la primire va trebui sa il asamblezi tu. 

 

 

 

 

Garland Advance C-2771 

 

Iata o varianta de folosit in timpul liber drept hobby, pentru intreaga familie si prieteni. Aceasta optiune va deveni un mod placut si distractiv de a petrece timp impreuna, mai ales cand iti plac activitatile in echipa sau usor competitionale. Este o varianta pliabila, pe care o poti depozita cu usurinta atunci cand nu o folosesti, aceasta “strangandu-se” repede, la apasarea unor clapete, prezentand un sistem manual inteligent de deschidere. 

E o varianta din lemn, pentru interior, ce cantareste 75 kg, motiv pentru care vor exista si roti robuste si duble care incurajeaza deplasarea dupa pliere. Plasa este montata permanent si nu este necesara demontarea sa cand se pliaza, fiind simplu de utilizat oricand este nevoie. 

Va avea suport pentru pozitionarea sau depozitarea paletelor si a mingilor, un aspect util pentru multi jucatori. Dimensiunile sunt apropiate de cele standard, masurand 274 cm in lungime, 152.5 cm in latime si 76 cm in inaltime. 

 

 

 

 

Cornilleau Hobby Mini 

 

Aceasta masa de ping pong, ieftina si buna, este destinata copiilor, reprezentand o versiune de dimensiuni reduse, pentru ca cei mici sa se distreze in timpul liber, in vacante, inauntru sau afara. Blatul din lemn cu grosimea de 16 mm va prezenta dimensiunea necesara pentru pastrarea formei la utilizare, in timp, lungimea fiind de 137 cm si latimea de 76 cm, suficient pentru a pastra la distanta copiii. 

Este evident ca masa se plieaza la mijloc, cu picioarele la interior, din punctul de vedere al designului neexistand prea multe elemente ce o scot in evidenta, poate si pentru ca e o optiune mini de tip hobby. Include fileu si picioarele se pot regla in trei trepte de inaltime, de la 60 de cm la 76 cm. 

Produsul mobil nu prezinta roti pentru transport, dar poate fi depozitat si pe verticala, si pe orizontala, prezentandu-se compact dupa ce se pliaza. Nu ii lipseste fileul simplu, care se monteaza usor, greutatea totala a articolului fiind de 18 kg, astfel ca parintii ar trebui sa se ocupe de manipulare. 

 

 

 

 

Masa de ping pong de interior

 

Garlando Challenge C-272I 

 

Printre activitatile placute care pot avea loc in familie se afla ping pong-ul. Poti folosi o masa de ping pong de interior precum modelul acesta destinat antrenamentelor, jocurilor de recreatie si a celor distractive. Fiind o optiune pliabila, isi va micsora dimensiunile considerabil, sistemul de blocare in sine fiind compact si automat. 

In ce priveste dimensiunile, nu sta deloc rau, avand 274 cm in lungime, 152.5 cm in latime si 76 cm in inaltime, ajungand aproape de masurile ideale si cele omologate pentru concursuri. Greutatea mesei este de 69 kg, aceasta fiind datorata, in principal, blatului din PAL si a cadrului din metal, ceea ce inseamna ca e o versiune robusta, care nu se va deforma in timp. 

Nu ii lipsesc suportul pentru depozitare a paletelor si mingilor, si nici rotile pentru a facilita transportul cand se pliaza. Plasa fileului ramane montata si cand este pliata, pentru a nu necesita reasamblare la fiecare folosire. 

 

 

 

 

Kondition Dynamic Sport

 

Iata o masa de ping pong, la pret bun, conceputa pentru petrecerea timpului liber intr-un mod placut si activ, reprezentand o optiune distractiva de sport la domiciliu. Este indicata pentru cateva partide pe saptamana, asa ca nu va face fata unui stil mai acerb de lucru, precum intr-un club sportiv, de exemplu. 

Dimensiunile sunt cele pentru competitii, asa ca mari diferente intre o astfel de masa pentru jocuri ocazionale si una de competitie nu vor fi, masurand 274 x 152 cm, cu o inaltime de 76 de cm. Se poate plia cu succes, folosind un sistem simplu si usor de invatat, dispunand si de functia de joaca singur, unde o jumatate de tabla se ridica pe verticala. 

Pentru a transporta articolul ce poate fi folosit de incepatori si avansati, este prevazut cu roti mari, din pachet nelipsind fileul simplu, care se ataseaza folosind doi pironi metalici cu prindere de tip menghina. 

 

 

 

 

Husa pentru masa de ping pong

 

Sunflex Safety 50035 

 

In majoritatea cazurilor, o simpla masa de ping pong nu va putea fi depozitata fara riscuri in orice circumstante, in special cand se va afla intr-un garaj sau intr-o alta zona unde praful si alte mizerii se pot depune, mai ales cand nu o folosesti pentru perioade lungi de timp. 

O husa pentru masa de ping pong este utila in acest sens si, daca nu dispui deja de una, asa cum se intampla de obicei, caci un astfel de produs nu este inclus cu echipamentul, va trebui sa ti-o procuri. Un exemplu este optiunea aceasta din plastic uni, transparenta, care va rezista la stropii de ploaie si praf, insa este recomandat sa nu ramana pentru perioade indelungate in ploaie sau sub caderi constante de apa. 

Pentru etansare si potrivire, husa este prevazuta cu fermoare si niste bratari de prindere, astfel incat sa se aseze adecvat pe masa pliata. Dimensiunile sunt 55 cm grosime sus si 80 cm jos, 150 cm inaltime si 160 cm latime. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu