n n
n
n
▷ Scrumiere auto. Analiza comparativa

Cele mai bune scrumiere auto

Am modificat articolul ultima data pe: 11.12.19

 

Cum aleg cele mai bune scrumiere auto

 

Ghidul cumparatorului

Posesorii de masina care conduc cunosc cat de greu este sa indepartezi scrumul scapat accidental peste bord, in spatiul pentru pedale, sau oriunde altundeva in habitaclu. Asta se poate intampla nu numai cand scuturati tigara, dar si in timpul curatarii scrumierei. Pentru a preveni murdarirea interiorului, puteti cumpara produse de stocare a scrumului speciale din comert, iar ghidul de fata va va ajuta sa va hotarati asupra unui astfel de produs.Ca material, cautati ori plasticul gros, solid, ce nu se topeste usor, ori metalul, ce are avantajul ca nu poate fi topit de capatul aprins al tigarii. Puteti opta pentru o scrumiera auto, la un pret bun, care sa fie din plastic, insa cu buza paharului de metal. Astfel, pretul va fi mai mic, iar nu va exista riscul sa deteriorati produsul atat de usor, atingandu-l cu tigara ori trabucul.

Va trebui sa evaluati dimensiunile scrumierei dorite, pentru a fi siguri ca se va potrivi cum trebuie in spatiile cilindrice din bordul masinii dumneavoastra, care sunt destinate recipientelor de tot felul, inclusiv pahare. Masurati in special diametrul acestora, si cautati ca acesta sa fie la fel de mare cu cel al produsului ales. In caz contrar, nu il veti putea potrivi corect in spatiul respectiv, ceea ce nu este de dorit.

Foarte multe pareri despre cele mai bune scrumiere auto mentioneaza importanta prezentei unui LED pe aceste produse, care sa va ajute sa ii vedeti usor amplasarea, atunci cand conduceti noaptea. Astfel, sansele sa varsati scrumul pe jos sunt scazute. Fireste, modelele cu LED de ghidare sunt putin mai scumpe decat cele lipsite de asa ceva, insa daca tineti la curatenia din masina dumneavoastra, este o investitie care merita luata in considerare.

Comenzile se pot face utilizand linkurile de mai jos, unde aveti prezentate si cateva scrumiere la preturi foarte accesibile:

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Flexzon RAZ092 

 

Produsul Flexzon RAZ092 este o scrumiera auto, ieftina si buna, ce poate fi folosita atat in autoturismul ori camionul pe care il conduceti, cat si la birou, sau in bucatarie, recipientul sau fiind stabil, iar capacul prevenind varsarea scrumului in cazul rasturnarii accidentale.

Are un design negru, neutru, elegant, iar materialul din care este fabricata este plasticul solid, rezistent la temperaturi inalte si la socuri. In plus, capacul este cu clip, prin urmare poate sigila foarte bine dispozitivul. Pentru a putea utiliza aceasta scrumiera pe timp de noapte, sau in conditii de iluminare slaba, fara ca sa scapati scrumul in spatiul din jur, LED-ul albastru va va spune unde se afla recipientul.

Dimensiunile sale sunt de 67 de milimetri in diametru, si inaltimea este de 85 de milimetri, prin urmare veti putea potrivi produsul in multe spatii pentru pahare ce sunt prevazute in majoritatea modelelor de autoturisme.

 

 

 

Champ Car Ashtray LED

 

Atat pentru protejarea interiorul masinii dumneavoastra, cat si pentru a nu strica aspectul elegant al bordului masinilor de lux, produsul prezentat aici, numit Champ Car Ashtray, este unul din cele mai atragatoare ca aspect, din gama sa de preturi.

Recipientul este alcatuit din plastic de foarte inalta calitate, rezistent la temperaturi, iar catre gura se poate observa o banda lata de metal cromat, precum si un capac din metal negru, lucios. Capacul se inchide ferm, iar in pozitia deschisa, activeaza si micul LED albastru care va ajuta sa gasiti usor recipientul cand conduceti pe timp de noapte.

Mai mult decat atat, veti putea folosi si acasa aceasta scrumiera, intrucat are un fund plat si stabil. Dimensiunile paharului sunt de 65 de milimetri la baza si 75 de milimetri la capac. Astfel, are forma de trunchi de con, deci se va potrivi in orice spatiu de aceasta forma din masina. Inaltimea sa este de 110 milimetri.

 

 

 

Flexzon RAZ093

 

Aceasta scrumiera auto de la brandul Flexzon este una din cele mai simple ca design: alcatuita din plastic, are un design stabil (cu mici picioruse care ii sporesc echilibrul), iar capacul cu balama inchide ferm recipientul.

Nu este echipata cu LED, deci va trebui sa stiti exact unde o amplasati atunci cand conduceti pe timp de noapte, pentru a nu da scrum pe langa. Se poate introduce in aproape orice spatiu pentru pahare din autoturism, autocar ori camion: dimensiunile sale sunt de 85 milimetri inaltime si 67 milimetri in diametru.

Este un model compact si discret, care raspunde nevoilor dumneavoastra in mod eficient, fara sa epateze prin design si materiale. In plus, poate fi si folosita acasa ori la terasa, partea din plastic din partea inferioara scotandu-se, pentru a lasa la iveala piciorusele de stabilizare si fundul plat ce ii permite amplasarea fara probleme pe mese ori pe alte suprafete plane.

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status