Pareri despre “Animale fantastice si unde le poti gasi” – J.K. Rowling

 

 

Avantaje:

Va bucura mai ales fanii Harry Potter, intrucat povestea cartii e premergatoare actiunii din film.

Ideala pentru copii, avand un limbaj simplu si putand fi citita in limba romana.

Editia este una cartonata, ce rezista la uzura si poate fi pusa in colectie.

Are un pret bun.

 

Dezavantaje:

S-ar putea ca, pentru persoanele care au vazut deja ecranizarea cartii, experienta cititului sa nu fie cea asteptata, intrucat “Animale fantastice si unde le poti gasi” este, mai degraba, scenariul filmului, continand replici ale actorilor si indicatii de decor, fara detalii suplimentare privind universul magic.

button 2

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Este o carte de fictiune, ce evoca un univers magic ce il are in centrul actiunii pe Newt Scamander, un magicoolog si explorator care se plimba prin lume si aduna in sanctuarul sau animale fantastice, creaturi rare, dar cu puteri magine, de cele mai multe ori, neintelese. Sanctuarul e chiar valiza sa, ce ascunde un adapost prielnic animalelor, desi nazdravanele gasesc mereu ocazii sa scape. 

Imagineaza-ti doar acest univers, iar daca si pe tine te incanta, iti dai seama ce fericit va fi copilul tau, sa primeasca aceasta carte. Iar daca impreuna ati epuizat deja filmele si cartile Harry Potter, fericirea va fi cu atat mai plina.

 

 

Intrucat este scrisa in limba romana si are si un font maricel, cartea va putea fi explorata chiar si de copiii mai mici, care vor putea urmari literele. Ea este recomandata pentru cititori mai mari de 10 ani, insa, daca copilul tau stie deja sa citeasca si a trecut de etapa basmelor, nimic nu te opreste sa ii prezinti cartea.

Chiar daca “continutul” cartii este ceea ce ne intereseaza, trebuie sa stii ca editia de fata atrage si prin copertele sale cartonate, amabalajul fiind unul destul de frumos pentru a impresiona, daca e facut cadou sau daca e pus in biblioteca, langa celelalte carti de fictiune (mentionam si ca are un numar de 293 pagini si dimensiuni de 140×205 mm).

Te va incanta si sa afli ca pretul cartii e unul acceptabil, astfel ca sigur nu iti vei face gaura in buget, daca vei decide sa cumperi si restul volumelor din serie sau altele scrise de autoarea J.K Rowling.

 

Concluzie:

Este o carte de citit indragita de mai toti copiii, adolescentii si chiar adultii, mai ales de catre cei care sunt deja fani ai seriei Harry Potter, astfel ca, nu sta prea mult pe ganduri, daca vrei sa ii introduci pe baiatul sau fata ta in universul magic imaginat de scriitoarea J.K. Rowling. 

button 2

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status